Rek. Ca-pris

700,00 kr

(VAT)
24

4.1 baserat på 24 kundrecensioner

12
7
1
3
1
Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Precis som WHAT HIFI skrev:

MDR-EX650AP 2014-11-20 av LINN HIFI

Köpte dessa lurar baserat på WHAT HIFI's recension då jag genom åren kommit att lita till deras kunnande och dessa in ear lurar låter fantastiskt. Prislappen hade kunnat vara 2-3 ggr högre sett till ljudet.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

4

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Mikrofon funkar inte på iPhone

MDR-EX650AP 2016-08-30 av Iffiesac

Mikrofonen funkar inte på iPhone, jag har testat på flera olika. Ljudet är annars toppen och fin känsla, men det går inte att svara i telefonen eftersom micken inte funkar. Men vill du bara lyssna på musik så duger dom.

Taget från elgiganten.se

0

0

24 Kundrecensioner

0

Grymma hörlurar!

MDR-EX650AP 2020-03-25 av nenear321

Jag har haft de här hörlurarna i ca 3 år och fungerar alldeles utmärkt. Bästa hörlurarna jag någonsin ägt och jag kommer att köpa ett nytt par då ljudet börjar försvinna då och då. Jag har inget att klaga över.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Medioker

MDR-EX650AP 2020-01-30 av _mr79

De höll ca 6 månader, sen började kabeln glappa i kontakten. Dåligt ljud i mikrofonen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lätt lur med fantastik lju!

MDR-EX650AP 2019-10-29 av AngryDad

Köpte denna som alternativ till Apple original lurar. Lätt och med en fantastik ljud! Oavsett om man lyssnar på musik, samtal eller telefonkonferens!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Nice sound quality

MDR-EX650AP 2019-10-07 av Fantasist001

Very nice earphone with good sound quality! The wire is strong and twisting resistant. The contact with ears is comfortable and isolating, which give certain level of noise-cancelling effect. The one button control works fine, except the lack of volume control function. One little issue for me is that it cannot stay stable in my 3.5mm jack on my Samsung S7. It often slides out a bit, which reduces the proper contact and stops the audio playing. I need to push it very often. Probably it fits very well on Sony mobile phones, or other ones. Anyway, it is a very good choice for wired earphone.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kanonbra

MDR-EX650AP 2019-05-04 av Sonylars

Smidiga lurar med fantastiskt ljud och bra mikrofon. Jag är helnöjd med lurarna.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

superbra ljud och sitter kvar

MDR-EX650AP 2018-10-02 av hehgh

Köpte dessa för ca ett år sedan och de har varit hur bra som helst.. Jättebra ljud i dem och de sitter jättebra i öronen - dem åker aldrig ut! Bra kraftig bas, som inte tar över ljudet helt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Ljud

MDR-EX650AP 2018-09-30 av CountryBengt

Mycket bra ljud o dom sitter bra,men knappen för att svara i tel.är för liten

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Hel ok!

MDR-EX650AP 2018-06-08 av Karlsson_L

Har köpt dessa en gång tidigare och trodde jag hade slarvat bort det paret, så valet var hyfsat lätt även om en helt trådlös variant hade kunnat vara intressant. Valde med tråd för att jag vill kunna lyssna på radio också. Bra med 3 olika storlekar på proppar, men den del som finns med i förpackningen som man ska trä sladden igenom ser jag inte någon större nytta med. Kanske är till för att man ska kunna "korta ner" sladden en smula?

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Dålig bas

MDR-EX650AP 2018-05-17 av Monsterdykaren

Har haft dessa ett par månader men önskar att jag köpt ett pat andra lurar istället. Ljudet är klart och diskanten låter bra men basen är värdelös om du lyssnar på tyngre heawy metal, death metal och liknande vilket förstör musikupplevelsen totalt. De kanske är bra för samtal och andra musikgenres men absolut inte för hårdrock.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kanonbra ljud!

MDR-EX650AP 2017-11-28 av Luren1

Bra funktion med en liten praktisk förvaringpåse. Kvalitet rakt igenom.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt bra ljud men dålig kvalitet på elektroniken

MDR-EX650AP 2017-11-08 av Micke i Bromma

Jag har köpt två par hörlurar och båda har gått sönder efter några månader. Elektroniken går sönder så att det inte går att lyssna/byta låt mm. Annars bra passform o härligt ljud. Nu köper jag annat märke..

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sitter bra, klen bas

MDR-EX650AP 2017-09-29 av Johannafl

Köpte dessa i dag då jag tappat bort mina supra nitro. Fördelar: Sitter bättre än Supras, men ljudet är klenare även om det är ok. Saknar basen i de gamla, men å andra sidan har de gamla visat upp rätt dålig kvalitet. Har bytt ut dem två gånger. Hoppas jag vänjer mig. Sladden är ok, verkar inte trassla för mycket. Saknar ljudkontroll på sladden dock. Vill man ha skapligt billiga lurar: Köp dessa. Har du råd med mer och vill ha riktigt bra ljud, köp ett par andra.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Överlag bra köp

MDR-EX650AP 2017-08-15 av Tovikan

Jag är egentligen inte så kunnig när det kommer till hörlurar så vet inte riktigt vad jag förväntade mig. Däremot är jag musikintresserad och lyssnar på mycket olika genrer, samt skriver i notprogram. Båd hårdrock och orkestermusik tyckte jag de funkade jättebra till, ljudet är verkligen bra balanserat. Dessutom är de väldigt snygga o sitter bra.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra ljud

MDR-EX650AP 2017-07-01 av Twixx

Köpte dom för några veckor sedan och dom fungerar jätte bra både till luren och datorn.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Överraskande bra

MDR-EX650AP 2017-02-24 av jagheterfrej

Köpte för att bara ha på kontoret för småsaker. Nu används de till nästan allt. Bra isolering, otroligt bra hållbarhet i 'sladdarna' och bra ljud till priset. Kan jämföras med dyrare lurar. Har erfarenhet av ganska dyra lurar från flera märken. Köp dessa om du vill ha lurar som kan slitas och slängas med som också har vettigt ljud.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket hög ljudkvalitet

MDR-EX650AP 2017-01-09 av Hellhound

Jag har ett par bra lurar som kostar knappt 500 kr. Jämfört med Sonys lurar är de gamla lite som att ha en tunn vägg emellan musiken och lyssnaren. Nu är det mer luft mellan instrumenten och exempelvis gitarr och harpa låter mer detaljerat och naturligt. En klass bättre helt enkelt och för 490 kr mycket prisvärda.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Nöjd

MDR-EX650AP 2016-10-27 av Ues box

Bra ljud, sitter skönt, snygga, bra sladdlängd och medföljande förvaringspåse [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Top noch

MDR-EX650AP 2016-09-01 av Clubbert

Vilken kvalitet, grymt ljud i dessa små tingestar

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mikrofon funkar inte på iPhone

MDR-EX650AP 2016-08-30 av Iffiesac

Mikrofonen funkar inte på iPhone, jag har testat på flera olika. Ljudet är annars toppen och fin känsla, men det går inte att svara i telefonen eftersom micken inte funkar. Men vill du bara lyssna på musik så duger dom.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bekväma vardagshörlurar

MDR-EX650AP 2016-08-16 av st1979

Sitter bekvämt i örat och känns som bra kvalitet rakt igenom.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Snabb lerans på bra produkt !

MDR-EX650AP 2016-07-14 av Rob17

Fungerar riktigt bra för mina behov...................................

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud men överkänslig mic

MDR-EX650AP 2016-06-04 av jacie27

Köpte och lyssnade på radio mm, bra ljud. Kunde inte svara i telefonen då folk inte hörde mig pga att jag satt i bil med högt vägljud. För övrigt är lurarna tunga i öronen och detta blev obekvämt efter ett tag.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Mellan

Design

Dålig

Enkel att använda

Utmärkt

0

1

0

Bra lurar

MDR-EX650AP 2015-11-02 av smeknamn2

Bra ljud och passform. Kontakten är rätt så stor vilket känns onödigt och klumpigt.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Precis som WHAT HIFI skrev:

MDR-EX650AP 2014-11-20 av LINN HIFI

Köpte dessa lurar baserat på WHAT HIFI's recension då jag genom åren kommit att lita till deras kunnande och dessa in ear lurar låter fantastiskt. Prislappen hade kunnat vara 2-3 ggr högre sett till ljudet.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

4

0