Rek. Ca-pris

4 000,00 kr

(VAT)
157

4.4 baserat på 157 kundrecensioner

107
33
3
7
7
Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Fungerar utmärkt

WH-1000XM3 2019-05-26 av Tony203

Köpte dessa för ca en månad sedan. Väldigt tyst i sig själva samt tyst (lite brus) och bra noice canceling funktion.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Orimligt att de inte funkar i kallt väder

WH-1000XM3 2019-01-22 av Pertan

Bra ljud och ANC MEN knakar i plasten och funkar inte vid kall väderlek. Touchfunktionerna ballar ur och kan stoppa, höja/sänka volymen eller byta låt hur som helst. Chockerande dåligt med tanke på priset.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

6

0

158 Kundrecensioner

0

Skön att ha över öronen inget kläm

WH-1000XM3 2020-08-04 av B Lin

Kampanj via Telia. Så himla nöjd! xxxxxxxxx Xxxxxx

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra Noice canclling

WH-1000XM3 2020-08-02 av Hlofr

Jag köpte lurarna för att ha när jag flyger. Uppfyller mina krav och betydligt bättre än mina 6 år gamla Bose. Hade förväntat mig lite mer dynamik i ljudet. Fantastiska när jag klipper gräset.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Nöjd

WH-1000XM3 2020-08-01 av SN LKPG

Mycket bra ljud samtidigt som brusreduceringen är perfekt.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Som förväntat!

WH-1000XM3 2020-08-01 av Eliasmesso

Använt hörlurarna i några veckor nu, och jag måste säga att dem är sjuka. Allt med hörlurarna är bra, det är väldigt svårt att säga något negativt om hörlurarna. Det ända som kan ses som negativt är att det blir varmt runt öronen efter flera timmars användning!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bra att prata i vid samtal

WH-1000XM3 2020-07-30 av Otmnfe66

Väldigt bra ihop Sony experia 1ll .bra matchning.mvh uwe

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grymt ljud

WH-1000XM3 2020-07-28 av Peka7105

Mycket bra hörlurar, mycket bra ljud. Bra brusreducering

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra!

WH-1000XM3 2020-07-27 av Malkiel

Köptes för ca en månad sedan; suveräna hörlurar! Lyssnar mestadels på klassisk musik; LDAC från Sony gör ett fint arbete... Ljudet är rent o alla nyanser är med, oavsett frekvens område!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bättre än vad man trodde

WH-1000XM3 2020-07-24 av PhilleT

Jag har prövat dessa hörlurar innan och fått låna dom av någon kompis så visste redan innan hur bra dom va. Men nu när jag köpt dom själv så fick jag reda på en massa mer funktioner och med dessa funktioner så kunde jag ta reda på hörlurarnas fulla potential och och det ljudet man kan få i dessa hörlurar var väldig överraskande, trodde aldrig att hörlurar skulle ha såhär bra ljud.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Superbra

WH-1000XM3 2020-07-24 av Manox

Är hur nöjd som helst med dessa lurar. Helt perfekt ljud och skön passform. NCn är också helt underbar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Superbra

WH-1000XM3 2020-07-20 av AstraXXX

Fick dessa lurar när jag köpte min Xperia 1 mark2 och dom är superbra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

good sound quality

WH-1000XM3 2020-07-13 av AAA98

I have been using this headphone and I am happy about the sound quality and noise cancellation, however it would have given 5 stars if it was fully functional with Iphone, for answering calls from different apps and normal calls without need of using the phone to answer the calls.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bra ljud men dålig batteri och uppkoppling

WH-1000XM3 2020-07-09 av ZpeedX

6månader gammal, batteriet tar nu slut på 10-15 timmar och ibland tappar den kopplingen med min iPhone Xs Max.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Amazing sound and comfort but fragile

WH-1000XM3 2020-07-07 av poppopwii

After 2 months of daily usage a plastic peace broke of and made them unusable. they're now sent in for repair. The sound quality and noise cancelling is amazing! I can now listen to music in a noisy environment, however the microphone doesn't do a very good job in those conditions. the receiving end cant hear me in a loud public transport.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Värdelösa mikrofoner

WH-1000XM3 2020-07-05 av Thuris

Mikrofonerna är värdelösa. Sitter man i samtal så flexar kvaliteten på ens tal varannan minut. Ibland hörs bara var tredje ord och det ordet som hörs brusar bort, ibland tar det 2-3 ord in i meningen innan mikrofonerna fattar att du pratar så allt bara låter som en felinställd radio. Fruktansvärt missnöjd med denna produkt. Trodde det var fel på mjukvaran så skickade in de på service men det var inga fel på någoting tydligen...

Ljudkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

0

0

0

Väldigt bra dämpning av omgivnings ljud

WH-1000XM3 2020-07-04 av Nonebynow

Mycket bra ljud, bekväma att ha på, bra funktioner.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Awesome!

WH-1000XM3 2020-07-04 av gealves

Headphones are amazing, great sound fidelity. Excellent noise cancelling function.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra hörlurar. Bra köp!

WH-1000XM3 2020-06-29 av Carlolaus

Fantastiskt ljud. Välkänd musik blir som ny. Man hör nyanser, upptäcker nya sidor av välbekanta låtar. Kan rekommenderas!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Klockrent ljud

WH-1000XM3 2020-06-28 av Dunbar01

Grymma lurar med grymma funktioner. Verkligen nöjd med detta köp.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Otrolig

WH-1000XM3 2020-06-22 av Björn Br

Använder dem varje dag, otroligt ljud. Kan inte gå i en affär längre utan dem. Tar bort nästan allt oönskat ljud.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grymt ljud, lättanvända, sköna...

WH-1000XM3 2020-06-18 av Liolo23

Har haft mina i dryga året nu och har inte ångrat mig en gång...! Enda negativa med dem är att minstaläget på karmen är rätt stor... De borde kunna göras mindre så de passar perfekt även för tjejer.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Älskar

WH-1000XM3 2020-06-17 av MylB

Haft dessa i några månader nu. Älskar dem. Skön passform så man kan ha dem i flera timmar utan att få ont. Bra ljud och noice cancelling. Man kan ställa via appen hur mycket noice cancelling man vill ha i olika situationer. Enda nackdelen har varit vid telefonsamtal då den jag talar med hört mig väldigt dåligt och jag har fått prata via telefonen istället.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Supernöjd

WH-1000XM3 2020-06-12 av Oeff

Köptes för ca en månad sedan efter ett halvt år letande. Verkligen glad att jag köpte denna.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bästa hörlurarna jag ägt!

WH-1000XM3 2020-05-27 av Alexander0987

Det går inte att jämföra dessa hörlurar med något annat, dem spelar i en egen liga! Otroligt bra på alla sätt! Komfort, batteri och vilket ljud! En verklig investering!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Utmärkt generellt

WH-1000XM3 2020-05-20 av Uhre

Fick dessa i present och det är utmärkt. Överlag, den aktiva ljud dämpningen är något man saknar i alla andra hörlurar. Själva ljudkvalitén är inte den bästa dock och att ställa om ljud inställningarna så man får ett ljud som passar en kommer med att det blir sänkt kvalité på signalen. En annan sak jag vill ha är en snabb funktion i appen där man hindrar den från att ändra Aktiva ljud dämpningen. Det är väldigt smidigt när man reser eller rör sig ute. Inte lika bra när man rör sig för att hämta kaffe.

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fyller mina förväntningar

WH-1000XM3 2020-05-19 av Poppe 50

Det enda som stör mig att de par jag fick inte var inplastade.Tänkte inte på det i affären, pga det tog långt tid innan de hittade ett par. Kan vara ett par nån har lämnat tillbaka. Jag betalade för nya.Tänker på det ofta, men det är för sent att lämna tillbaka dem.Dåligt av Elgiganten att göra så.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Fantastisk ljud, klyddig touch

WH-1000XM3 2020-05-09 av Phreds

Köpte ett par Sony-lurar efter att ha kickat Beats i tio år. Ljudet är sensationellt bra, väldigt krispig. Och man kan via appen styra surroundsystemet. Brusreduceringen anpassar sig automatiskt beroende på vad du gör och vart du befinner dig (går att styra manuellt såklart) vilket e nice. Enda minus är att om du vill styra via hörluren så e det en rätt känslig touch-system som gäller. Men trots detta är det en 5/5 (men kanske bara en 9/10)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Not worth the hype.

WH-1000XM3 2020-05-08 av DisappointedCustomer2

Noise cancelling is ok-ish. Adaptive ambient sound keeps changing with your movement and beeping. So if you are talking to someone and walking there are high chances that one will miss some part of conversation. If you are connected to laptop then Noise cancelling is horrible. It feels someone is still talking but from far.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

Bästa härlurarna jag har

WH-1000XM3 2020-05-07 av Happycostumer

Jag fick denna produkt för ungefär en månad sen i present och använder den nästan dagligen. Den har excellent ljudkvalité och är de bästa hörlurarna jag har ägt. Skulle rekommendera för alla som gillar bra ljud till sin musik och vill spendera en rimlig peng på en bra upplevelse.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bättre hörlurar får men leta efter

WH-1000XM3 2020-05-06 av Emma86

Väldigt bra brusreducering och fantastisk batteritid. Svårt att använda andra hörlurar när jag fått smak för dessa.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Otrolig ljuddämpning och utmärkt ljud

WH-1000XM3 2020-05-03 av Vilhelm Thoors

Man måste prova dem för att verkligen förstå och uppleva dess kvalité och alla dess funktioner. De känns som en extradel av min kropp, ett extra sinne som man inte kan vara utan.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Super nice

WH-1000XM3 2020-05-01 av ZorroZZ

Överraskande bra lurar. Har riktigt magiskt ljud...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sköna hörlurar med otrolig brusreducering

WH-1000XM3 2020-04-30 av Ggjack

Väldigt bra hörlurar, bra ljud och brusreducering. Otrolig komfort. Anledningen till varför dom inte får 5/5 är pga. tål inte minusgrader så bra sant knarrar i materialet när man går eller rör sig med hörlurarna.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Besviken

WH-1000XM3 2020-04-24 av Skagit

Bra ljud och mycket bekväma. Använt lurarna i torr väderlek vid promenader och inomhus. Bluetoothkopplingen till min Xperia upphör när som helst och kan ej återställas förrän dagen efter. Troligen tål lurarna ej kondens. Efter två garantireparationer konstaterar verkstaden att det ej går att göra något åt felet som kvarstår. Dåligt för att vara en så pass dyr produkt. Besviken. Appen är ej heller användarvänlig.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Sköna lurar med ett mycket bra ljud

WH-1000XM3 2020-04-18 av Gneelron

Som rubriken säger så är det sköna lurar med ett mycket bra ljud. Och dessutom med 30 timmars batteritid. Köp! Om jag ska komma med lite kritik så borde texten i appen skrivas om så att den blir lättare att förstå, förutom det så funkar appen bra - trots kritiken mot den i Appstore.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Jättebra hörlurar!

WH-1000XM3 2020-04-12 av Evalin

Bra funktioner med lurar som omsluter hela örat och med en brusreducering som man kan ställa in i två lägen. Enkla att hantera. Kan inte komma på något negativt att säga

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra brusreducering och ljud

WH-1000XM3 2020-04-11 av Henk76

Överraskande bra brusreducering och grymt bra ljud. Hittar inget direkt att klaga på. Kanske önskat något större tryck mot öronen för att sitta på bättre.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk ljud

WH-1000XM3 2020-04-08 av semikha1

Bra köp förutom att man endast kan parkoppla en enhet åt gången. Exempelvis kan man inte koppla lurarna till både telefon för samtal och dator för övrigt Detta går på Android men nt på Apple

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Hade kunnat få full pott, men...

WH-1000XM3 2020-04-05 av Freddie68

Hörlurarna har jättebra ljud och fantastisk brusreducering, men hjässbandet gick sönder med en gång eller så var det defekt när jag fick hörlurarna. Detta hände trots att jag använde hörlurarna väldigt försiktigt. Reklamerade till säljaren (Nordicmax) som gav mig pengarna tillbaka, men de sade att Sony och dess servicepartner Infocare inte tar det på garantin. Kollade upp problem med sprucket hjässband på webben (cracked headband) och såg då att flera kunder har haft samma problem. Känner mig därför inte trygg med att köpa ett par nya likadana hörlurar. Hur bra ljud de än har, så är de inte till mycket glädje om de inte går att ha på sig. Jag skulle vara väldigt orolig att stå där igen med trasiga hörlurar som inte går att laga på garantin.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bästa headphone

WH-1000XM3 2020-03-23 av Korgi

när det gäller komfort, stabil och störningsfri kommunikation, ljudprestanda och brusreducering sammantaget finns det i dagsläget ingen modell som kommer i närheten WH-1000XM3.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt sköna och bra ljud

WH-1000XM3 2020-03-17 av Senseikjell

Skön passform och grymt ljud och jättebra bullerdämpning, och lång batteritid

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Positivt överraskad

WH-1000XM3 2020-03-13 av Erikgsson

Använder dessa på jobbet där det står massa maskiner och mullrar i konstanta ljud, där fungerar dessa aldeles perfekt!, Önskar bara att rösten då man skiftar olika modes pratade snabbare, eller att man kunde stänga av den, för när chefen kommer och man ska ändra så att man har medhörningen på så skriker rösten i lurarna MEDHÖRNING AV Istället för att kunna höra vad chefen har att säga.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk upplevelse

WH-1000XM3 2020-03-07 av Jahh

Har nu använt mina lurar ca 2 veckor. Jag pendlar med tåg,buss & spårvagn, och det är en befrielse att krypa in i lurarna och njuta av musik. I stort sett allt brus silas bort och man kan njuta av musik även på låg volym.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra köp

WH-1000XM3 2020-03-07 av Benonino

Är bra på att minska ljudnivån, nu kan jag sitta i ro hemma

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Snabb koppling. Bra kvalitet. Superbra bas.

WH-1000XM3 2020-03-01 av JeWG

Mycket nöjd från hörlurar. Bra kvalitet och mycket bekväm.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra funktioner

WH-1000XM3 2020-02-26 av grazyna55

Jag köpte hörlurar för några veckor sedan, enkel installation, grym brusreducering, bra komfort, mycket bra ljudkvaliten, touchkontrollerna väldigt användbara men borde funka bättre, volymjustering är inte tillräckligt finkänsigt, antingen blir det för högt eller för lågt. väldigt bra hörlurar med få nackdelar. Ihopfälbara med fodral känns lyxigt.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Så skönt, bekvämt och tyst

WH-1000XM3 2020-02-20 av Coolmum

Har haft produkten en vecka och förstår inte hur jag kunnat vara utan dem. När jag tar av dem så blir jag chockad över hur mycket störande ljud det är överallt. Nu kan jag röra mig i stadsmiljö utan att må dåligt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra!!

WH-1000XM3 2020-02-17 av va menas00

Köpte dessa för bara några veckor sedan och de är helt underbara! Det enda negativa med dessa hörlurar är ljudkvaliteten under samtal! Man hör allt omkring sig och knappt den man pratar med! Hoppas de uppdaterar!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt fantastiskta

WH-1000XM3 2020-02-15 av Anton6180

Jag köpte de här för ett tag sedan och jag är supernöjd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra ljud och ANC

WH-1000XM3 2020-02-10 av Timo V

Jag är mycket nöjd med ljudet i dessa lurar, gillar också noice cancelling funktionen. Bra batteri kapacitet vilket gör att man inte behöver ladda lurarna hela tiden.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Grymma lurar

WH-1000XM3 2020-02-09 av matsgradin

Låter mycket fint även trådlöst tack vare LDAC För att kunna njuta av deras fulla potential så kan man INTE använda Spotify. Det är Tidal som gäller i Master kvalitet.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Mycket nöjd

WH-1000XM3 2020-02-02 av kfo Norrtälje

Hade önskat mig i julklapp för att använda på bla flygresor, fungerar mycket bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastiska!!

WH-1000XM3 2020-01-26 av Mell87513310

Sjukt bra ljudkvalité, noice cancelling är på en helt annan nivå. Rekommenderar starkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Perfekt ljud.

WH-1000XM3 2020-01-25 av Leje

Fick hörlurarna i present för 14 dagar sedan, bra ljud och lätta att hantera, är så nöjd.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bästa köpet.

WH-1000XM3 2020-01-22 av Luren

Har haft lurarna i ca 9 veckor och har under denna tid tillbringat mycke tid på bl.a flygplatser och i flyg. Mycket nöjd med att kunna stänga ute ljudet på bullriga flygplatser och lyssna på musik samtidigt som lurarna ger en möjlighet att se en film på planen och faktiskt höra ljudet.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bästa jag haft!

WH-1000XM3 2020-01-12 av Trulsan

Köpte mina hörlurar för ca 2 veckor sedan och använder dem varje dag. Perfekta funktioner. Lätta att använda. Bra instruktion. Sitter skönt. Stänger ute andra ljud när man så vill. Lång räckvidd, laddar snabbt och lång batteritid. Praktisk och snygg förvaringsbox. Mycket nöjd.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Fina lurar

WH-1000XM3 2020-01-12 av Wiper

Utmärkt lyssning både av klassiskt och mer vanliga stycken. Basen upplevs som något blek men ljuddämpningen är superb. Tekniken att hålla handen över ena luren och höra omgivningen är smart

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastisk brusreducering

WH-1000XM3 2020-01-08 av claesuppsala

Använt den en månad, dels vid promenader i sta´n men främst på gymmet. Äntligen störs jag inte av störande ljud. Lika bra som en hörselkåpa.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Oslagbara

WH-1000XM3 2019-12-30 av grapenholt

Har använt mina lurar i snart 3 veckor och är fortfarande lyrisk över både brusreduceringen och ljudkvaliteten när jag lyssnar på musik. Jag har bara upptäckt 2 negativa saker på dessa 3 veckorna: Den första är att laddsladden är löjligt kort och den andra är att om man som jag har glasögon med plast-skalm så blir det friktion mellan skalmen och vadderingen på öronmuffen vilket gör att det ”gnisslar”. Inga problem när jag lyssnar på musik, men lite irriterande om jag endast använder brusreduceringen.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Super ljudkvalitet och brusreducering

WH-1000XM3 2019-12-29 av miomaria

Jag köpte dessa för en månad sedan och har använt dem i skolan där ljudnivåerna kan vara rätt så höga. De isolerar verkligen allt bakgrundsljud vilket är sååå skönt. Man hör fortfarande röster om de är tillräckligt höga vilket kan vara störande men ändå hjälper hörlurarna så mycket med koncentrationen. Det enda negativa jag har att säga är att de läcker mycket ljud. Blev besviken när jag satte på min musik på cirka halva volymen och jag märker hela rummet kan höra musiken. Men med låg volym och brusreduceringen så är den perfekt för stötiga miljöer.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Sitter som en smäck!

WH-1000XM3 2019-12-16 av Calle 1 87

Haft dom ett litet tag nu, försöker lära mig appen, lite krångligt, man kunde även låtit bli förkortningarna i beskrivningen - inte alla som förstår.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Överlägsen brusreducering

WH-1000XM3 2019-12-16 av Flyger ofta

Kollade upp innan köp. Har överlägsen brusreducering.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Love sound quality, noice cancellation and battery

WH-1000XM3 2019-12-15 av ArvidV

I've been using these for a couple of weeks now and I am almost only positive about it. It's my first wireless headphones in many years (so maybe I'm doing something wrong). I think it should be able to disconnect from the previously used device (Macbook for example) with a button on the headphones when I want to connect to another device (iPhone for example). Now I first need to open my Macbook and disconnect from the headphones before I can connect my iPhone. Thats the only negative I have to say, and it might just be me doing something wrong.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastiskt ljud

WH-1000XM3 2019-12-15 av Janne68

Har Bose lurar också, Sony är bättre på allt......

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastisk ljud i alla miljöer

WH-1000XM3 2019-12-14 av Old Magician

Har haft produkten i mer än en månad och är mycket nöjd. Tyckte först att basen var för påtaglig, men finner att den vid HiFi återgivning är väldigt balanserad och att den går att justera, samtidigt som den fyller ut när det behövs. Tycker att återgivandet av hela ljudspektrum är över förväntan och "ambient sound" funktionaliteten något av det bästa som kommit senare år. Har haft flera av konkurrenternas produkter över åren, men WH-1000XM3 slår det mesta. Dessutom lätta och bekväma att använda, även längre perioder. Är mycket nöjd med mitt köp

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

enkel att använda

WH-1000XM3 2019-12-14 av D3xt3r1974

Jag uppgraderade från Beats Solo3 Wireless och jag kan helt ärligt inte förklara hur glad jag är över att jag gjorde det. Jag är helt chockad, de är nästintill helt perfekta. Komforten, ljudkvalitén, alla funktioner, och helt enkelt hela nöjet att använda de. Brusreduceringen är underbar stänger ute de störande ljuden. Enda minuset med lurarna är att man inte kan parkoppla de med PS4 via bluetooth.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Väldigt bekväma

WH-1000XM3 2019-12-13 av Adde70

Väldigt bekväma hörlurar enl mig, dessa passa mig prefekt. NC-funktionen fungerar väldigt bra, även om jag inte testat dessa på flyget, men sitta hemma med massa ljud runt sig så fungerar NC-funktionen utmärkt. Det ända som jag märkt är att kopplar du dessa med BT till datorn (mac) så bryter den kopplingen med jämn mellanrum, vilket är väldigt irriterande.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra ljud och grymt bra kvalitet.

WH-1000XM3 2019-12-13 av Mange1977

Saknar att man inte kan ha den uppkopplad på flera enheter som tex mina airpods pro.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkta hörlurar

WH-1000XM3 2019-12-12 av Hör lur bra

Har haft dem sedan black fredag och de fungerar utmärkt. Har dem när jag ser på tv och lyssnar på musik på gymet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Amazing product

WH-1000XM3 2019-12-12 av Moonjor

I love it but I hate the fact that it is not water proof or resistant

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiska lurar!

WH-1000XM3 2019-12-09

Riktigt bra lurar, kan enbart instämma i hyllningskören. De förtjänar alla lovord. Ljud, noice canceling, app för inställningar inkl EQ, allt är absolut top notch!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Awful mic quality makes it unusable

WH-1000XM3 2019-12-09 av tigellus

I had to return the item because of the quality of the mic. No one could hear well what I said during phone calls. This is a known issue, check the forums before buying. If you are thinking to have calls with these headphones, forget about them. The voice canceling feature is great, and better than competition. Everything else isn't! It's a pity that Sony has worked so much on the hard problem to product a state of the art noise cancelation and then fell short on some other fundamental features (mic is terrible, the headphones do not support more than one audio source at the same time, making it tedious to switch).

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

Väldigt missnöjd med en sak

WH-1000XM3 2019-12-07 av GurraStenblock

Det dåliga: - Monoljud iaf du ska använda micken på PC - Kan vara besvärligt att höja/sänka ljudet med touchpaden (Upp & Ner rörelser) - Du blir ganska svett när du haft lurarna på dig 6+ timmar - LDAC läget fungerar inget vidare Det bra: + Riktigt bra ljud i allt jag testat. + Låååång batteritid och relativt snabb laddning. + Bra Active noise control + Bra Equalizer + Google Assistent + Enkelt att använda micken i Chrome (PC) Väldigt besviken att när man vill använda mikrofonen på PC:n ändras Bluetooth profilen till monoskitljud som så klart inte stödjer användning av t.ex Dolby Atmos for Headphones. Vilket även innebär att dessa lurar definitivt inte är för spelande (iaf du tänkt ha användning av micken), vilket de inte utger sig för att vara i heller. Tycker dock att ett par lurar i denna prisklassen ska klara av att köra stereo med micken på. Tror att detta är en begränsning med blåtand men de va väl Sony som kom upp standarden??? så kirra biffen såny...

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0