Bilder på W810-kompaktkamera med 6x optisk zoom
Bilder på W810-kompaktkamera med 6x optisk zoom
Bilder på W810-kompaktkamera med 6x optisk zoom
Bilder på W810-kompaktkamera med 6x optisk zoom
Bilder på W810-kompaktkamera med 6x optisk zoom
Bilder på W810-kompaktkamera med 6x optisk zoom
Rolig, snabb fotografering

Få med allt från utekvällar till natursköna semesterbilder; W810:an är fullpackad med funktioner som gör det enkelt att skapa roliga, skarpa foton och HD-video. Ta detaljerade närbilder med 6x optisk zoom medan Partyläge gör det enkelt att ta fantastiska foton en utekväll.

Det hänger på detaljerna

Fånga skönheten i varje motiv. En högupplöst bildsensor på 20,1 megapixel samarbetar med inbyggd autofokus så att du ska få skarpa och detaljrika resultat även när du låser skärpan. Det är något din smartphone inte kan uppnå.

Nära och personligt med 6x zoom

Om ditt motiv är långt bort, för det närmare med 6x optisk zoom som fångar motiv in i minsta detalj.

Bli festens stjärna

Partyläget är perfekt för en utekväll. Kombinerar avancerade optimerade blixtinställningar för ISO, exponering och kromatisk intensitet, för klara och skarpa bilder – särskilt när människor dansar hela natten.

Filma och dela HD-videor

Tryck på filmknappen för att spela in ett jämnt videoklipp i 720p HD-kvalitet och titta på den direkt tillsammans med dina vänner.

Jämnt och stadigt

Få skarpa och tydliga foton och filmer till och med när du zoomar. SteadyShot-tekniken kompenserar för skakningar med hjälp av ett buffertområde runt sensorns kant.

Få överblick över tillvaron med 360° Sweep Panorama

Kameran sätter automatiskt samman en bildserie som tagits med hög hastighet och skapar en panoramabild med hela motivet.

Specifikationer

  • 20,1 mp-bildsensor

  • Inbyggd autofokus

  • 6x optisk zoom

  • Partyläge

  • 720 p HD-film

Sensortyp
1/2,3-tumstyp (7,76 mm) Super HAD CCD™
Antal bildpunkter (effektiva)
20,1 megapixel
Vattentät
-
ISO-känslighet (stillbild) (rekommenderat exponeringsindex)
ISO 100–3200

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri (NP-BN), Nätadapter, Handledsrem, Multi-USB-kabel, Användarhandbok, *Produkter kan variera beroende på land och modell

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger