Bilder på Hemmabiosubwoofer
Bilder på Hemmabiosubwoofer
Bilder på Hemmabiosubwoofer

Funktioner

250 mm aktiv subwoofer för mullrande bas

Njut av djup, fyllig bas med den här kraftfulla aktiva subwoofern. 250 mm konmembran kan flytta en större luftvolym, vilket ger kraftfull låg resonans som gör basljud fylliga och autentiska. Subwoofern förstärker lågfrekventa ljud i filmer och musik för en fantastisk flerkanalig hemmabioupplevelse.

MICA-förstärkta cellmembran ger ljud utan distorsion

Den perfekta följeslagaren för dagens basdrivna musik. Många högtalare har papperskoner som böjs och försvagas över tid, vilket också ger större ljuddistorsion. Bashögtalare med MICA-förstärkta cellmembran (MRC) är styva och håller formen även när de rör sig vid högt tryck och hastighet. Det innebär att du kan driva basen hårdare utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Ge kraft åt varje ton med en inbyggd förstärkare

Kör bastung musik och ge liv åt festen. Den här subwoofern innehåller en inbyggd förstärkare med upp till 115 W uteffekt. Elektriska kretsar som är känsliga för vibrationer är placerade utanför lådan, vilket frigör högt tryck inne i inneslutningen för ett klart och kraftfullt basljud.

Minimera vibrationerna för taktsäkra basgångar

Minskning av oönskade vibrationer i lådan är mycket viktig för rytmisk, exakt bas. Oönskade vibrationer hanteras på två sätt – genom att akustiskt absorberande vågor genereras från bakre tryck i enheten, och att dämpa vibrationer i själva lådan. Designers har optimerat typ och layout för ljudabsorberingsmaterial för att hålla lådans vibrationer till ett minimum.

Basreflexsystem återger djup bas

Subwoofern är byggd på en stark grund med en inbyggd struktur utformad för att hålla ljudet rent och naturligt. Basreflexkanalerna filtrerar bort oönskat brus och förbättrar återgivningen av lågfrekventa ljud så att du kan höra djup, fyllig bas från musik och film.

Bästa komponenterna, förstklassigt ljud

Bristfälliga delar kan ha stor inverkan på ljudkvaliteten. Den här subwoofern använder endast förstklassiga komponenter: en kraftfull transformator som kan ge stabil kraft, en robust elektrisk krets och en stor kylare för att filtrera bort temperaturvariationer vid strömavbrott.

Smart finish för stil och innehåll

Den här högtalaren har en snygg svart finish som smälter in i de flesta moderna miljöer. Träfanéret behåller formen bra och ser till att ljudet inte påverkas av temperatur- och luftfuktighetsförändringar.

Kompakt design för små utrymmen

Den här kraftfulla och kompakta subwoofern är perfekt för enkel installation i trånga utrymmen. På grund av minskat baffelområde minimerar högtalaren ljudfältets distorsion för optimal skärpa och precision.

Specifikationer

Släpp loss djupet i alla dina filmsoundtrack med den här 10-tums (25 cm) fristående subwoofern, som är kompatibel med High-Resolution Audio. Låt dig uppslukas av djupa, följsamma låg till medelhöga toner med mica-förstärkta koner, och njut av förbättrad ljudskärpa tack vare basreflexdesignen.
  • 25 cm (10-tums) element

  • MRC-subwoofer som ger följsam bas och toner i mellanregistret

  • High-Resolution Audio

  • Basreflexdesign för optimerad skärpa

  • Högtalar- och linjenivåingångar

Frekvensåtergivning
28–200 Hz
Fronthögtalare
0
Centerhögtalare
0
Surround
0

Vad innehåller förpackningen

RCS-sladd, Instruktionshandbok

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger