Rek. Ca-pris

4 900,00 kr

(VAT)
35

4.3 baserat på 35 kundrecensioner

18
12
4
1
0
Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Fantastisk

DSC-HX90V 2015-06-28 av Yvonsan

Lättanvänd, kompakt, bra egenskaper och prisvärd kamera

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

4

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Mycket bra men allvarliga missar

DSC-HX90V 2019-07-30 av puggehatt

Efter 18 månader börjar jag så smått att hitta mitt sätt att använda den och att hantera de mindre bra designdetaljerna: 1. Långsam start! Det tar ovanligt lång tid för uppstart, längre än för de LUMIX:ar jag haft tidigare. Märkligt nog tar det alltid lite längre tid vid dagens första start! Morgontrött? 2. Ett av skälen till mitt köp var att kameran var utrustad med GPS. Tyvärr är denna helt oduglig och det tar många minuter för den att få en position, även i öppen terräng, mycket sämre än de andra jag haft. Det går fortast att ta en positionsbild med telefonen och sedan klistra in den infon i övriga bilder. 3. Placeringen av fästet till handlovsremmen i nederdelen av kameran. Det leder till många ofrivilliga menybesök då remmen kommer emellan fingrar och knappar på baksidan och det i sin tur till missade fototillfällen. 4. långsam lagring även på snabba kort låser kameran i ett antal frustrerande sekunder. 5. Svårt med skärpan vid längre zoom, 20-30X.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

35 Kundrecensioner

0

Mycket bra men allvarliga missar

DSC-HX90V 2019-07-30 av puggehatt

Efter 18 månader börjar jag så smått att hitta mitt sätt att använda den och att hantera de mindre bra designdetaljerna: 1. Långsam start! Det tar ovanligt lång tid för uppstart, längre än för de LUMIX:ar jag haft tidigare. Märkligt nog tar det alltid lite längre tid vid dagens första start! Morgontrött? 2. Ett av skälen till mitt köp var att kameran var utrustad med GPS. Tyvärr är denna helt oduglig och det tar många minuter för den att få en position, även i öppen terräng, mycket sämre än de andra jag haft. Det går fortast att ta en positionsbild med telefonen och sedan klistra in den infon i övriga bilder. 3. Placeringen av fästet till handlovsremmen i nederdelen av kameran. Det leder till många ofrivilliga menybesök då remmen kommer emellan fingrar och knappar på baksidan och det i sin tur till missade fototillfällen. 4. långsam lagring även på snabba kort låser kameran i ett antal frustrerande sekunder. 5. Svårt med skärpan vid längre zoom, 20-30X.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

Kompetent lättänvänd kamera i fickformat

DSC-HX90V 2018-12-17 av vovvelivovven

Tyvärr fungerar inte denna recensionstextruta och den text jag börjat skriva trunkerades och jag kunde inte se vad jag skrivit. Detta får inte plats på 4 rader - BU! Så du slipper läsa varför jag anser att detta är en kamera helt i en egen särklass...

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Massor av funktioner - komplicerat att överblicka

DSC-HX90V 2018-11-19 av Roddaren

Köpte kameran för en månad sedan men överblickar inte alla möjligheter vilket är frustrerande. De funktioner jag lärt mig är mycket tillfredsställande.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Fantastiska bilder i rörelse!

DSC-HX90V 2018-07-31 av leimar928

Denna kamera är min första Sony kamera. Jag har läst bara bra recensioner om denna kamera och efter att jag använt den så är den verkligen bra för att vara en kompaktkamera.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

En super kamera till resan

DSC-HX90V 2018-05-05 av Jormaontour

Har haft kameran två veckor. Har lärt basics. Är mycket imponerad av bildkvaliteten och funktioner. Jag behöver dock mera tid för att lära de manuella inställningarna. Appen och flytta över bilder trådlöst var svårare än man tror. Räkna med att du behöver tid för lära använda kameran. Därför ger jag 4 stjärnor istället 5.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bra kamera till bra pris.

DSC-HX90V 2018-04-25

Den extrema zoomen gör den till en bra reskamrat för bilder både nära och långt bort. Lite, smidig och lätthanterlig. Många manuella inställningar för den som vill använda det förutom bra automatiska lägen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Dåliga överföringsfunktioner

DSC-HX90V 2018-02-25 av Larsake

Jag köpte produkten för ca en månad sedan och rent "fotografiskt" motsvarar den mina förväntningar (inte mer), men när det gäller överföringsfunktionerna är jag djupt besviken. Huvudskälet till att jag bestämde mig för att ersätta min gamla pålitliga DSC-HX5V var att det skulle bli enklare att överföra bilder, inte minst när man är på resande fot (alltså slippa ta ut kortet), men det fungerar nästan inte alls. 1. Kameran kan överhuvudtaget inte etablera kontakt med min IPAD Air trots att det uttryckligen står så på er hemsida. Jag vände mig till er support (via mail), men fick urusel hjälp. Slutsatsen var att om det inte fungerar så beror det på programvarufel "punkt"???? 2. Det går att överföra bilder till smartphone o dator, men det är väldigt bökigt och inte det minsta intuitivt. Programmet Play Memories är en stor besvikelse. Sony brukar göra bättre ifrån sig. 3. NFC får jag överhuvudtaget inte att fungera.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Mer än ett kinder ägg!

DSC-HX90V 2018-02-19 av Mr Per

En bra liten kamera har blivit bättre, den som vill ha en liten kamera med en stor Zoom bör se närmare på denna , kameran har även en liten "ögon mussla" , den kommer upp som blixten, å ger en mycket bättre kontroll av bilden vid stark sol ljus å tagning med lång zoom , många val och även auto gör den enkel att använda, kompletera med ett litet stativ så får du ett bättre handtag att hålla i , saknar extern ljudinngång men är mycket nöjd med mitt val av kamera .

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bästa fickkameran

DSC-HX90V 2018-01-11 av Regga

Köpte denna Cam för att alltid ha en Cam t hands, när jag inte vill el kan släpa på mina Sony med utbytbara objektiv. Mycket bra skärpa i hela det otroliga Zoomomfånget. Manuella inställningar, lätt att ha i fickan. Enda nackdelen är att det inte finns RAW-funktion i den.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

För sin stolek kompetent kamera

DSC-HX90V 2018-01-05 av Thomas47

Liten och smidig kamera att ta med sig i jackan och som dessutom har möjlighet till egna inställningar. Trots relativt liten bildsensor och måttligt ljusstarkt objektiv riktigt hyggligt bra bilder även i dåligt ljus.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Utsökta bilder. Även med full zoom. Bra video.

DSC-HX90V 2017-08-17 av Magical

Ger brillianta bilder! Kanonskärpa med full zoom och handhållen kamera. Fantastiskt! Även videor blir fina. Har bara provat XAVC S HD ännu. Ljudet är OK. Men sätt Reducera vindbrus funktionen på Av, när du filmar konserter. Funktionen ger tunt ljud helt utan bas vid läge På då. Välj även Ref.nivå för mikron Låg vid konserter. (Kan vi få lite bättre mikrofoner till nästa modell?) Många inställningsmöjligheter. Men lite svårt att hitta i menyerna. Vilken kategori man ska välja är inte alltid självklart.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Behändig kamera med fantastisk zoom

DSC-HX90V 2017-06-22

Den ger i allmänhet bra bilder, och man kommer verkligen nära med den långa zoomen. Nackdelar är en rätt svåranvänd sökare, särskilt när man har glasögon som jag, samt rätt dålig dokumentation - jag förstår fortfarande inte hur man använder hälften av alla funktioner.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra med optisk sökare

DSC-HX90V 2017-06-14 av EnSB

Har sedan tidigare DSC-HX9V men köpte HX90V mest pga den optiska sökaren. Svårt att se motivet på skärmen när det är ljust

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Köp

DSC-HX90V 2017-05-20 av FoxYt

Jag har haft kameran ett tag nu och har märkt att den laddar snabbt och har väldigt bra kvalitet så jag skulle rekommendera denna kamera

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En bra kamera, men för liten

DSC-HX90V 2017-03-06 av JFKT

En bra kamera. Den enda nackdelen är att HX90V är för liten, vilket gör den svår att hantera. Jag har även en HX50V som bara är något större, men den lilla skillnaden gör stor skillnad i hanterbarhet. Rattar och knappar är enklare att använda för en normalstor hand. HX50V är stabilare och kan användas med en hand. För att göra HX90V lika stabil använder jag ett litet stativ som handtag.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

0

0

0

Fullträff

DSC-HX90V 2017-02-07 av Nikonfantast

Mycket nöjd med skärpa och den utfällbara skärmens funktionalitet

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mångsidig och liten

DSC-HX90V 2017-02-03 av Anders51

En liten och kompakt kamera med otroligt många funktioner som borde tillfredsställa de flesta önskemålen!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Mångsidig kamera

DSC-HX90V 2017-01-10 av Matte__

En kamera med många användbara funktioner. Bra med möjlighet att föra över bilder till mobilen via WiFi

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Mycket smidig att ha med.

DSC-HX90V 2016-11-15 av Anders

Mycket smidig kamera för att fånga semesterbilder jämfört med en spegelreflexkamera

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Exemplarisk och lättanvänd

DSC-HX90V 2016-11-14 av roffelidköping

Bästa kameraköp jag gjort, GPS, WiFi otroligt vad som får plats i denna "lilla" kamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fortsatt bra kamrra i serien

DSC-HX90V 2016-10-01 av Junior47

Uppgraderade från DSC HX60V. Uppskattar den vridbara displayen och det uppfällbara siktet. Siktet hade kunnat vara mer robust. Känns vekt. Brister i skärpa i ljussvaga förhållanden består. I övrigt en utmärkt produkt i sin prisklass :-)

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fin resekamera

DSC-HX90V 2016-09-28 av Bks23

Köpte den här kameran eftersom jag tidigare hade en Sony 60v men där displayen gick sönder.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Snabb kamera

DSC-HX90V 2016-08-30 av Dson

Den gör vad den ska och jag gillar funktionen att kunna vrida skärmen och ta bilder genom att hålla upp kameran högt i luften men fortfarande se hur man siktar.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Topp klass

DSC-HX90V 2016-06-04 av Larsssssss

Min bästa kamera någonsin Fantastisk zoom med super bildkvalitet

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Levererar

DSC-HX90V 2016-05-31 av Patteluring

Liten och kompakt, levererar, fantastisk zoom. Fina bilder, lätt att använda. Bra wi-fi

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Allt i ett !!!

DSC-HX90V 2016-04-28 av Falkus

Den här kameran har alla funktioner vilka jag var ute efter och lite till :)

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Tillräckligt med funktionalitet

DSC-HX90V 2016-04-26

De krav som tillfredsställdes genom detta val var: Kompaktkamera Fickformat GPS, geotag

Bildkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Perfekt resekamrat.

DSC-HX90V 2016-01-14 av Alfa Rocco

Kan förvaras utan besvär i byxfickan och kan trots den lilla storleken leverera bra bilder. Köpte HX90-V efter rekommendationer av yrkesfotografer och den har verkligen uppfyllt mina behov att kunna ta bra bilder utan att släpa på en systemkamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Många funktioner, fina skarpa bilder

DSC-HX90V 2015-11-09 av olovpet

Imponerande bildstabilisering ger skarpa bilder även vid 30 ggr zoom. Köpte den pga sökaren som helt motsvarar mina förväntningar. Massor med funktioner som tar tid att lära sig. Irritationsmoment: Batteriet kan bara laddad i kameran! Måste upp mitt i natten om jag gjort slut på båda batterierna dagen före.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Liten bra kamera att ha med på resor.

DSC-HX90V 2015-09-16 av Vandraren

Köpte den til en resa genom kanadas Rocky Mountains. Är väldigt nöjd med den. Liten och kompakt och tar jättefina kort.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Mycket bra kamera. Lätt att ta med sig i fickan.

DSC-HX90V 2015-09-11 av Limbo

Mycket nöjd med denna kamera! Hade för flera år sedan Canon EOS D7, vilket jobb att byta objektiv och väldigt skrymmande. Har nu i stort sett ersatt Canon kameran med Sony HX 90V och Sony a6000.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

2

0

Hyfsad, men stor

DSC-HX90V 2015-09-11 av klmn

De funktionerna jag var ute efter (superzoom m.m.) fungerar bra. Men det krävs för många grepp för att få upp sökaren. Och vissa funktioner (motljuskompensation) går inte att använda i automatlägena. Dessutom är formatet inte så litet som jag önskat.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

3

0

Perfekt komplementkamera

DSC-HX90V 2015-09-05 av Bildbix

Mycket smidig och bra vid resor och utflykter då en spegelreflex är otymplig. Alla fotoegenskaper är utmärkta; objektiv, upplösning, färgåtergivning mm. Jag har haft HX5, 6 och 9 tidigare och varit mycket nöjd med dem. HX90 har en för mig viktig detalj, den elektroniska sökaren så jag slipper famla i solsken och chansa vad som visas på displayen. Det avgjorde valet, plus 30 ggr zoom med stabilisering. Det som drar ner betyget är den svaga manualen. En så dyr kamera med så många finesser kräver detta. T ex finns mängder med videoformat att välja mellan, men skillnaden förklaras dåligt eller inte alls. Manualen till de tidigare modellerna förklarade alla detaljer. Dessutom går det inte går att ladda ner en manual från nätet. Den länk som anges i manualen leder till en icke existerande sida. Jättebra kamera men svag manual och handledning.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

2

0

0

Fantastisk

DSC-HX90V 2015-06-28 av Yvonsan

Lättanvänd, kompakt, bra egenskaper och prisvärd kamera

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

4

0

0

Den bästa kamera som jag har haft.

DSC-HX90V 2015-06-16 av ka73234

Jag har haft kameran i några veckor och det är ett köp som jag är väldigt nöjd med.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

4

0