Ljud och bild 
i perfekt harmoni

Förbered dig på fängslande upplevelse

BRAVIA innebär ljud och bild i bättre harmoni än någonsin tidigare. Inte nog med att bildkvaliteten är helt makalös, du får också smidig röststyrning, snygg design och klart och kraftfullt ljud som verkar komma från precis rätt håll.

Oslagbar realism med A8-serien

Imponerade skärpa, färg och kontrast lovar en mer bioliknande upplevelse än någonsin.
 

Suveräna kontraster med XH95-serien

Djupare svärta och högre ljusstyrka innebär suveräna kontraster från alla vinklar på de bästa 4K LCD-modellerna från Sony.
 

Bild som visar hur ljudet återskapar på en BRAVIA-tv
En komplett ljudupplevelse

A8-serien har högtalare bakom skärmen för ett kraftfullt och klart ljud som kommer från den plats där händelserna utspelar sig. Vår XH95-serie har tweetrar för ljudpositionering runt skärmen som styr ljudets placering exakt. Eftersom ljudet optimeras hela tiden får du alltid högkvalitativt ljud från rätt del av skärmen.

Välkommen till en värld full av underhållning

Förbered dig på en fängslande upplevelse med det nya BRAVIA-utbudet från Sony – snabbare och smidigare än någonsin med röststyrning, tillgång till över 5 000 appar och smidig synkronisering med assistentenheter.

Bild som visar appar på en BRAVIA-tv
Hemmet och BRAVIA i perfekt harmoni

Snygga kanter, One Slate-design och ett stativ som inte stör blicken innebär att du tittar på filmen, inte på tv:n. Med tvåvägsstativet kan du dessutom höja tv:n och göra plats för en soundbar.