Rek. Ca-pris

4 000,00 kr

(VAT)
54

4.3 baserat på 54 kundrecensioner

35
10
2
4
3
Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Grymt ljud men fungerar inte utomhus

WH-1000XM3 2019-02-06 av Wanurt

Mycket bra ljud och brusreducering. Dock klarar de inte temperaturer under plus fem. Kan bara således rekommenderas om du bor i ett land med konstant 15-20-gradig temperatur. Över det riskerad de att bli för varma och under det får de fnatt.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Mellan

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

5

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Orimligt att de inte funkar i kallt väder

WH-1000XM3 2019-01-22 av Pertan

Bra ljud och ANC MEN knakar i plasten och funkar inte vid kall väderlek. Touchfunktionerna ballar ur och kan stoppa, höja/sänka volymen eller byta låt hur som helst. Chockerande dåligt med tanke på priset.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

6

0

54 Kundrecensioner

0

Riktigt sköna lurar med grym prestanda

WH-1000XM3 2019-07-12 av Mac2thaPac

I samband med lanseringen av Xperia 1 så passade jag på att skaffa en pga den schyssta dealen att dessa XM3'or skulle medfölja. Har länge sneglat på XM-serien eftersom jag varit sugen på brusreduserande lurar i flera år. Läst mycket om dessa och väntat på att det skulle bli läge att köpa dem. Vilket det nu blev. Har inte hunnit används särskilt mycket men helhetsintrycket är riktigt bra. Helnöjd med dessa lurar.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Riktigt grym

WH-1000XM3 2019-07-04 av YoshiPoshi

Köpte den här framförallt då jag jobbar på lager och när man jobbar frysen så brummar fläktarna något otroligt. Var lite osäker då jag läst att de inte alltid funkar så bra i kyla, men har inte haft några problem alls. De funkar överallt, åker ingenstans utan dem, det är så skönt att slippa allt brus!!! Det enda jag är missnöjd med är att när jag har lurarna runt halsen så råkar jag jämt sätta igång det jag lyssnar på, vet inte riktigt hur jag kommer åt det men på nåt sätt. Så vill man vara säker på att det inte händer så är det bäst att stänga av så fort man inte har de på huvudet.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Mkt bra ljud o brusreducering!

WH-1000XM3 2019-06-26

Efter att länge varit sugen på att köpa blev priset överkomligt för ca tre veckor sedan och jag slog till. Har definitivt inte ångrat mig. Mycket bra ljud, brusreducering och batteritid. Parningem med i mitt fall Iphone o Ipad kunde dock varit smidigare. Som helhet dock mycket nöjd med mitt köp.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

1

0

0

Bra brusreducering

WH-1000XM3 2019-06-23 av Jeppe100

Har testat på flyg. Toppenbra. Rekommenderas verkligen

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Överlägsna lurar

WH-1000XM3 2019-06-21 av Jaymz007

Ljudet, brusreduceringen och passformen i världsklass

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Perfekt utifrån mitt behov.

WH-1000XM3 2019-06-17 av FRISGO

Jag är helnöjd och är imponerad över batteritiden.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra

WH-1000XM3 2019-06-10 av MichaelMihcael

Bra hörlurar med ljuddämpning. Rekommenderas. Bästa på marknaden?

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra ljud och toppen brusreducering

WH-1000XM3 2019-06-10 av Stefan54

Jag köpte dom för 2 dagar sedan. Har provat många lurar. Dom här är perfekta. Blockerar störande ljud vilket är viktigt för mig då jag har dom på gymmet med störande musik jag inte kan träna till. Enkla att använda, bara att starta, ladda ner appen, para med mobilen och lyssna

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bästa brusreduceringen på marknaden

WH-1000XM3 2019-06-05 av Wille92

Riktigt bra hörlurar. För de som tror att det blir knäpptyst bara man slår på brusreduceringen, så är inte fallet, då det inte finns så bra brusreducering. Med de här hörlurarna får du det bästa du kan få, som dessutom är riktigt sköna att ha på sig länge även för mig med lite större öron. Dessa före Bose QC35 alla dagar i veckan då de ligger långt före på alla plan. Vissa verkar dock ha haft problem med brusreduceringen efter uppdateringen, så har inte vågat uppdatera dem till 4.4.1.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fungerar utmärkt

WH-1000XM3 2019-05-26 av Tony203

Köpte dessa för ca en månad sedan. Väldigt tyst i sig själva samt tyst (lite brus) och bra noice canceling funktion.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Fantastiskt ljud, men fungerar inte i kyla

WH-1000XM3 2019-05-26 av SimonLSWE

Jag köpte dessa lurar innan vintern och var så nöjd man kan vara med ljudet. Tyvärr fungerade inte lurarna tillfredsställande när temperaturen sjönk under 5 grader. Touchpanelen började aktivera Google assistant, böt lot slumpmässigt och gjorde lurarna oanvändbara. Sony föreslog att starta om lurarna när detta hände, men powerknappen fungerar inte under tiden som problemet uppstår.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Dålig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra brusreducering

WH-1000XM3 2019-05-25 av Jackie1277

Köpte nyligen dessa lurar inför en långflygning. Fungerar jättebra att reducera brus. Dock hade jag förväntat mig att lurarna skulle fungera bättre i hem- och kontorsmiljö. Dvs att de utestängde mer av tal osv. Men, för flygresor är de bra!

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra ljud, snygg design

WH-1000XM3 2019-05-13 av Glennemannen

Ljudet är bra. Designen är bra. Lurarna sitter bekvämt. Jag tycker inte att ANC är helt tillfredställande. Det kunde varit bättre. En av funktionerna jag fastnade för var att där är olika lägen på ANC och att den ska själv känna av när man går, springer, är stilla osv. Men jag tycker inte det fungerar tillfredställande. Jag kan ha suttit ner i 10 min innan den ändrar läge.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra ljud och brusreducering

WH-1000XM3 2019-05-12 av Mats17

WH-1000XM3 motsvarar mina högt ställda förväntningar vad gäller ljudkvalité, brusreduceringsfunktion och komfort vilket är speciellt viktigt om man som jag bär glasögon. Enkla reglage genom touchkontroll.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Dyr men bättre hörlurar går inte att få

WH-1000XM3 2019-05-12 av menthos

Drog mig länge för att köpa dyra hörlurar men ångrar det inte i efterhand. Bättre hörlurar går inte att få. Bra ljud och många praktiska funktioner.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Enastående

WH-1000XM3 2019-05-06 av Tf105

Helt fantastiska hörlurar, bra ljud och enastående brusreducering

Taget från elgiganten.se

0

0

0

bra lurar

WH-1000XM3 2019-05-05 av jcman

bra ljud! men när man pratar i telefonen så hör den man pratar med allt bakgrundsljud. och ber en alltid ta av lurarna och prata vanligt i mobilen..

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Suveräna hörlurar

WH-1000XM3 2019-05-04 av Todde

Köpte dessa hörlurar för brusreducering i bullriga flygplan och för musiklyssning. Hade läst ett par tester med jämförelser mot andra hörlurar. Efter en månads användning så instämmer jag i de goda testresultaten. Mycket bra brusreducering och mycket bra ljud. Dessutom smarta funktioner för hanteringen och lång batteritid.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Mycket bra kvalitet

WH-1000XM3 2019-04-17 av mats70

Jag är mycket nöjd med köpet av dessa, både ljud och brusreducering är i toppklass. Lite sämre fungerar volymkontrollen och hoppa mellan låtar.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bra

WH-1000XM3 2019-04-17 av Brittchen

Bra produkt ska använda de på varje resa speciellt på flyget

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bäst i test

WH-1000XM3 2019-04-13 av Jaklin71

Superb NC. Bra funktioner. Mycket nöjd, trots känsligheten vid temperaturförändringar (åtgärdas ju enkelt)

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

1

0

Snyg och bekväm känns smidig.

WH-1000XM3 2019-04-11 av Stefol

Mycket nöjd med produkten. Har testat den på flygplan vid poolen och lite andra platser. Fungerar över förväntan.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra ljud, strul med touch, värdelös samtalskvalité

WH-1000XM3 2019-04-08 av Martinnn

Bra ljud, men har lämnat in den pga strulande touch som pausar och playar av sig själv. Helt värdelös samtalskvalité där lurarna tar upp omgivningsljud och förstärker dem så det knappt går att höra sin egen röst, personen på andra sidan hör även den alla omgivningsljud mycket starkt. Går endast att prata i telefon när man sitter hemma still utan några ljud i omgivningen, helt värdelöst för ett par lurar som kostar 4000kr.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Utmärkta, bästa lurarna hitintills!

WH-1000XM3 2019-04-03 av kennetnorr

Använder lurarna dagligen, i jobbet som elektriker och nyligen på en två månaders resa i Thailand. De gamla lurarna, Parrot zik, gav jag till min kompis och hann är glad över dem. Visst blir de varmt och något fuktigt kring öronen, men vad är annat att vänta då de sluter tätt och vilket alla lurar som täcker örat blir. Mina arbeta lurar, Peltor blir också vända så att det bildas fukt kring öronen. Sony lurarna är absolut de bästa som jag ägt, utan konkurrens. Några är kritiska vad gäller byggkvaliteten, men där finns absolut inget att klaga på, de har varit med i två månader på resa och i bland liggande i ryggsäcken och då har jag varit orolig över dem, men inga problem alls. Sist men ej minst, ljudet, det är super, med nois canseling aktiverad i flyget och i trafiken är musiken fortfarande fantastiskt. Rekommenderar dem, priset är helt ok med tanke på vad man får. Kennet A.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Älskar dom

WH-1000XM3 2019-03-25 av Jenukka

Jag köpte dem eftersom jag har asperger och är ljuskänslig. Nu kan jag gå på affärer utan att bli överbelastad av alla ljud, jag orkar mycket mer nu när jag slipper onödiga ljud. Dom är sköna att ha på sig och det är bra att inställningarna ändras om jag expelvis är i trafiken. Jag älskar dom!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Utvilat

WH-1000XM3 2019-03-23 av Kung Artur

Vi använde hörlurarna under en 12 timmar flygresa. Vi var utvilade när vi kom fram, troligen beroende på : A slapp det HÖGA flygbruset B Sov bättre C Hörde filmljudet mkt bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Plus/Minus-lista efter några veckor

WH-1000XM3 2019-03-11 av NiDa

Jag är i grunden nöjd, men vissa grejer skaver med tanke på prisnivå och tillverkarens profilering av lurarna. Jag skaffade lurarna primärt som en arbetsmiljöåtgärd (=brusreduceringen) då jag sitter i kontorslandskap och hade problem att få arbetsro. Hörlurarna löste detta till fullo. Som headset har jag följande plus/minus-lista efter några veckors användande. PLUS: +Bra brusreducering. Sitter i kontorslandskap med bitvis hög volym och lurarna ger mig riktigt bra arbetsro. Helt tyst blir det inte, men en klart bra nivå för att kunna jobba ostört. +Bra räckvidd på bluetooth-uppkopplingen. Min kollega intill har Bose35 och där klipper ljudet efter knappt halva Sonys räckvidd. Och vi har exakt identiska "basenheter" som lurarna är kopplade till. +Ett hårt, kompakt fodral följer med. Riktigt positivt vid transport/resor. +Bra batteritid. Plockar lätt 2 hela arbetsdagar. Även vid full brusreducering med samtidig musiklyssning/samtal. +Snabb uppkoppling till enheter. (min erfarenhet är att inte alla lurar/högtalare är smidiga att koppla upp) +Hörlurarna är lättanvända. Touchfunktionen för bl a volymkontroll är smidiga att använda när man testat den några gånger i lugn och ro. MINUS: -Man kan endast koppla till en bluetooth-enhet åt gången. Har ett par JBL utan brusreducering (=klart billigare) privat och de kan koppla till två samtidigt. Ett klart minus för en som har en mobil och telefoni i datorn. Jag tycker att det borde vara standard för ett par lurar med XM3's ambitionsnivå. -Lurarna fångar upp lite väl mycket "biljud" från omgivningen vid samtal, vilket gör att motparten hör en hel massa annat än bara min röst. Vid samtal försvinner effekten av brusreduceringen, då omgivningsljud dyker upp digitalt i lurarna så jag hör det. Rätt störande. -Det finns ingen app för datorn där man kan se t ex batterinivå eller stryra egenskaper, finns endast till mobilen. Behöver således koppla från datorn, koppla upp på mobilen, kolla och ställa in, koppla från mobilen och sedan åter koppla upp på datorn...

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Grymma

WH-1000XM3 2019-03-09

Innan jag köpte dem här så lyssnade jag på musik max 2-3 gånger i veckan. Nu lyssnar jag på musik 24/7. Grymma hörlurar som höjer musikupplevelsen med 100%.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra .och mycket behaglig att ha på sig

WH-1000XM3 2019-03-06 av Lars66

Ångrade att jag uppdaterade , det her blivit lite brus i när man har den på brusredusering. Ett ljud som jag inte hörde innan

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Sony WH 1000 XM 3

WH-1000XM3 2019-03-06 av SONY XM 3

Bra hörlur med otroligt bra ljud. Kan ställas in via appen. Bra batteri tid. Väldigt nöjd Haft problem m XM 2 då man bara kunde ladda den i datorn. Fortfarande fundersam varför. Nu bara laddat denna i datorn. Törs inte annat. Fast nu står det i instruktörer att man kan ladda m usb o vägguttag. Bara att köpa.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bekväma

WH-1000XM3 2019-03-03 av jackie128

Lurarna är väldigt bekväma, stora så de täcker hela örat, kan ha dom på i timmar. Bra ljud och väldigt bra NC så att man inte behöver höja volymen.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Den inbyggda förstärkaren är en höjdare

WH-1000XM3 2019-03-02 av Gctomas

Jag köpte den för två veckor sedan och har nyligen spelat in den. Den var först lite stel och metallisk i ljudet och den övre basen var lite inte svag. Detta gäller främst vid drift via kabel. Nu låter den utmärkt, men den stör gärna kommuikationen mellan telefon och WiFi. Man får köra via mobilnätet vid drift via Bluetooth. Den låter dock alldeles utmärkt och ljudet är svårslaget för denna typ av lur. Batteritiden är mycket bra och det är utmärkt att Sony fixat så att den kan laddas via mobilladdare

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Helt fantastisk brusreducering

WH-1000XM3 2019-02-24 av PatrikB

Otroligt bekväma. Mycket bra batteritid. Helt fantastisk brusrecucering. Bra med medhörning.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Funkar inte i kallt väder!!

WH-1000XM3 2019-02-24 av K2019

Jag skrev en recension men den har avvisats eftersom den var på engelska (mitt modersmål). Så här är min mer direkt och mindre snäll svensk recension. Ser bra ut men de känns mer plast än M1. Ljudet är bra samt ANC. Men och det är en stor MEN, de funkar ej i kallt väder!! Vi bor i Sverige, det kan vara lite kallt här, eller hur? Jag använder hörlurar för det mesta när jag pendla och därför måste jag lämna dem tillbaka.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Bra men bör vara felfri för priset

WH-1000XM3 2019-02-15 av Flinko

Blir galen vid tempförändringar. Inte ok för 4000kr.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

4

1

0

Grymt ljud men fungerar inte utomhus

WH-1000XM3 2019-02-06 av Wanurt

Mycket bra ljud och brusreducering. Dock klarar de inte temperaturer under plus fem. Kan bara således rekommenderas om du bor i ett land med konstant 15-20-gradig temperatur. Över det riskerad de att bli för varma och under det får de fnatt.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Mellan

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

5

0

0

Orimligt att de inte funkar i kallt väder

WH-1000XM3 2019-01-22 av Pertan

Bra ljud och ANC MEN knakar i plasten och funkar inte vid kall väderlek. Touchfunktionerna ballar ur och kan stoppa, höja/sänka volymen eller byta låt hur som helst. Chockerande dåligt med tanke på priset.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

6

0

0

Fantastiskt bra ljud

WH-1000XM3 2019-01-21 av H Milan

Jag har nu haft dessa i 3 veckor och är väldigt nöjd, framförallt med ljudet. Har provat nästan alla lurar under 4K och enligt mig är dom här helt överlägsna.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Funkar bra inomhus

WH-1000XM3 2019-01-15 av johan73

Jag köpte dessa strax innan jul och dem fungerar jättebra inomhus. Men utomhus när det är kallt slutar touch kontrollen att fungera. Ibland så pausar den musiken, eller aktiverar Siri, eller drar ner volymen.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

4

0

0

Hög kvalitativt hörlur, möter höga förväntningar.

WH-1000XM3 2019-01-13 av OlPa

Uppgraderat från tidigare Bose QC 15. Sony WH-1000XM3 är bättre i alla aspekter utom ett. Inbyggt batteri är en osäkerhetsfaktor på något års sikt.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Det måste kostat mycket pengar att få folk att tycka dessa är bra...

WH-1000XM3 2019-01-07 av Mikkee

Ljudet är bra. Noice cancelation är bra. MEN de (NC) tar inte bort röster, knackningar, snack, bäbisar och precis allt annat man vill slippa höra på tex en flygresa. Men största problemet är att Mikrofonen är vid telefonsamtal så dålig att det inte går att föra ett samtal även om man ringer från ett helt tyst rum. Den "på andra sidan" hör nästan ingenting av vad jag säger. HELT VÄRDELÖSA! Lämnas tillbaks... Bedrövligt hur SONY kan misslyckas så totalt. Finns intressanta klipp på youtube som bekräftar detta.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Jättebra ljud

WH-1000XM3 2018-12-28 av rasmus7

Otroligt bra ljud för att vara trådlösa hörlurar. Ljudet blir betydligt bättre när hörlurarna kopplas till en Sony-mobil då Sonys LDAC-teknik används. Brucreduceringen är också riktigt bra. Enda nackdelen är att den kraftfulla basen ibland tar över något på vissa låtar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra produkt för hörselnedsatta personer

WH-1000XM3 2018-12-24 av ozyo

NC=Noice Cancelling bästa upplevelse redan i början! Var försiktigt ute! Hörs nästan ingenting i omgivning därför att krävs extra uppmärksamhet i trafiken.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Kanonbra ljud och funktoiner

WH-1000XM3 2018-11-28 av Krister B

Jag köpte den i höstas och är jättenöjd med ljudet, funktioner och form

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Väldigt smart och bra

WH-1000XM3 2018-11-16 av Tomas Sthlm

Jag köpte denna för några dagar sedan så jag har inte prövat så mycket men det är helt klart en väldigt kompetent hörlur som kan det mesta. Jag ser fram mot att lära känna både den och appen.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Mycke bättre än WH-100XM2

WH-1000XM3 2018-11-04 av Öldanne

Bra att man kan få tyst utan BT när man flyger! Både brusreducering och ljud är mycke bättre än på 2:an.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Superb noise canceling och ljudet är grymt

WH-1000XM3 2018-10-31 av Jmki

Inte haft dem länge alls men jag förstår inte dessa som skriver dåligt om dessa lurar. Bästa jag testat av PXC550, QC35II och nu dessa. Både NC och ljud, den fiffiga funktionen med att hålla handen på lurarna för att få ambient sound och musiken sänks. Tycker även att touch fungerar väldigt bra, den var jag lite orolig över men har inte väldigt brottom när man ska styra den med touch så fungerar den perfekt. Kan inte bli enklare, istället för att fumla runt och leta efter plastiga knappar som på konkurrenternas alternativ. Komforten är också helt fenomenal, sitter perfekt på huvudet och passar även små huvuden, inte träffat någon som har mindre huvud än jag som vuxen och de sitter bra även då. Klämmer inte för hårt och långtidsanvändande gör inte att man får någon värk på skalpen. Än så länge inget minus på denna produkt

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grymt

WH-1000XM3 2018-10-19 av Jaketheman

Måste säga att de är sjukt bra, aldrig testat något liknande. Kul funktioner och grymt ljud

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Både dyra och bra.

WH-1000XM3 2018-10-09 av Mozartt

Flugit med dessa och kollat på film. Väldigt bra NC och bra ljud.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Såååå skönt när man är ute

WH-1000XM3 2018-10-08 av Tfsjohan

Det är så skönt med brusreduceringen när man är ute i miljöer med mycket trafik, stadsbullar, varuhus med mycket sorl, etc. Ofta använder jag lurarna utan att lyssna på musik alls bara för att tystnaden blir skön. Men när man lyssnar på musik är ljudet också väldigt bra.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiska hörlurar

WH-1000XM3 2018-10-01 av Fredrik16

Jag hade tidigare MDR-1000x och är mycket nöjd med uppdateringen. Skönare passform, bättre mikrofon för samtal, bättre ANC och fantastiskt ljud för att vara bluetooth. Jag rekommenderar dessa varmt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Extraordinary; excellent sound, noise shot out

WH-1000XM3 2018-09-25 av Helge9999

The headset works tremendously well, the extraordinary sound quality with the completely closed out noise makes it excellent to use when focusing and concentrating on a task. Well done Sony!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra ljus med sladd.

WH-1000XM3 2018-09-19 av Datar

Nu har jag testat dessa hörlurar ett tag och jag är MYCKET kräsen. Jag kan säga som så att det är ett bra ljud för pengarna. De låter som bäst med sladd och som alltid med blåtand så tappar man mycket i ljudkvalité. Det är stor skillnad! Kör därmed sladd när jag har möjlighet, dock är den något för kort kan jag tycka, men det går att köpa längre sladd, men tycker inte man ska behöva göra det pga. priset. Räckvidden på blåtand är bra och jag kan gå flera meter innan ljudet bryts. Det som kan vara värt att notera är att de läcker rätt mycket för att vara slutna hörlurar. Så är du i en känslig miljö där ditt musiklyssnande inte får störa andra, då är inte detta rätt hörlur för dig om du vill höja volymen. Synd tycker jag. Jag anväder dessa hörlurar på jobbet och där vågar jag inte riktigt dra på, då jag har arbetskollegor runt mig. Det ser jag som ett minus. Men om vi ska återgå till ljudet, så får man som sagt mycket ljus för pengarna, men då är det via sladd. Har lyssnat på många slutna hörlurar och dessa utmärker sig och står sig väl även mot öppna lurar. men åter igen pratar jag om när man lyssnar via sladd. Blåtand är och kommer alltid vara en dålig signalöverföring för ljud.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Brusreducering inte i toppklass

WH-1000XM3 2018-09-16 av Peppe i Sigtuna

Köpte dessa Sonylurar efter recensionen i Ljud & Bild. Tyvärr kan jag konstatera att brusreduceringen inte är speciellt bra. "Tyst som graven" som L&B beskrev är inte sant. Lurarna släpper igenom allt för mycket ljud framför allt tal vilket jag inte tycker ar bra.

Taget från elgiganten.se

0

0