Fullformatskamera. Banbrytande storlek.

Världens minsta 35 mm fullformatskamera med utbytbart objektiv med ett kamerahus som väger hälften så mycket som ledande DSLR-kameror.

Fördelar med α7
Fullformatssensorer

α7-kamerans fullformatsensor tar upp mer ljus för kvalitet på en ny nivå och förbättrat skärpedjup. Resultatet talar för sig självt: livfulla färger, otroligt skarpa detaljer och perfekt mättnad.

Ryms i handen

Världens minsta och lättaste fullformatskamera med utbytbart objektiv  – suveränt lätthanterad, pålitlig och bärbar.

BIONZ X

Den nya bildprocessorn med otroligt snabb bearbetningsprestanda ger troge nåtergivning av ytor och detaljer.

Fantastiska sensorer

Fullformatssensorerna i kameramodellerna a7, a7r och a7s är 2,3x större än sensorer i APS-C-storlek. Det ger imponerande upplösning, riktigt lågt bildbrus och ett högt dynamiskt omfång.

Upptäck α7-kamerorna
α7-kamera

Fullformat för alla

Med den spegellösa α7-kameran får du allt: alla fördelarna med en 35mm-fullformatsensor, möjlighet att byta objektiv, ett kompaktare kamerahus än någonsin, suverän bildkvalitet, bekväm användning, imponerande funktioner och riktigt höga AF-prestanda.

Exmor® CMOS-fullformatssensor på 24,3 MP
Snabb hybrid-AF
5 bilder/s
Naturligt resultat i alla ljusförhållanden

Förbättrad teknik för detaljåtergivning och reducerad diffraktion ger naturligare konturer och mindre bildbrus på grund av diffraktion. Till och med när du fotar med mindre bländare. Med fullformatsensorn får du bilder med riktigt stort bilddjup, också när du fotar i svagt ljus.

α7II-kamera

Ultrastabil för proffs.

I α7 II möts bildkvalitet och fotograferingsfrihet. α7 II är världens första fullformatskamera med bildstabilisering i fem axlar. Få fullformatsprecision i fickformat och oöverträffad stabilitet.

Bildstabilisator med fem axlar
Förbättrad snabb hybrid-AF
24,3 MP fullformats Exmor®-sensor
Säg farväl till fem typer av kameraskakningar!

Med bildstabilisering i fem axlar kan du zooma och ta närbilder och nattbilder med större skärpa. Kompensationen motsvarar en 4,5 steg snabbare slutarhastighet.

α7R-kameran

Suverän detaljrikedom för proffs.

Den suveränt kompakta och spegellösa α7R-fullformatskameran har en ny 35 mm Exmor® CMOS-fullformatssensor med 36,4 megapixel utan optiskt lågpassfilter. Det ger riktigt realistiska bilder med verklighetstrogna detaljer.

Exmor® CMOS-fullformatssensor på 36,4 MP
Inget optiskt lågpassfilter
BIONZ X™ för suveräna detaljer och brusreducering
Kompromisslös fotografering

Inget optiskt lågpassfilter i kombination med den senaste BIONZ X™-processorn från Sony ger fler verklighetstrogna detaljer än någonsin. I läget för kontinuerlig bildtagning med slutarprioritet har du riktigt snabb kontinuerlig bildtagning med AF-spårning av fyra bilder per sekund så att du alltid får fantastiska bilder.

Media Object

Titta på α7r-videon

EISA Award för bästa produkt 2014–2015

Årets bästa europeiska kompakta systemkamera i professionell klass 2014–2015. Framröstad av Europas mest inflytelserika teknikexperter.

α7S-kamera

Ultraljuskänslig för proffs

Den nya 35 mm Exmor® CMOS-fullformatssensorn med 12,2 megapixel ger en ljuskänslighet på upp till ISO 409600 med suveränt lågt bildbrus och inspelning av 4K-video . Det är nog att tillfredsställa de allra högsta kraven från seriösa fotografer och videofilmare.

Exmor® CMOS-fullformatsensor på 12,2 MP
Intervall på ISO 50 till 409600
4K Ultra HD-video
Utmärkt exponering oavsett ljus

Otroligt brett känslighetsomfång på ISO 50 till 409600. Få bilden du vill ha. Med förbättrad ljuskänslighet gör α7S att du får foton som till och med överträffar dina förhoppningar, oavsett om du fotar i starkt ljus eller i djupt mörker.

Media Object

Titta på α7s-videon

Glas värdigt en förstklassig kamera

Sony har utformat en ny serie med objektiv med E-fattning. Med en adapter för fler än 50 objektiv kan alla som har tidigare α-kameramodeller använda alla objektiv med E-fattning.

Kompatibla adaptrar

Med adaptrar får du oändligt många flera möjligheter. Bland annat kan du använda objektiv med A-fattning.

Möjligheternas värld

Få upp ögonen för proffsutbudet av objektiv med A-fattning från Sony – med hjälp av en kompakt adapter.

Professionella förbättringar

Var redo för allt med ett utbud av vertikala grepp, externa mikrofoner, blixtar och andra tillbehör.

Vår ambassadör
Tomasz Tomaszewski

"Trots det mycket starka ljuset kunde α7R-kameran från Sony registrera alla detaljer i varje bild – både i skuggade och ljusa områden – tack vare sensorns mycket breda dynamiska omfång."

"Fotografierna blir snygga oavsett vilket ISO-tal som används: de är skarpa, deras struktur påverkas inte och de har inget som helst bildbrus."

α7-utbudet
α7 – Fullformat för alla

α7 har en Exmor® CMOS-fullformatsensor på 24,3 MP och möjlighet att byta objektiv i ett kamerahus som är mer kompakt än någonsin.

α7II – Ultrastabil för proffs

Hisnande bildkvalitet möter oöverträffade fotograferingsmöjligheter i α7 II, världens första fullformatskamera med bildstabilisator i fem axlar

α7r – Suverän detaljrikedom för proffs

α7R-kamerans 36,4 MP Exmor®-fullformatsensor utan optiskt lågpassfilter gör den perfekt för alla professionella fotografer.

α7s – Ultraljuskänslig för proffs

α7S har en 12,2 MP, 35 mm Exmor® CMOS-fullformatsensor och ljuskänslighet på upp till ISO 409600. Perfekt för 4K-video.