FE 50MM F2,8-MAKRO

Fullständiga specifikationer och funktioner

SEL50M28

Rek. Ca-pris

7 000,00 kr

(VAT)

Specifikationer för objektiv

Fäste
E-fattning från Sony
Format
35 mm fullformat
Brännvidd (mm)
50
Motsvarande 35 mm brännvidd (APS-C)
75
LINSGRUPPER/ELEMENT
7–8
Bildvinkel (35 mm)
47゚
Visningsvinkel (APS-C)
32°
Maximal bländare (F)
2,8
Minsta bländare (F)
16
Bländarlameller
7
Cirkelformad bländare
Ja
Närgräns
0,16 m
Högsta förstoringsförhållande (x)
1
Filterdiameter (mm)
55
Bildstabiliseringsteknik (Steadyshot)
– (i kamerahuset)

Storlek och vikt

Mått (D x L)
70,8 x 71 mm
Vikt
236 g

Vad innehåller förpackningen

  • Främre linsskydd: ALC-F55S
  • Bakre linsskydd: ALC-R1EM
Placeholder

Funktioner

Bild på FE 50 mm f2,8-makro

Kom nära för utmärkta makrobilder

Med en minsta närgräns på 16 centimeter kan du komma tillräckligt nära för riktigt imponerande bilder i naturlig storlek. Du behöver inte flytta på hela kameran när du vill hitta ett avstånd som fungerar, så du kan enkelt fotografera motiv på ett bord utan att behöva resa dig och gå omkring. Det här är ett mycket praktiskt objektiv för vardagliga situationer.

Bild på FE 50 mm f2,8-makro

Utmärkt skärpa och bokeh i hela bilden

En optisk design med höga prestanda med ED-glaselement minimerar kromatisk aberration, även vid fotografering på nära håll, vilket ger enastående skärpa i hela bilden. Bakgrund i oskärpa är också snyggt, och en cirkulär bländarmekanism bidrar till jämn och naturlig bokeh som får dina bilder att sticka ut.

Bild på FE 50 mm f2,8-makro

Kompakt och lätt design

Högst 70,8 mm i diameter och 71 mm långt med en totalvikt på bara 236 gram gör det enkelt att ta med och hantera. Objektivet passar perfekt för användning med kompakta kamerahus i α-serien och är ett bra val för vardagsfotografering.

Bild på FE 50 mm f2,8-makro

Förstorings- och avståndsskalor

Förstorings- och avståndsskalor gör det praktiskt med exakta sifferindikatorer som kan vara till stor hjälp när du vill få önskad förstoring och skärpa för makrofotografering.

Bild på FE 50 mm f2,8-makro

Omfattande kontroll för enkel makro

Det finns ett reglage för fotoläget där du snabbt kan växla mellan manuell skärpa eller autofokus så att du är redo för makrofotografering när tillfälle bjuds. Med begränsning av fokuseringsområde ställs objektivets fokuseringsområde in på så snabb autofokus som möjligt, och en skärpeknapp låser skärpan när den trycks ned så fotograferingen blir kontrollerad och stabil.

Bild på FE 50 mm f2,8-makro

Både för ögonblicksbilder och makrofotografering

Objektivets ”vanliga” brännvidd på 50 mm gör att det passar perfekt för landskapsbilder, porträtt och närbilder. Ett asfäriskt element kompenserar noggrant för fältkurvor så att bildkvaliteten är på topp från bildens mitt och ända ut i kanterna.

Bild på FE 50 mm f2,8-makro

Tillförlitlig i tuffa förhållanden

En damm- och fukttålig design med försegling ger extra skydd och garanterad pålitlig användning under tuffa förhållanden. Filma tryggt i lätt regn eller blåst.