Rek. Ca-pris

4 000,00 kr

(VAT)
87

4.4 baserat på 87 kundrecensioner

61
15
3
4
4
Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Fungerar utmärkt

WH-1000XM3 2019-05-26 av Tony203

Köpte dessa för ca en månad sedan. Väldigt tyst i sig själva samt tyst (lite brus) och bra noice canceling funktion.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Orimligt att de inte funkar i kallt väder

WH-1000XM3 2019-01-22 av Pertan

Bra ljud och ANC MEN knakar i plasten och funkar inte vid kall väderlek. Touchfunktionerna ballar ur och kan stoppa, höja/sänka volymen eller byta låt hur som helst. Chockerande dåligt med tanke på priset.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

6

0

92 Kundrecensioner

0

Love sound quality, noice cancellation and battery

WH-1000XM3 2019-12-15 av ArvidV

I've been using these for a couple of weeks now and I am almost only positive about it. It's my first wireless headphones in many years (so maybe I'm doing something wrong). I think it should be able to disconnect from the previously used device (Macbook for example) with a button on the headphones when I want to connect to another device (iPhone for example). Now I first need to open my Macbook and disconnect from the headphones before I can connect my iPhone. Thats the only negative I have to say, and it might just be me doing something wrong.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

enkel att använda

WH-1000XM3 2019-12-14 av D3xt3r1974

Jag uppgraderade från Beats Solo3 Wireless och jag kan helt ärligt inte förklara hur glad jag är över att jag gjorde det. Jag är helt chockad, de är nästintill helt perfekta. Komforten, ljudkvalitén, alla funktioner, och helt enkelt hela nöjet att använda de. Brusreduceringen är underbar stänger ute de störande ljuden. Enda minuset med lurarna är att man inte kan parkoppla de med PS4 via bluetooth.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Väldigt bekväma

WH-1000XM3 2019-12-13 av Adde70

Väldigt bekväma hörlurar enl mig, dessa passa mig prefekt. NC-funktionen fungerar väldigt bra, även om jag inte testat dessa på flyget, men sitta hemma med massa ljud runt sig så fungerar NC-funktionen utmärkt. Det ända som jag märkt är att kopplar du dessa med BT till datorn (mac) så bryter den kopplingen med jämn mellanrum, vilket är väldigt irriterande.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastiska lurar!

WH-1000XM3 2019-12-09

Riktigt bra lurar, kan enbart instämma i hyllningskören. De förtjänar alla lovord. Ljud, noice canceling, app för inställningar inkl EQ, allt är absolut top notch!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Awful mic quality makes it unusable

WH-1000XM3 2019-12-09 av tigellus

I had to return the item because of the quality of the mic. No one could hear well what I said during phone calls. This is a known issue, check the forums before buying. If you are thinking to have calls with these headphones, forget about them. The voice canceling feature is great, and better than competition. Everything else isn't! It's a pity that Sony has worked so much on the hard problem to product a state of the art noise cancelation and then fell short on some other fundamental features (mic is terrible, the headphones do not support more than one audio source at the same time, making it tedious to switch).

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

Väldigt missnöjd med en sak

WH-1000XM3 2019-12-07 av GurraStenblock

Det dåliga: - Monoljud iaf du ska använda micken på PC - Kan vara besvärligt att höja/sänka ljudet med touchpaden (Upp & Ner rörelser) - Du blir ganska svett när du haft lurarna på dig 6+ timmar - LDAC läget fungerar inget vidare Det bra: + Riktigt bra ljud i allt jag testat. + Låååång batteritid och relativt snabb laddning. + Bra Active noise control + Bra Equalizer + Google Assistent + Enkelt att använda micken i Chrome (PC) Väldigt besviken att när man vill använda mikrofonen på PC:n ändras Bluetooth profilen till monoskitljud som så klart inte stödjer användning av t.ex Dolby Atmos for Headphones. Vilket även innebär att dessa lurar definitivt inte är för spelande (iaf du tänkt ha användning av micken), vilket de inte utger sig för att vara i heller. Tycker dock att ett par lurar i denna prisklassen ska klara av att köra stereo med micken på. Tror att detta är en begränsning med blåtand men de va väl Sony som kom upp standarden??? så kirra biffen såny...

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Superlurar

WH-1000XM3 2019-11-28 av Lasse 43

Eftersom noggrant lyssnande, testande och jämförande av olika märken köpte jag Sonys lurar WH-1000XM3. Jag anser att dom är bäst i den prisklassen, med ett ljud som matchar lurar som är betydligt dyrare.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra

WH-1000XM3 2019-11-24 av Drhjl

Dämpar effektivt ljud från maskiner, samtaldämpning ok. På mitt huvud ganska bekväma, bygeln trycker lite för hårt på skallen. Uppfattade Bose 35 som mera bekväma, men bättre funktioner på Sony. Har inte haft problem under kyla som hänt tidigare utgåvor. Dessutom kan man nu stänga av Touch funktionen om den skulle gå bananas i kylan. I överlag värt om man vistas mycket i bullrig miljö.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiska hlrlurar

WH-1000XM3 2019-11-24 av BerWes876

Dessa hörlurar är de bästa jag har ägt. Bekväma att ha på en lång tid och bästa ljudet i denna prisklass.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Imponerande

WH-1000XM3 2019-11-24 av Sam73mondi

Varje gång jag startar dom blir jag lika imponerad. Väldigt tysta och ljudet är fenomenalt. Ett tekniskt urverk.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Perfekt på resa

WH-1000XM3 2019-11-23 av Jabe24

Mycket bekväma och med ett fantastiskt bra ljud. Noise cancelling på topp

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Ljudet är utmärkt!

WH-1000XM3 2019-11-21 av Marky77

Har haft bose qc 35 och sony wh-1000x M2. Bose är snyggare men dessa har bättre ljud.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kanonprodukt, prisvärd!

WH-1000XM3 2019-11-16 av Nomen N

Mycket bra ljud och fantastiska att använda i en bullrig flygplansmiljö!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiskt ljud!

WH-1000XM3 2019-11-14 av Kloip

Köpte dom i behov av bra ljud och att dom ska vara sköna i långa sessioner! Har använt dom minst 6h om dagen och i olika ljudmiljöer. Till att börja med ljudet: helt fantastiskt ljud och skönt med inställbar basvolym! 10/10 Passform: Troligtvis dom skönaste jag någonsin haft, speciellt med tanke på hur länge det går ha dom utan att det märks nämnbart. Brusreducering: Helt galet hur bra dom reducerar Ljud utifrån.. det enda är när dom justerar sig, det känns lite jobbigt. Men har nog bara inte fått in inställningarna helt 100 på den punkten. Styrning sidan: väldigt bra som allt annat, älskar hur man oausar och höjer/sänker. Det är bara lite med den som inte är perfekt, sättet/hastigheten det höjs/sänks på är för sakta. När man vill höja mycket så råkar det bli nästa låt istället och/eller pausas. Allt som allt 9.2/10

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Gillar Sonys grejer

WH-1000XM3 2019-11-14 av Nisse100

Sökt länge efter en bra hörlur, nu har jag funnit den.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt bra!

WH-1000XM3 2019-11-14 av Ejdeboll

Grym brusreducering. Dock tycker jag de låter bättre och har bättre brusreducering utan appen man kan ladda ner.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Grym ANC och mycket bra ljud.

WH-1000XM3 2019-11-11 av Sam73

Activ noise control som verkligen imponerar. Många bra funktioner via appen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

GENIALISKA och de bästa hörlurarna som finns!

WH-1000XM3 2019-11-10 av Hörlursnörd

Haft dessa lurar nu i några månader och jag har testat alla av de bästa lurarna på marknaden och dessa är verkligen de absolut bästa!! Nummer två är Bode Quite Comfort 2 då de är något mjukare mot öronen och snyggare i modellen. Men Sony WH-1000XM3 är EXTREMT bra ljud, brusreduceringen är kanon och jag kan tom använda dem lite som ljudisolerare (fast jag inte har musik på). + LJUDKVALITÉN + Alla inställningar och funktioner som finns i appen gör att dessa lurar verkligen passar användarens öron och användning/ placering på huvudet. Man sätter på sig hörlurarna och går in i appen så känner hörlurarna av hur du placerar dem och dina öron för att kunna ge dig den bästa ljudupplevelsen. Man kan till och med fota sina öron med den nya uppdateringen och få ÄNNU mer personlig anpassning! + Massor av inställningar i appen gällande ljudet, där man kan anpassa upplevelsen mer som exempelvis om man vill att det ska låta som att man är i en konserthall eller i en arena. + Surroundljudsinställningar, eller kanske vill du att ljudet ska höras som det kommer från höger fram eller bakifrån? Rakt framifrån eller surround. HELT UPP TILL DIG! + Equalizer med förinställningar eller om man är mer hightech kan man ställa in och spara egna inställningar. + Ännu enklare: åldersrelaterad ljudupplevelse + Snygg modell och färger (har de ljusa) + Mjuk stoppning för både öron och huvud + RÖSTSTYRNING + Bluetooth + Enkel att para ihop med nya enheter + NFC vilket gör att uppkopplingen tar ca 1 sekund + Grym bas + Inställningar som passar ALLA musikstilar, film, spel och alla användare! - De får ett minus för den klumpiga modellen (fast snygga är dem) och att touchytan inte har några markeringar så jag har än idag inte lärt mig vart jag trycker för vilken funktion än - Folk hör knappt vad jag säger när jag svarar i samtal. Kanske går att ställa in på nåhot vis men mikrofonen bör förbättras till nästa version - Öronvadderingen verkar inte vara utbytbar.. till mina Bose fick man med ett par extra exempelvis - De sitter något hårt över öronen efter några timmar användning.. Bose Quite Comfort 2 är betydligt mjukare och plattare att man tom kan somna på sidan med dem ellee lyssna i timmar utan att ens känna av att man har dem på sig.. Går inte med Sonysarna tyvärr. (Men mina öron är känsliga och därav är jag är extremt känslig när det kommer till komforten)

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Helt underbara

WH-1000XM3 2019-11-09

Jag köpte dessa förra veckan och är så nöjd med mina nya hörlurar. Rent ljud och super mjuka att ha på mina öron.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grymma lurar!

WH-1000XM3 2019-11-03 av Niksson73

Att sitta på ett flygplan och slippa höra allt ljud omkring sig skulle vara fantastiskt. Med dessa lurar gör man just det! Tyst omkring mig och man kan njuta av musik, pod, film eller en ljudbok utan att det susar i öronen hela tiden. Ett av de bästa köpen jag gjort!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bästa par hörlurar jag någonsin har haft!

WH-1000XM3 2019-11-03 av TrueEZES

När jag skulle köpa ett par nya hörlurar var det antingen mellan dom här och Boses nya modell. Jag köpte först Boses nya modell och jag älskade dom. Jag hade testat dom här hörlurarna många gånger i butiker och var alltid mer nöjd med basen i dom här hörlurarna för att jag lyssnar på väldigt bas fyllda låtar så när jag valde att gå tillbaka och byta ut dom Bose hörlurarna mot dom här, så har det varit det smartaste jag har gjort. Dom här har mycket bättre bas och många funktioner som Bose inte riktigt hade. Det enda problemet jag får med dom här hörlurarna är att ljudet bara försvinner ibland och kommer tillbaka efter någon sekund och har inte än hittat något sätt att fixa det, men annars 100% nöjd och skulle inte kunna vara nöjdare

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Väldigt bra lurar

WH-1000XM3 2019-10-22 av BAIL

Köpte lurarna då jag testat min grabbs och blev så impad. Fantastiskt ljud o brusreduceringen är mäktigt bra. Testat dem under flygningar o det är såå skönt att sitta i sin egen tysta värld o lyssna på musik o poddar utan att bli störd av NÅGOT. Appen funkar bra att styra lurarna med men det enda jag saknar är en enkel balanskontroll höger/vänster för de som har hörselskada på ett öra. Den styrningen får jag gå in i mobilen för att styra vilket känns som en omväg. Det går att välja

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Oslagbar kombination av Hifi-ljud och makalöst bra

WH-1000XM3 2019-10-16 av stefan461

Oslagbar kombination av Hifi-ljud och makalöst bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Underbara lurar

WH-1000XM3 2019-10-14 av Barrskogen

Jag har använt dessa i ett halvår och absolut bäst ljud på marknaden

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra brusreducering

WH-1000XM3 2019-10-14 av makeborg

Jag var mest intresserad av den brusreducerande funktionen som fungerar mycket bra. Det är skönt att kunna sitta på ett flyg utan en massa störande ljud från flygplansmotorerna eller annat. Sedan är det skönt för övrigt att inte behöva ha särskilt hög ljudvolym på när jag lyssnar på musik då störande ljud utifrån i stort sett inte hörs alls. Om man är ute efter ett par brusreducerande hörlurar så är detta flaggskeppet.

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Luktar så illa att de inte går att använda

WH-1000XM3 2019-10-04

Omedelbart när jag packade upp dem kände jag en stark doft av dåligt konstskinn/röta/mögel som kommer från kuddarna. Lukten är så stark att den lämnar spår efter sig på huvudet efter användning, så de kommer nog inte att få någon mer användning. Rent tekniskt fungerar de utmärkt och är bekväma att ha på sig.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

3

0

Underbart

WH-1000XM3 2019-10-02 av Myllan

Jag köpte dessa för ca 2 veckor sen och de är helt fantastiska. Anpassar brusreduceringen själva efter miljön man befinner sig i. Sköna att ha på sig samt batteri som räcker ungefär två veckor. Super nöjd!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fungerar oväntat bra

WH-1000XM3 2019-09-29 av Heikki911

Brusreduceringen fungerar över förväntan, helt fantastiskt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Väldigt bra ljudkvalitet

WH-1000XM3 2019-09-28 av tommy14

Jag köpte hörluren för nio månader sedan. Har främst använt den som ren hörlur kopplad till min I-PAD via den kabel som följde med. Det är en neutral och engagerande återgivning, väldigt hög ljudkvalitet!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastiskt ljud och brusreducering!

WH-1000XM3 2019-09-17

Jag köpte den här för en månad och är supernöjd med mitt val. Ljudet är riktigt bra och brusreduceringen fungerar nästan 100%. Det enda jag har att säga om brusreduceringen är att den är lite dålig på vindljud. Hade dock velat koppla till 2 ljudenheter samtidigt som t.ex. dator och telefon som man kan göra med Bose, alltså inte bara para.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra kvalitet och funktion

WH-1000XM3 2019-09-11 av All ear

Snygga, bra ljud, bra funktioner och bra batteritid. Det man behöver.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Funkar perfekt när man flyger

WH-1000XM3 2019-08-31 av christerbj

Jag köpte dessa lurar framförallt för störningsutjämning då jag flyger mycket. Har precis kommit tillbaka efter en Asien-resa. Funkar precis så bra som jag önskade mig. Har kunnat sova utan störningar! Ljudet som tränger fram är lägre än vad luftkonditioneringen låter på hotellet.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Perfekt för busspendlaren

WH-1000XM3 2019-08-19 av Bussåssen

Åker många mil buss i veckan som den proletären jag är. Stod och vägde mellan dessa och QC 35 och efter lite rabatt av Elgiganten pga goodwill var valet givet. Efter ca 40h aktivt lyssnande är min uppfattning följande: + Noise Cancelling + Basen + Ambient sound (och hur smidigt det är att aktivera) + Batteritiden + Komfort + Ljudkvalitén - byter läge från trafik till promenad när bussen saktar ner (pausar musiken med ett pip) - passar ej gaming - dyrare - Appen (delvis till följd av att den byter läge) - touch på kåpan vilket är lite meckigt, i synnerhet att pausa. - googles stöld av NC-knappen (som ifs går att stänga av)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Älskar dem!

WH-1000XM3 2019-08-05 av PPAbrigo

Köpte dessa för några veckor sedan och älskar dem. Googlade lite på "bäst i test" och dessa verkade vara bäst. Har inte jämfört med andra och aldrig haft noice cancelling förut men de är helt magiska. Nice att man får med e fodral med olika extrasladdar också.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grymt ljud, bara ett litet minus

WH-1000XM3 2019-07-27 av Pense

Köpte dem med tanken att ”priser reflekterar kvalitén”. Vart inte besviken för det är dem bästa lurarna jag ägt. Det är grymt ljud. Komforten är också bra, men det är det ändå som gör att jag inte ger dem 5 stjärnor. Har jag på mig den en längre stund (1-2h) så börjar det skava lite på huvudet för att dem är så smala över huvudet. Det är det ända negativa med dem, för att undvika skav kan man flytta dem längre bak eller fram på huvudet.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

bästa hörlurar jag haft

WH-1000XM3 2019-07-19 av rolfping

testade dom 2 bästa på marknaden bose 35 pch sony xm3 för min del föll valet lätt på sony xm3

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket nöjd

WH-1000XM3 2019-07-17 av BESK

Provade andra fabrikat men dessa Sony sitter ojämförligt bäst

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Allt är bara så fantastiskt bra och enkelt!

WH-1000XM3 2019-07-15 av Jajwg

Köpte dessa för att kunna stänga ute störande ljud i och utanför hemmet. Fungerar så fantastiskt bra! Allt blir verkligen knäpptyst! Rekommenderas!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Riktigt sköna lurar med grym prestanda

WH-1000XM3 2019-07-12 av Mac2thaPac

I samband med lanseringen av Xperia 1 så passade jag på att skaffa en pga den schyssta dealen att dessa XM3'or skulle medfölja. Har länge sneglat på XM-serien eftersom jag varit sugen på brusreduserande lurar i flera år. Läst mycket om dessa och väntat på att det skulle bli läge att köpa dem. Vilket det nu blev. Har inte hunnit används särskilt mycket men helhetsintrycket är riktigt bra. Helnöjd med dessa lurar.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Riktigt grym

WH-1000XM3 2019-07-04 av YoshiPoshi

Köpte den här framförallt då jag jobbar på lager och när man jobbar frysen så brummar fläktarna något otroligt. Var lite osäker då jag läst att de inte alltid funkar så bra i kyla, men har inte haft några problem alls. De funkar överallt, åker ingenstans utan dem, det är så skönt att slippa allt brus!!! Det enda jag är missnöjd med är att när jag har lurarna runt halsen så råkar jag jämt sätta igång det jag lyssnar på, vet inte riktigt hur jag kommer åt det men på nåt sätt. Så vill man vara säker på att det inte händer så är det bäst att stänga av så fort man inte har de på huvudet.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Mkt bra ljud o brusreducering!

WH-1000XM3 2019-06-26

Efter att länge varit sugen på att köpa blev priset överkomligt för ca tre veckor sedan och jag slog till. Har definitivt inte ångrat mig. Mycket bra ljud, brusreducering och batteritid. Parningem med i mitt fall Iphone o Ipad kunde dock varit smidigare. Som helhet dock mycket nöjd med mitt köp.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

1

0

0

Bra brusreducering

WH-1000XM3 2019-06-23 av Jeppe100

Har testat på flyg. Toppenbra. Rekommenderas verkligen

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Överlägsna lurar

WH-1000XM3 2019-06-21 av Jaymz007

Ljudet, brusreduceringen och passformen i världsklass

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Perfekt utifrån mitt behov.

WH-1000XM3 2019-06-17 av FRISGO

Jag är helnöjd och är imponerad över batteritiden.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Mycket bra

WH-1000XM3 2019-06-10 av MichaelMihcael

Bra hörlurar med ljuddämpning. Rekommenderas. Bästa på marknaden?

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bra ljud och toppen brusreducering

WH-1000XM3 2019-06-10 av Stefan54

Jag köpte dom för 2 dagar sedan. Har provat många lurar. Dom här är perfekta. Blockerar störande ljud vilket är viktigt för mig då jag har dom på gymmet med störande musik jag inte kan träna till. Enkla att använda, bara att starta, ladda ner appen, para med mobilen och lyssna

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bästa brusreduceringen på marknaden

WH-1000XM3 2019-06-05 av Wille92

Riktigt bra hörlurar. För de som tror att det blir knäpptyst bara man slår på brusreduceringen, så är inte fallet, då det inte finns så bra brusreducering. Med de här hörlurarna får du det bästa du kan få, som dessutom är riktigt sköna att ha på sig länge även för mig med lite större öron. Dessa före Bose QC35 alla dagar i veckan då de ligger långt före på alla plan. Vissa verkar dock ha haft problem med brusreduceringen efter uppdateringen, så har inte vågat uppdatera dem till 4.4.1.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fungerar utmärkt

WH-1000XM3 2019-05-26 av Tony203

Köpte dessa för ca en månad sedan. Väldigt tyst i sig själva samt tyst (lite brus) och bra noice canceling funktion.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

Fantastiskt ljud, men fungerar inte i kyla

WH-1000XM3 2019-05-26 av SimonLSWE

Jag köpte dessa lurar innan vintern och var så nöjd man kan vara med ljudet. Tyvärr fungerade inte lurarna tillfredsställande när temperaturen sjönk under 5 grader. Touchpanelen började aktivera Google assistant, böt lot slumpmässigt och gjorde lurarna oanvändbara. Sony föreslog att starta om lurarna när detta hände, men powerknappen fungerar inte under tiden som problemet uppstår.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Dålig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Bra brusreducering

WH-1000XM3 2019-05-25 av Jackie1277

Köpte nyligen dessa lurar inför en långflygning. Fungerar jättebra att reducera brus. Dock hade jag förväntat mig att lurarna skulle fungera bättre i hem- och kontorsmiljö. Dvs att de utestängde mer av tal osv. Men, för flygresor är de bra!

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Bra ljud, snygg design

WH-1000XM3 2019-05-13 av Glennemannen

Ljudet är bra. Designen är bra. Lurarna sitter bekvämt. Jag tycker inte att ANC är helt tillfredställande. Det kunde varit bättre. En av funktionerna jag fastnade för var att där är olika lägen på ANC och att den ska själv känna av när man går, springer, är stilla osv. Men jag tycker inte det fungerar tillfredställande. Jag kan ha suttit ner i 10 min innan den ändrar läge.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Bra ljud och brusreducering

WH-1000XM3 2019-05-12 av Mats17

WH-1000XM3 motsvarar mina högt ställda förväntningar vad gäller ljudkvalité, brusreduceringsfunktion och komfort vilket är speciellt viktigt om man som jag bär glasögon. Enkla reglage genom touchkontroll.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

Dyr men bättre hörlurar går inte att få

WH-1000XM3 2019-05-12 av menthos

Drog mig länge för att köpa dyra hörlurar men ångrar det inte i efterhand. Bättre hörlurar går inte att få. Bra ljud och många praktiska funktioner.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

Enastående

WH-1000XM3 2019-05-06 av Tf105

Helt fantastiska hörlurar, bra ljud och enastående brusreducering

Taget från elgiganten.se

0

0

0

bra lurar

WH-1000XM3 2019-05-05 av jcman

bra ljud! men när man pratar i telefonen så hör den man pratar med allt bakgrundsljud. och ber en alltid ta av lurarna och prata vanligt i mobilen..

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Suveräna hörlurar

WH-1000XM3 2019-05-04 av Todde

Köpte dessa hörlurar för brusreducering i bullriga flygplan och för musiklyssning. Hade läst ett par tester med jämförelser mot andra hörlurar. Efter en månads användning så instämmer jag i de goda testresultaten. Mycket bra brusreducering och mycket bra ljud. Dessutom smarta funktioner för hanteringen och lång batteritid.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

Mycket bra kvalitet

WH-1000XM3 2019-04-17 av mats70

Jag är mycket nöjd med köpet av dessa, både ljud och brusreducering är i toppklass. Lite sämre fungerar volymkontrollen och hoppa mellan låtar.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

2

0

0

Bra

WH-1000XM3 2019-04-17 av Brittchen

Bra produkt ska använda de på varje resa speciellt på flyget

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bäst i test

WH-1000XM3 2019-04-13 av Jaklin71

Superb NC. Bra funktioner. Mycket nöjd, trots känsligheten vid temperaturförändringar (åtgärdas ju enkelt)

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

1

0

Snyg och bekväm känns smidig.

WH-1000XM3 2019-04-11 av Stefol

Mycket nöjd med produkten. Har testat den på flygplan vid poolen och lite andra platser. Fungerar över förväntan.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bra ljud, strul med touch, värdelös samtalskvalité

WH-1000XM3 2019-04-08 av Martinnn

Bra ljud, men har lämnat in den pga strulande touch som pausar och playar av sig själv. Helt värdelös samtalskvalité där lurarna tar upp omgivningsljud och förstärker dem så det knappt går att höra sin egen röst, personen på andra sidan hör även den alla omgivningsljud mycket starkt. Går endast att prata i telefon när man sitter hemma still utan några ljud i omgivningen, helt värdelöst för ett par lurar som kostar 4000kr.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

2

1

0

Utmärkta, bästa lurarna hitintills!

WH-1000XM3 2019-04-03 av kennetnorr

Använder lurarna dagligen, i jobbet som elektriker och nyligen på en två månaders resa i Thailand. De gamla lurarna, Parrot zik, gav jag till min kompis och hann är glad över dem. Visst blir de varmt och något fuktigt kring öronen, men vad är annat att vänta då de sluter tätt och vilket alla lurar som täcker örat blir. Mina arbeta lurar, Peltor blir också vända så att det bildas fukt kring öronen. Sony lurarna är absolut de bästa som jag ägt, utan konkurrens. Några är kritiska vad gäller byggkvaliteten, men där finns absolut inget att klaga på, de har varit med i två månader på resa och i bland liggande i ryggsäcken och då har jag varit orolig över dem, men inga problem alls. Sist men ej minst, ljudet, det är super, med nois canseling aktiverad i flyget och i trafiken är musiken fortfarande fantastiskt. Rekommenderar dem, priset är helt ok med tanke på vad man får. Kennet A.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

Älskar dom

WH-1000XM3 2019-03-25 av Jenukka

Jag köpte dem eftersom jag har asperger och är ljuskänslig. Nu kan jag gå på affärer utan att bli överbelastad av alla ljud, jag orkar mycket mer nu när jag slipper onödiga ljud. Dom är sköna att ha på sig och det är bra att inställningarna ändras om jag expelvis är i trafiken. Jag älskar dom!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Utvilat

WH-1000XM3 2019-03-23 av Kung Artur

Vi använde hörlurarna under en 12 timmar flygresa. Vi var utvilade när vi kom fram, troligen beroende på : A slapp det HÖGA flygbruset B Sov bättre C Hörde filmljudet mkt bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Plus/Minus-lista efter några veckor

WH-1000XM3 2019-03-11 av NiDa

Jag är i grunden nöjd, men vissa grejer skaver med tanke på prisnivå och tillverkarens profilering av lurarna. Jag skaffade lurarna primärt som en arbetsmiljöåtgärd (=brusreduceringen) då jag sitter i kontorslandskap och hade problem att få arbetsro. Hörlurarna löste detta till fullo. Som headset har jag följande plus/minus-lista efter några veckors användande. PLUS: +Bra brusreducering. Sitter i kontorslandskap med bitvis hög volym och lurarna ger mig riktigt bra arbetsro. Helt tyst blir det inte, men en klart bra nivå för att kunna jobba ostört. +Bra räckvidd på bluetooth-uppkopplingen. Min kollega intill har Bose35 och där klipper ljudet efter knappt halva Sonys räckvidd. Och vi har exakt identiska "basenheter" som lurarna är kopplade till. +Ett hårt, kompakt fodral följer med. Riktigt positivt vid transport/resor. +Bra batteritid. Plockar lätt 2 hela arbetsdagar. Även vid full brusreducering med samtidig musiklyssning/samtal. +Snabb uppkoppling till enheter. (min erfarenhet är att inte alla lurar/högtalare är smidiga att koppla upp) +Hörlurarna är lättanvända. Touchfunktionen för bl a volymkontroll är smidiga att använda när man testat den några gånger i lugn och ro. MINUS: -Man kan endast koppla till en bluetooth-enhet åt gången. Har ett par JBL utan brusreducering (=klart billigare) privat och de kan koppla till två samtidigt. Ett klart minus för en som har en mobil och telefoni i datorn. Jag tycker att det borde vara standard för ett par lurar med XM3's ambitionsnivå. -Lurarna fångar upp lite väl mycket "biljud" från omgivningen vid samtal, vilket gör att motparten hör en hel massa annat än bara min röst. Vid samtal försvinner effekten av brusreduceringen, då omgivningsljud dyker upp digitalt i lurarna så jag hör det. Rätt störande. -Det finns ingen app för datorn där man kan se t ex batterinivå eller stryra egenskaper, finns endast till mobilen. Behöver således koppla från datorn, koppla upp på mobilen, kolla och ställa in, koppla från mobilen och sedan åter koppla upp på datorn...

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Grymma

WH-1000XM3 2019-03-09

Innan jag köpte dem här så lyssnade jag på musik max 2-3 gånger i veckan. Nu lyssnar jag på musik 24/7. Grymma hörlurar som höjer musikupplevelsen med 100%.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra .och mycket behaglig att ha på sig

WH-1000XM3 2019-03-06 av Lars66

Ångrade att jag uppdaterade , det her blivit lite brus i när man har den på brusredusering. Ett ljud som jag inte hörde innan

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Sony WH 1000 XM 3

WH-1000XM3 2019-03-06 av SONY XM 3

Bra hörlur med otroligt bra ljud. Kan ställas in via appen. Bra batteri tid. Väldigt nöjd Haft problem m XM 2 då man bara kunde ladda den i datorn. Fortfarande fundersam varför. Nu bara laddat denna i datorn. Törs inte annat. Fast nu står det i instruktörer att man kan ladda m usb o vägguttag. Bara att köpa.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bekväma

WH-1000XM3 2019-03-03 av jackie128

Lurarna är väldigt bekväma, stora så de täcker hela örat, kan ha dom på i timmar. Bra ljud och väldigt bra NC så att man inte behöver höja volymen.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Den inbyggda förstärkaren är en höjdare

WH-1000XM3 2019-03-02 av Gctomas

Jag köpte den för två veckor sedan och har nyligen spelat in den. Den var först lite stel och metallisk i ljudet och den övre basen var lite inte svag. Detta gäller främst vid drift via kabel. Nu låter den utmärkt, men den stör gärna kommuikationen mellan telefon och WiFi. Man får köra via mobilnätet vid drift via Bluetooth. Den låter dock alldeles utmärkt och ljudet är svårslaget för denna typ av lur. Batteritiden är mycket bra och det är utmärkt att Sony fixat så att den kan laddas via mobilladdare

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Helt fantastisk brusreducering

WH-1000XM3 2019-02-24 av PatrikB

Otroligt bekväma. Mycket bra batteritid. Helt fantastisk brusrecucering. Bra med medhörning.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Funkar inte i kallt väder!!

WH-1000XM3 2019-02-24 av K2019

Jag skrev en recension men den har avvisats eftersom den var på engelska (mitt modersmål). Så här är min mer direkt och mindre snäll svensk recension. Ser bra ut men de känns mer plast än M1. Ljudet är bra samt ANC. Men och det är en stor MEN, de funkar ej i kallt väder!! Vi bor i Sverige, det kan vara lite kallt här, eller hur? Jag använder hörlurar för det mesta när jag pendla och därför måste jag lämna dem tillbaka.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

3

0