Bilder på Bärbar DVD-spelare med USB-port
Bilder på Bärbar DVD-spelare med USB-port
Bilder på Bärbar DVD-spelare med USB-port
Som att ha med dig din egen bio

Titta på dina DVD-filmer var du än är med den här flexibla och bärbara DVD-spelaren. LCD-widescreen på 7 tum (17,8 cm) som ger ljusstarka och klara bilder. Och det finns fyra ljudlägen du kan välja bland, beroende på vilken typ av innehåll du tittar på och var du är, så ljudet är minst lika bra.

Optimerat ljud oavsett vad du tittar på

Du kan välja att lyssna i ett av fyra lägen: Dynamiskt - för verklighetstroget ljud Dynamiskt surroundljud - för virtuellt surroundljud Dialog - för att få tydligare ljud vid tal Standard - för vanligt, jämnt ljud.

Fri tillgång till din digitala film- och musiksamling

Dyk ned i dina film- och musikbibliotek och njut av gamla favoriter på stor skärm med surroundljud via USB-anslutning. Anslut en bärbar dator eller överför till Memory Stick™ för snabb åtkomst till ditt filmbibliotek.

Specifikationer och funktioner
  • Spela upp filmer, musik och foton som finns lagrade på USBDu kan spela upp innehåll direkt från ett USB-minne och titta på filmer, lyssna på musik och titta på foton och bildspel.

  • Spela upp en mängd olika formatInklusive CD-r/rw, DVD+rw/+r/+r dl, DVD-rw/-r/-r dl, 8 cm DVD (exklusive 8 cm DVD+r), jpeg, mp3 och Xvid.

  • Njut av ljusstark bild av hög kvalitetGör filmerna levande på en högupplöst LCD-widescreen. Precis som på bio – lägg bara till popcorn.

  • Få det bästa ljudet, var du än ärFyra olika ljudlägen innebär att du kan välja det som passar bäst för det du tittar på, utifrån de villkor som råder när du tittar.

  • Smidig hantering med funktionsknapparHantera grundläggande funktioner som uppspelning, stopp och volymjustering med den tryckkänsliga pekkontrollen.

  • Titta längreEtt laddningsbart batteri med lång batteritid ger dig fyra timmars visning på resan, vilket räcker för en dubbelföreställning.

  • Njut av suveränt ljud i hemmetAnslut till ditt ljudsystem och få utmärkt ljud både för film och cd-skivor med hjälp av den medföljande ljud/videoadaptern.

  • Anslut till en stor skärmAnslut spelaren till tv:n via ljud/videoutgången så du får en storbildsupplevelse.

  • Ladda din spelare under resanHa alltid spelaren redo genom att använda en bilbatteriadapter som du kan ansluta till cigarettändaren i bilen.

Läs mer om energisparfunktioner och vårt engagemang för en mer hållbar framtid. Besök vår miljöwebbplats

Recensioner

Vad användarna säger