Få en bioupplevelse hemma och titta på filmer som medföljer BRAVIA XR™

Ett stort antal filmer ingår och väntar på dig. Med BRAVIA XR-teknik, Pure Stream™ och IMAX® Enhanced får allt du tittar på suverän bild och uttrycksfull ljudkvalitet.
BRAVIA CORE finns till BRAVIA XR-modellerna Z9J, A90J, A80J, X95J och X90J.

Välj bland hundratals av de senaste nyheterna och klassiska storfilmer som du kan lösa in

Här hittar du nya och klassiska storfilmer. Använd dina BRAVIA CORE-krediter för att välja vad du vill titta på, i upp till 4K HDR-kvalitet.
 

Obegränsad streaming av populära filmer

Med BRAVIA CORE får du ett fantastiskt urval av filmer som du kan streama när du vill och hur mycket du vill, i upp till 4K HDR-kvalitet.

Upplev Pure Stream™, den bästa bildkvaliteten för streaming

Med BRAVIA CORE får du Pure Stream™ som gör det möjligt att streama ett stort utbud av innehåll i upp till 80 Mbit/s, med förlustfri bildkvalitet i 4K UHD. Det är enkelt att aktivera den här funktionen i inställningarna på BRAVIA CORE. När du har aktiverat funktionen är den alltid på med adaptiva streamingfunktioner.

Bild från filmen Spider-Man: Far From Home på BRAVIA-skärm med IMAX ENHANCED-logotyp
Upplev IMAX® hemma med IMAX® Enhanced

Få fantastiska filmupplevelser hemma med den största IMAX® Enhanced-samlingen. Den är optimerad för BRAVIA XR med remastrad IMAX®-bild och uppslukande ljud med DTS.

Grotta ned dig i hur dina favoritfilmer skapades med Studio Access

Vill du höra den där berättelsen som få känner till om vad som hände bakom kulisserna till dina favoritfilmer? Med BRAVIA CORE får du en massa extra filmmaterial, intervjuer och mycket mer.

Reklamaffisch till Jumanji The Next level på en BRAVIA-skärm
Lyssna på vad ledare inom underhållning har att säga om inspirationen bakom BRAVIA CORE

Ta reda på varför BRAVIA XR-tv-apparater levererar en exceptionell underhållningsupplevelse med BRAVIA CORE.

Villkor

Denna kampanj inleds den 24 februari  2021 och slutar den 31 december 2023. Kampanjen kan när som helst komma att upphöra eller förlängas om Sony så beslutar. Kampanjen är tillgänglig i Europa* för smart-tv-apparater från Sony som omfattas av denna kampanj. De smart-tv-apparater från Sony som omfattas (”berättigade tv-apparater”) är Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J och X94J.
Köp en berättigad tv-apparat och registrera den för BRAVIA CORE™ senast den 23 februari 2024 för att bli berättigad till erbjudanden under kampanjen. Kampanjen berättigar dig till ansökan om följande (i enlighet med dessa villkor): i) 10 filmkrediter för Z9J och A90J eller 5 filmkrediter för resten av filmkrediterna för berättigade tv-apparater (en filmkredit räcker för att lösa in en film) som kan användas till ett utbud på över 300 filmer. Filmkrediterna är giltiga i 12 månader från det att de har lagts till till ditt BRAVIA CORE-konto, men du kan titta på filmerna som har lösts in med krediterna genom streaming till och med den 23 februari 2026 i enlighet med användarvillkoren för BRAVIA CORE, och ii) 24 månaders video-on-demand-prenumeration hos BRAVIA CORE för Z9J och A90J eller 12 månader för resten av berättigade tv-modeller. Prenumerationsperioden startar från och med den dag då du registrerar ditt BRAVIA CORE-konto. Vid slutet av prenumerationsperioden kommer du inte längre att ha tillgång till video-on-demand-innehåll.
Du måste registrera dig och skapa ett konto hos BRAVIA CORE för din berättigade tv-apparat senast den 23 februari 2024 för att ha tillgång till kampanjen. När du väl har registrerat dig kommer du att få en e-postbekräftelse för ditt konto, och BRAVIA CORE-filmkrediterna och video-on-demand-prenumeration som beskrivs i avsnitt 2 kommer att automatiskt läggas till ditt konto. För att skapa ett BRAVIA CORE-konto måste du vara 18 år eller äldre och godkänna villkoren för kampanjen, BRAVIA CORE:s användarvillkor, tjänstevillkor och sekretesspolicy. För inlösen av denna kampanj krävs att versionen på BRAVIA CORE-appen är uppdaterad på din berättigade tv-apparat. Den senaste versionen av BRAVIA CORE-appen finns på Google Play Store.
För transaktioner i BRAVIA CORE krävs krediter i appen. Det är inte möjligt att genomföra monetära transaktioner i BRAVIA CORE eller köpa fler krediter. Vilka filmer som finns tillgängliga kan ändras utan föregående meddelande. Alla filmer finns tillgängliga i högsta möjliga format, dvs. Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR eller 4K IMAX® Enhanced. Tillgänglighet varierar beroende på marknad och film. Med IMAX® Enhanced-innehåll får du den fulla IMAX® Enhanced-upplevelsen. Filmer till IMAX® Enhanced finns endast tillgängliga till IMAX® Enhanced-certifierade tv-apparater.
Du kan streama innehåll på upp till fyra berättigade tv-apparater per BRAVIA CORE-konto på samma gång. BRAVIA CORE är inte tillgänglig, eller stöds inte nödvändigtvis, i alla länder och för alla språk. Sony förbehåller sig rätten att göra ändringar på, spärra åtkomsten till och/eller stänga ned BRAVIA CORE-plattformen när som helst. BRAVIA CORE omfattar Pure Stream™ som erbjuder streaming mellan 30 MB/s till 80 MB/s. För att ha tillgång till Pure Stream™ till 30 MB/s måste du ha en internetuppkoppling på minst 43 MB/s. För att ha tillgång till den bästa möjliga Pure Stream™-kvaliteten på 80 MB/s måste du ha en internetuppkoppling på minst 115 MB/s. BRAVIA CORE ansvarar inte för nätverksrestriktioner och tillgänglig bandbredd. Restriktioner och villkor från din nätoperatör kan gälla.
Erbjudandena under denna kampanj, inbegripet filmkrediter, kan inte lösas in mot kontanter, och kan inte överföras till eller kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Filmkrediter har inget kontant värde eller återbetalningsvärde och kan inte säljas eller återförsäljas. Erbjudandena under kampanjen kan ändras utan föregående meddelande.
Aktör: Sony Europe B.V. 

”SONY” är ett registrerat varumärke som tillhör Sony Corporation. ”BRAVIA” och ”BRAVIA CORE” är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Sony Corporation. Google TV och tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Google Play Store är ett varumärke som tillhör Google LLC. IMAX® är ett registrerat varumärke som tillhör IMAX Corporation. Andra produkt- och företagsnamn som nämns här kan vara varumärken som tillhör sina respektive ägare. Ikoner och bilder är simulerade och visas endast i illustrationssyfte. Alla rättigheter som inte uttryckligen beviljas här är förbehållna. Alla villkor kan ändras utan föregående meddelande.
*Denna kampanj är tillgänglig i följande europeiska länder: Albanien, Andorra, Österrike, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Grönland, Ungern, Island, Irland, Israel, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Makedonien, Malta, Moldavien, Monaco, Montenegro, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, Gibraltar, Kosovo och Vatikanstaten.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.