Börjar på

Rek. Ca-pris

1 200,00 kr

(VAT)
43

4.0 baserat på 43 kundrecensioner

20
13
5
2
3
Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Lätt och praktiskt att hanter

DSC-W830 2016-05-29 av Bearboy

Enkel och smidig kompaktkamera. Lätt att ha med sig och snabb hantering.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Fota damm?

DSC-W830 2017-07-25 av Anders857

Lätt att använda och tar skarpa bilder men - Efter 6 månaders änvändande började det dyka upp prickar eller snarare fläckar på bilderna. Trodde det var damm på linsen till att börja med men efter upprepad rengöring och testfoto på vit yta återstår bara ett alternativ. Damm på sensorn. Sonys kundtjänst hävdat att det är mitt problem trots att den är under garanti. Endera att jag lämnar in den och betalar för rengöring eller gör rent själv. Tack för den. Det här är min 4de digitalkamera och min 1a (och sista) Sony. Har aldrig haft det här problemet på mina tidigare Olympus.

Taget från elgiganten.se

0

0

43 Kundrecensioner

0

Fantastiska funktioner

DSC-W830 2019-03-19 av Kalspader

Jag köpte kameran för ca en månad sen. Lärde mig snabbt funktionerna. Bra instruktioner, lätta att förstå. Älskar den !

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra kamera till ett bra pris.

DSC-W830 2019-03-05 av Steffa

Mycket lätt att använda. Menyerna vägleder till mycket fina bilder i olika miljöer.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Äntligen en kamera i fickformat!

DSC-W830 2018-05-18 av Josef1949

Min Sony är min 10:e digitalkamera. Och äntligen finns en produkt som passar i fickan och har god kvalitet rakt igenom. Kamerans format är vad jag sökt efter.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Pleasingly surprised

DSC-W830 2017-10-12 av rybo1

Will fit in pocket and takes surprisingly good photos. Function buttons work well, but takes time to get used to. I'm quite pleased with photographic results. The Zeiss lens is quite good.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fota damm?

DSC-W830 2017-07-25 av Anders857

Lätt att använda och tar skarpa bilder men - Efter 6 månaders änvändande började det dyka upp prickar eller snarare fläckar på bilderna. Trodde det var damm på linsen till att börja med men efter upprepad rengöring och testfoto på vit yta återstår bara ett alternativ. Damm på sensorn. Sonys kundtjänst hävdat att det är mitt problem trots att den är under garanti. Endera att jag lämnar in den och betalar för rengöring eller gör rent själv. Tack för den. Det här är min 4de digitalkamera och min 1a (och sista) Sony. Har aldrig haft det här problemet på mina tidigare Olympus.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

svårt att lära sig den

DSC-W830 2017-06-26 av gretagarn

tråkigt att de inte finns en instruktionsbok med svårt läsa på datorn och mycke att skriva ut

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkt Funktion

DSC-W830 2017-06-09 av gotland

Köpte den för ca. 2 månader sedan vilket jag inte ångrar.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Ok snikkamera i lågprisklassen. Rätt plastig dock. Bildkvaliten bara ok. Men vad kan man vänta sig till det priset.

DSC-W830 2017-06-05 av Larre87

Ok snikkamera i lågprisklassen. Rätt plastig dock. Bildkvaliteten ordinär. Köp en bättre.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Vettig

DSC-W830 2017-03-29 av Mickemat

Bra och smart kamera för vettigt pris. Och bra storlek för fickan.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Vart och kompakt

DSC-W830 2017-02-11 av BennoSp

Fyller mina krav med råge, liten, enkel att använda och hög bildkvalitet men lite för diskret avtryckare.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Hittills ok

DSC-W830 2017-02-08 av Sulivan

Har inte hunnit prova kameran så mycket än, men den verkar ok.

Bildkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Enkel

DSC-W830 2016-12-22 av HyHya

Jag köpte den och öppnade den och skickade tillbaka den. Kändes som att man bakade 5 år i tiden. Mycket enkelt få inställningar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lätthanterbar

DSC-W830 2016-11-01 av Liro

Har inte varit mycket i gång med kameran men den har fungerat mycket bra. Jag kommer säkert att bli nöjd.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Undrarbar första filmkamera

DSC-W830 2016-10-29

Jag är glad att jag köpte denna kameran, den är inte allt för avancerad, jag filmar och lägger upp på min nystartade Youtube kanal.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Inte helt nöjd

DSC-W830 2016-08-10 av Bee_A

Köpte nyligen denna kamera efter att ha läst på ordentligt om den. Men tyvärr är jag inte helt nöjd med den. Den har visserligen fler megapixel än min gamla Olympus men zoomen är lite sämre. Och det finns ingen inställning för att fotografera objekt som rör sig snabbt, vilket den gamla kameran har. Däremot finns det några i mitt tycke fåniga och onödiga bildeffekter. Funderade ett tag på att returnera kameran men har trots allt beslutat mig för att behålla den och mest använda den inomhus. Olympus-kameran får tjänstgöra som utomhus- kamera.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Prisvärd som bara den!

DSC-W830 2016-06-09 av Kpand

Köpte denna idag då jag lämnade tillbaks en utav annat märke jag köpte förra veckan. Är otroligt överraskad över hur bra fokus och skärpa det är i bilderna. Den håller verkligen standaren och är bättre än mobilkameran (iphone 5s) vilket var allt jag ville. Har aldrig testat sony innan men har haft canon, nikon och samsung. För min del så var denna verkligen mycket bättre (notera dock att samsung var 2010). Som med de flesta kompaktkameror så kan man inte jämföra med en systemkamera men denna funkar gott och väl som kompliment till en om man inte orkar släpa med sig stora väskan.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lätt och praktiskt att hanter

DSC-W830 2016-05-29 av Bearboy

Enkel och smidig kompaktkamera. Lätt att ha med sig och snabb hantering.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Helnöjd - fina bilder - lätthanterlig

DSC-W830 2016-04-20 av Inger78j

Är glad att jag valde denna kamera. "Gammal tant", så det tog en stund att klura ut hur jag skulle göra. Nu när jag förstått, så är jag innerligt glad att jag vågade köpa ny kamera - och - antagligen den bästa hittills.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra och smidig

DSC-W830 2016-04-06 av moli

Vi köpte den här kameran som komplement till mobilens kamera och är väldigt nöjda. Bra skärpa och färg, även inspelningsfunktionen bra. Kan verkligen rekommendera kameran.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Hur bra som helst!

DSC-W830 2016-03-29 av Majafc

Har haft kameran till Irland (då passade panoramafunktionen) och har använt den på bröllop. Den tar fantastiska bilder och videoklippen är inte skakiga. Inte så dyr, men en fantastisk kamera. Jag är supernöjd!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkt kamera

DSC-W830 2016-01-26 av Martin87

En mycket bra kamera. 10 av 10 i betyg. Ångrar ej mitt köp. Rekommenderas varmt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Makalös

DSC-W830 2015-09-13 av dingen

Så enkel att använda så till och med Statsministern fixar det

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lång leveranstid

DSC-W830 2015-07-13 av Hassep Hacke

Kameran funkar bra, men mycket besviken på lång leveranstid, ej 3-5 arbetsdagar som utlovats!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bekvämt format och användarvänlig

DSC-W830 2015-07-13 av BA B

Det lilla formatet gör att den är mycket användbar, då den är enkel att ta med sig och du behöver inte missa något fototillfälle för att du har en stor "klump" till kamera. Automatiken fungerar förträffligt vilket gör den enkel att använda med gott resultat. Om man vill (behöver) göra egna inställningar, så finns en lättmanövrerad meny för det man behöver.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Prisvärd

DSC-W830 2015-06-01

Köpte denna kamera för 699 under ett helgerbjudande från Elgiganten. Bra ergonomi lätt vikt och bra prestanda.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kompakt och liten men ändå väldigt funktionell

DSC-W830 2015-04-21 av Helge LG

Köpte för en månad sedan inför en resa till Karibien

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

1

0

Utmärkt

DSC-W830 2015-04-19 av Airem

Snabb orderhandering. Lätt att följa leveransen. Super nöjd!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkt zoom

DSC-W830 2015-04-09 av W830

Köpte kameran W830 2015-03 och är nöjd med det mesta. Zoomen är jag mest nöjd med och naturligtvis bilderna, kanonbilder med blixt. Lätt att komma åt för ändringar med knapparna "utanpå" kameran .

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra zoom

DSC-W830 2015-04-07 av Bernt

Köpte kameran mars -15. Bra zoom, bra att funktionsknapparna är tillbaka på utsidan igen.Lätthanterlig. Minus är att tar lång tid mellan bildtagningarna dvs går ej att fota flera bilder snabbt efter varandra (eller också har jag missat ngn funktion:). Bilderna kan ibland bli lite ljusa men med blixt ,perfekta bilder. Jag är nöjd.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

smidig

DSC-W830 2015-01-28 av Lasse y

Liten enkel smidig och bra bilder. Bra kamera till bra pris

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bästa

DSC-W830 2015-01-23 av Inasabina

Fick den i present. Älskar den. Jätte smidig och tar jätte fina bilder, då man spelar in video så blir det jätte fin inspelning. Super bra! Rekommenderar denna kameran starkt! :)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Dålig Sony

DSC-W830 2015-01-07 av Bernhard Scheffer

Jag kommer aldrig att köpa Sony. Kameran är för dyrt för denna kvalitet. Även du måste - om du vill det eller inte - installera den Sony pogram "PlayMemories Home" för att spela din bilder på datorn. Detta program är aggressiv och förskjuter befintliga bildprogrammer.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

ej prisvärd

DSC-W830 2014-12-10 av Tompa1952

Givetvis var den billig men den är också seg mellan varje bild

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra budgetkamera med rejäl zoom

DSC-W830 2014-11-27 av Datorexperten

En riktigt billig kamera med bra zoomomfång och hög upplösning. Ganska snabb uppstart.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Väldigt prisvärd

DSC-W830 2014-10-09 av Chakavak

Mycket nöjd med varan.Jag rekommenderar och högsta betyg från mig.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smidig lätt att hantera

DSC-W830 2014-10-08 av foka

Lätt att hantera får lätt plats i fickan Bra bilder

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Good

DSC-W830 2014-10-07 av rapidflex

Har haft 3 veckor. Nöjd med de bilder jag tagit. Bra köp.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Liten med vidvinkel och bra zoom

DSC-W830 2014-09-29 av Aanyone

Liten kamera som lätt går ner i fickan. Bra zoom, och bred vidvinkel. Prisvärd. Nackdel att man fick leta efter manualen på Sonys supportsidor och den är tyvärr inte möjlig att ladda ner. En enkel förklaring till ikoner mm vore lämplig att sända med.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra köp

DSC-W830 2014-09-21 av Göteborgare

Kameran är smidig att använda och den tar jättefina bilder.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

enkel och smidig lätt att hantera

DSC-W830 2014-09-18 av putte 68

Jag hade tidigare en digitalkamera som drog enormt många batterier. Den här Sony kameran är energisnål med laddningsbart batteri . Skönt att ha en kamera som jag kan lita på och med många finesser som bra zoom och kan ta rörliga bilder förutom stillbilder m.m.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Väldigt bra kamera

DSC-W830 2014-08-11 av Lukas27

Har använt kamera i cirka en månad nu och är väldigt nöjd. Tar fina foton och spelar in bra videoklipp. Helt klart prisvärd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fungerar som jag tänkte

DSC-W830 2014-07-28 av larsolof

Det har och fungerar helt efter mina lösningar. hälsningar

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bra kamera/trög knapp

DSC-W830 2014-07-04 av Jenn

Bra funktioner! ON/OFF knappen var dock glapp och trög så jag fick byta till en ny i butik. Denna var inte lika hemsk men den var fortfarande trög i knappen.

Taget från elgiganten.se

0

0