Rek. Ca-pris

2 700,00 kr

(VAT)
902

4.2 baserat på 902 kundrecensioner

355
422
82
26
17
Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Redelijk

HDR-CX240E 2017-01-17 av mooaopleidingen (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

De camera werkt uitstekend, kwaliteit ook uitstekend, allemn jhammer dat het bijbehorende software niet functioneerd. we kunnen het niet geinstalleerd krijgen op een pc met windows 10

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

5

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Très déçu

HDR-CX240E 2021-12-23 av pseudorol (Frankrike)

Le logiciel Play memory home qui est nécessaire pour exporter les films vers un ordinateur est un véritable parasite qui complique l'utilisation. Il est impossible de faire un copier/coller de la carte SD du caméscope vers l'ordi. On est dépossédé de ses choix propres. Mode d'emploi mal conçu : impossible de trouver une information claire;

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

902 Kundrecensioner

0

PROFESSIONAL QUALITY OVERALL!!!!

HDR-CX240E 2024-05-10 av PaulinesKitchen21 (Storbritannien)

PROFESSIONAL FILMIMG QUALITY AND VERY EASY TO USE.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Très bonne image et maniabilité du produit.

HDR-CX240E 2024-03-07 av jacqueline 87 (Frankrike)

Avis très positif pour son image sa légèreté, son volume réduit ,son stockage sur carte SD. //.Quelques remarques plus négatives:// pas d'entrée son stéréo pour prise de proximité pas de connexion WIfi pour micro extérieur // insuffisance de sons graves //. Pas d'objectif macro // Pas de viseur discret pour éviter de déranger le voisin

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

ottimo raporto qualità prezzo

HDR-CX240E 2023-12-23 av Troygengo (Italien)

da un primo video , ottima qualità e facile da usare e comprendere

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottime funzionalità del prodotto

HDR-CX240E 2023-08-25 av marioChiaverano (Italien)

Sono soddisfatto delle specifiche del prodotto in particolare dimensioni e peso

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Funzionale e intuitivo.

HDR-CX240E 2023-08-23 av Gianni1976 (Italien)

Comprato come regalo x mia figlia di 11 anni, posso dire che per ora fa un ottimo lavoro: facile da utilizzare, maneggevole e intuitivo. Anche funzionalità e prestazioni mi sembrano ottime. Consigliato!

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

ottime funzionalità

HDR-CX240E 2023-08-21  (Italien)

mi hanno regalato questo prodotto e sono soddisfatto

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

goede camera

HDR-CX240E 2023-07-07 av mmr2 (Nederländerna)

De camera op zich is geweldig, mooi beeld, goed geluid Alleen het importeren van videos lukt niet en ook het overzetten op dvd gaat niet Ik krijg alleen fragmenten en niet een complete video Ook de knopjes zijn heel gevoelig

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer support
2023-07-10

Hallo Mmr 2,

Bedankt voor je beoordeling. 
Wij vinden het leuk om te horen dat je tevreden bent over de camera.
Wij zullen je feedback over de gevoelige knopjes doorgeven aan onze hogere afdeling.
Graag willen wij je adviseren om de volgende link te openen voor meer informatie over hoe je beelden kunt importeren.
https://cutt.ly/GwiDelUM
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Rabab @Sony Support NL

0

Good but some problems

HDR-CX240E 2023-07-04 av albertruss (Storbritannien)

I bought this in Jan 2022. The image quality is excellent, and features very useful, but there are annoying issues. The micro hdmi port has now failed (Jun 2023), and being outside of 12 month warranty is now very difficult to get repaired. The build indicates Sony see it as disposable. Recording to micro-SD is fine, except it records two files - an mp4 and extra-high quality "streaming" videos. This means your SD card fills up very fast. Is 60GB really not enough for more than a few hours of video?!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2023-07-07

Hi albertruss,
Thank you for your review.

We're sorry to hear that you're facing difficulties with your HDR-CX240E, yet, we're glad to hear that you're enjoying the image quality and the features of the camera.
Could you try the below steps as an attempt to resolve the issue and test again:
-Disconnect the power source, attach the power source again after about 1 minute, and turn this product on.
-Initialize the device from the steps here: https://bit.ly/3pCGxeK
Rest assured, we've raised your feedback to the relevant channels for future consideration and developments.

If you need further assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL
Omnia @Sony Support UK

0

BUONO E FUNZIONALE

HDR-CX240E 2023-05-27 av Lele p (Italien)

Ho comperato questo prodotto tempo fà e lo uso di rado. Funziona sempre bene e non non ho mai avuto problemi. Ideale per persone che intendono farne semplice ed immediato. Basta caricare la batteria e funziona.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

great camcorder for a small price

HDR-CX240E 2023-04-19 av Davemel (Storbritannien)

Had for almost a month, easy to watch HD play back by plugging supplied HD lead straight into a spare HDMI port. very stable while using zoom. The preview feature on your own videos with added music is very satisfying.Overall very good value for a very easy to use camcorder with some additional features which are not found on more expensive camcorders.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Documentation

HDR-CX240E 2023-03-26 av Tobra (Storbritannien)

I bought this for documation on isle jump in greece end may

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2023-03-30

Hi Tobra,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Handycam, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Ottima

HDR-CX240E 2023-03-22 av giacolle (Italien)

Ottima e versatile telecamera, veramente maneggevole e dai risultati video e sonori ottimi. Un ottimi acquisto.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Heel blij mee, doet het uitstekend

HDR-CX240E 2023-03-17 av RosalyUringa (Nederländerna)

Ik ben er ontzettend blij mee, perfect om mijn reizen mee vast te leggen op een minder standaard manier.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Pessimo acquisto

HDR-CX240E 2023-03-11 av Daria 78 (Italien)

Appena provata pessima qualità video. Perché continuate a commercializzare un prodotto così scadente? Un qualsiasi Smartphone fa video mp4 di qualità migliore.

Bildkvalitet

Dålig

Ljudkvalitet

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2023-03-15

Ciao Daria 78, grazie per il tuo feedback!
Siamo spiacenti per la tua insoddisfazione. Ti suggeriamo di aggiustare la qualità della registrazione secondo la tua preferenza come spiegato qui https://bit.ly/42fUe1q . Se avessi bisogno di supporto, contattaci qui https://cutt.ly/nX872mc (copia e incolla ogni link in una nuova finestra del tuo browser).
Marwan @Sony Support IT.

0

camcorder

HDR-CX240E 2023-03-11  (Italien)

Ottima macchina e molto maneggevole e funzionale. Ottima qualità audio e video.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great Features

HDR-CX240E 2022-07-25 av Ken1951 (Storbritannien)

Since buying this Camcorder, I have been pleasantly surprised by its versatility and portability. Small enough to put in one's pocket, yet big on delivering videos. It does everything I want..and expect it to do. A brilliant little Camcorder from a known and trusted brand.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

Buona funzionalità

HDR-CX240E 2022-07-07 av SeniorG (Italien)

Ho comprato di recente questo prodotto e mi sembra di buona qualità

Prestanda

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

2

0

Great value for money

HDR-CX240E 2022-07-06 av Dave from Cheshire (Storbritannien)

Bought this to replace my broken Panasonic cam corder and got to say the picture is brilliant. An excellent product for the price

Prestanda

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

ottimo prezzo/qualità

HDR-CX240E 2022-05-24 av germel40 (Italien)

il prodotto possiede buone qualità per soddisfare un semplice amatore.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

easy

HDR-CX240E 2022-04-23 av marty h61 (Storbritannien)

had this only three weeks bought for my holiday,very easy to use not played back yet

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Zeer matige camera. Goedkoop duurkoop!

HDR-CX240E 2022-04-14 av siemah (Nederländerna)

Het inschuiven van de mini sd kaart is niet moeilijk maar om de boel te laten werken (wegschrijven van data) is een stuk lastiger. Camera geeft om de haverklap fout meldingen dat de buffer overflow is en dat de dat niet kan worden weggeschreven vanwege het ontbreken van een sd kaart. Inmiddels is de camera terug gestuurd naar bol.com wnat eerlijk gezegd wil ik deze niet meer terug. Liever wat bijleggen voor een model wat gewoon doet wat die moet doen. Nb: Camera werd gebruikt voor het vastleggen van korfbal wedstrijden

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer support
2022-04-18

Hallo Siemah

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw camera.
Wij willen je graag vragen om contact met ons op te nemen door middel van de onderstaande link om je hierbij verder te helpen.
https://bit.ly/3MdO4pT
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.

https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Maryam @Sony Support NL

0

produit acceptable

HDR-CX240E 2022-04-11 av STouron (Frankrike)

il fait ce qu'on lui demande, la petite molette de commande est très pratique

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

good cancorder

HDR-CX240E 2022-04-02 av dodododo (Storbritannien)

very good camcorder that take very good videos. Very pleased

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

SUPER

HDR-CX240E 2022-03-22 av CANETTON (Frankrike)

j'ai acheté ce produit,il est simple d'utilisation

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Garant für tolle Urlaubsvideos

HDR-CX240E 2022-03-12 av Lixx (Tyskland)

Meine 4.Kamera, solide einfache Technik, leicht, preiswert, mit guten bis sehr guten Ergebnissen. Ein Ersatzakku scheint sinnvoll. Wer Wert auf wertiges Äußeres legt, sollte mehr Geld ausgeben. Hervorragendes Preis-Leistungsverhältnis.

Bildkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Sony-always reliable

HDR-CX240E 2022-02-14 av Alan the steam (Storbritannien)

I purchased this model a month ago and am very impressed with the simplicity of operation

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

3

0

Très content

HDR-CX240E 2022-02-12 av Mich43 (Frankrike)

Très content de mon cadeau........................

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

zeer tevreden over het product

HDR-CX240E 2022-02-01 av björn B (Nederländerna)

sinds kort deze camera aangeschaft om te zien of het de stabiliteit van mijn videos ten goede zou komen en ben er aangenaam door verrast

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

supert exelent

HDR-CX240E 2022-01-22 av rafiou (Frankrike)

cadeaux de noel supert content qualiter prix je le recomende

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

Super appareils de vidéo/photo.

HDR-CX240E 2022-01-06 av Joes31 (Frankrike)

Depuis que je me le suis offert pour Noël, je ne m’en sépare plus, il est toujours avec moi. Super pratique, il informe quand la batterie est vide. Sublime.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Ottimo prodotto.

HDR-CX240E 2022-01-05 av sate99 (Italien)

Ho acquistato questa mini videocamera un mesetto fa e mi sta dando molte soddisfazioni. Qualità/prezzo = ottimo

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Time Lapse?

HDR-CX240E 2021-12-29 av AV Barry (Storbritannien)

Still trying to find out to do time lapse, as in the specifications in the camera's adverts?

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

1

Svar från Sony Support Team
2022-01-03

Hi,

Thank you for your review.
We do have time lapse application, however it is not compatible with your unit, we will pass your feedback for future developments.

You can check all compatible cameras using the following link: https://bit.ly/3HtmYsu (copy and paste this link in your browser)

Amr@Sony UK

0

Quello che mi occorre.

HDR-CX240E 2021-12-27 av Gamall (Italien)

Faccio un uso piuttosto contenuto della video camera e non sono un esperto, tuttavia sono soddisfatto dell'acquisto che risponde alle mie esigenze. È facile da usare e molto maneggevole.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Très déçu

HDR-CX240E 2021-12-23 av pseudorol (Frankrike)

Le logiciel Play memory home qui est nécessaire pour exporter les films vers un ordinateur est un véritable parasite qui complique l'utilisation. Il est impossible de faire un copier/coller de la carte SD du caméscope vers l'ordi. On est dépossédé de ses choix propres. Mode d'emploi mal conçu : impossible de trouver une information claire;

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

Svar från Sony Support Team
2021-12-27

Bonjour.
Merci pour votre commentaire!
Nous sommes navrés de vous lire.
Afin de régler votre problème , merci de vérifier les PC qui sont compatibles avec Playmemories : https://bit.ly/3z0d6DH .
Si vous avez besoin à contacter notre assistance :- https://bit.ly/3FqTVW1 (copiez-collez ces adresses dans votre navigateur )
Bien cordialement ,
Safwa@Sony FR

0

Great

HDR-CX240E 2021-12-11 av Blaja (Storbritannien)

Exelent pics and sound.great design and.wonderful.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Goede videocamera voor eenvoudig wewrken

HDR-CX240E 2021-10-13 av Frits V (Nederländerna)

Eenvoudige camera met digitale opslag. Groot optisch zoombereik. Voor hobbygebruik geschikt. Via (o.a.) de bijbehorende USB kabel is het redelijk eenvoudig om materiaal in de pc binnen te halen. Ligt lekker in de hand. Beeldstabilisatie van camera werkt goed. Eenvoudig oplaadbaar.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fijne camera

HDR-CX240E 2021-10-13 av Camin1648 (Nederländerna)

Ik heb deze camera nu 1 jaar. Mooie opnames, lange batterij duur. Klein, handzaam en lichtgewicht.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony HDR CX240

HDR-CX240E 2021-10-13 av Merv211056 (Storbritannien)

looks good but doesn't always want to read the memory card and the slot appears flimsy but its great WHEN it works

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support team
2022-02-09

Hi Merv211056,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that your camera doesn't recognize the memory card most of the time.
We recommend performing the steps on the following link to resolve the issue: https://bit.ly/3LjtIMm. If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Parfait pour filmer des cours

HDR-CX240E 2021-09-21 av JSA21 (Frankrike)

Je l'utilise pour filmer des cours et mes élèves en sont satisfaits.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Licht en compact.

HDR-CX240E 2021-09-10 av Henkgrs (Nederländerna)

Makkelijk om mee te werken en om mee te nemen, neemt weinig ruimte in.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottima

HDR-CX240E 2021-09-04 av Samantha62 (Italien) Godkända kund Godkänd

E un anno che ho la videocamera faccio le riprese x le scene che giro

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

BON

HDR-CX240E 2021-08-19 av LILOU333 (Frankrike)

BON MAIS UN PEUX COMPLIQUER DOIS ETRE PLUS CLAIRE POUR LA METODE D?EXTRACTION PHOTOS SUR PC

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Excellent value. Happy with the results.

HDR-CX240E 2021-08-12 av ScottyDog1 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Not wanting to spend a small fortune on a camcorder I took the plunge and bought this "budget" item. Have to say I'm delighted with it, no regrets or plans to upgrade at all. Recommended without hesitation. I have not used a high-end camcorder so will judge this on it's own merits as a beginner.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Tolle Leistungen in dieser HandyCam

HDR-CX240E 2021-08-11 av Horst79 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Seit 2 Jahren habe ich diese Kamera im Gebrauch und bin bestens zufrieden. Aufnahmen auch bei Kunstlicht sind farblich einwandfrei und scharf. Habe sie mehrfach bei Konzertaufnahmen eingesetzt und jeweils nach einer Stunde Chip und Akku gewechselt. Hat einwandfrei geklappt. Kann diese Kamera nur weiter empfehlen. Preisleistung für mich ok.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

En essai

HDR-CX240E 2021-07-18  (Frankrike)

Satisfait pour l'instant. Un petit bémol : micro carte SD. J'en avais une mais de faible capacité. Vous devriez en mettre une avec le camescope. Un petit souci je n'arrive pas à connecter la caméra avec mon ordinateur . Est-ce possible que cela provienne du câble de connexion. J'en ai essayé plusieurs que j'utilise avec mes portables mais rien ne se passe. Avez vous une idée? Merci d'avance

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

excellent produit

HDR-CX240E 2021-07-11 av JDANS (Frankrike)

je suis content de l'article mais il est trop petit

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tolle Extras

HDR-CX240E 2021-07-09 av Markus Eiselt (Tyskland)

heute gekauft und sehr zufrieden und ein eine sehr gute beratung

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

sehr handlich

HDR-CX240E 2021-07-05 av tom0767 (Tyskland)

super kauf,immer wieder gerne,hab nichts bereut!!!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

schöner kleiner Camcorder

HDR-CX240E 2021-06-25 av CX 240E handycam (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Leider nach einem Jahr schon zur Reparatur, wenn gleich dies alles sehr komplikationslos und einfach von statten ging.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Over complicated video, disappointing instructions

HDR-CX240E 2021-06-03 av Del 14 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Why can't you record a video and then simply play it back using one of the usual software programs? Where are instructions for increasing the exposure for example?

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

Svar från Sony support
2021-06-07

Hi Del 14,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're experiencing difficulties using your camera.
We would like to highlight that the camera is already compatible with Play Memories Home, you can find more info here: https://bit.ly/3girSfS.
Regarding the exposure, you can find the instructions on the Help Guide here: https://bit.ly/3x1WE3n. If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Great future's

HDR-CX240E 2021-05-26 av 786n (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

i brought this Handycame over month a go am happy with performance

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Buone funzionalità

HDR-CX240E 2021-05-25 av bis75 (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho comprato questo articolo, lo uso con piacere, è costruito intelligentemente, pratico, agile, sono molto soddisfatto.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great camcorder

HDR-CX240E 2021-05-04 av Chappy87 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I am happy with it. Except is very light and you need a tripod to get steady videos it's ok.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-05-07

Hi Chappy87,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Nice small easy to use camera

HDR-CX240E 2021-05-01 av Andy1954 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Nice small easy to use camera that produces good results. Quite well priced, also.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

licht, voordelig en goede resultate

HDR-CX240E 2021-04-27 av gjanm (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Mooie camera, eenvoudige bediening, goede resultaten. Hiermee kun je mooie videofilms maken. Beelden overzetten gaat heel gemakkelijk met het programma wat je kunt downloaden of met elk goed bewerkingsprogramma. Zeer aan te bevelen en aankoop allerzins het geld waard.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

È un ottimo prodotto, e non avevo dubbi.

HDR-CX240E 2021-04-17 av GigiEsquilino (Italien) Godkända kund Godkänd

Per uno che, come me, si avvicina al digitale in tarda età, sarebbe molto utile dotare il prodotto di semplice, chiara ed esaustiva manualistica, nonché di utili suggerimenti per l'acquisto di libri che possano aiutare a comprenderne l'uso e la terminologia (purtroppo sempre in inglese) delle funzioni.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0