UBP-X800M2

Biokänsla hemma

Få en äkta bioupplevelse hemma med den här 4K Ultra HD Blu-ray-spelaren. Med 4K UHD-upplösning får du stor bild, medan Dolby Atmos® och DTS®:X skapar en äkta bioupplevelse.

4K HDR-ikon
Förbättringar i realtid för 4K

Med 4K-uppskalning kan du få bästa möjliga bildkvalitet med 4K Ultra HD Blu-ray och 4K-upplösning på allt du ser.

Ram- och balkkonstruktion
Byggd för rent ljud

Få total ljudkvalitet med High-Resolution Audio och uppskalning till DSEE HX.

HDMI, USB, digital koaxial utgång, Wi-Fi, LAN.
Mångsidiga anslutningsmöjligheter

Anslut med dubbla HDMI-kablar för separat ljud- och videoutgång, USB, digital koaxial utgång, Wi-Fi, LAN.

Hi-Res Audio-ikon
Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Kom närmare verkligheten

4K Ultra HD Blu-ray

Hamna mitt i de filmer och tv-serier du tittar på. 4K Ultra HD Blu-ray visar allt med finare detaljer än någonsin tidigare, så att det känns som det du ser är på riktigt.

Håll utkik efter Inferno på 4K Ultra HD

HDR-ikon
HDR10

En HDR10-signal har upp till hundra gånger så hög ljusstyrka som en standardsignal (SDR), viket ger betydligt högre högsta ljusstyrka och bibehåller djup och svärta med stor detaljrikedom för en helt ny tittarupplevelse.

DOLBY VISION-ikon
DOLBY VISION™

Blås liv i alla scener med detaljerade högdagrar, djupa mörka toner och livfulla färger. Dolby Vision™ är en HDR-lösning som ger en uppslukande filmupplevelse i hemmet. 

Hybrid log gamma
Hybrid-Log Gamma

Bilder i SDR (Standard Dynamic Range) och HDR (High Dynamic Range) kombineras till en enda videosignal som kan spelas upp som SDR på SDR-skärmar, eller HDR på HLG HDR-kompatibla skärmar.

Naturens alla färger

Med det nya BT.2020-färgomfånget får du åtkomst till ett mycket större utbud av färger än med vanliga tv-signaler. Det här mycket breda färgomfånget betyder att innehållsskapare kan återge mer verklighetstrogna färger med mer mättnad, från djup havsblå till naturlig grön och levande röd.

BT.2020-färgrymd
BT.2020-FÄRGOMFÅNG
REC.709-färgrymd
REC.709-FÄRGOMFÅNG
En fylligare bild på alla slags skärmar

När du tittar på 4K HDR-filmer kan du se extra detaljer i skuggor och högdagrar, även på en tv utan HDR. Genom vår HDR–SDR-konvertering skalas den höga HDR-ljusstyrkan till en SDR-bild, med samma enastående bildkvalitet även på vanliga SDR-tv-apparater.

1: Allmän SDR-omvandlare | 2: SDR-omvandlare från Sony

Ljud som tar dig
någon annanstans

Få äkta bioljud med Dolby Atmos® och DTS®:X

Hör blixten knalla, sirener tjuta och biltutor smattra runt omkring dig i otrolig skärpa med Dolby Atmos® och DTS®:X, de ledande ljudkodekarna som används av biografer. 

Ghostbusters finns nu på 4K Ultra HD

Dolby Atmos®-logotyp
Dolby Atmos

Dolby Atmos behandlar ljud som separata objekt och släpper dem från typiska kanaler så att de kan röra sig fritt omkring dig och till och med över dig, så att du får ett riktigt uppslukande surroundljud.

DTS:X-logotyp
DTS:X

DTS:X kan skapa ett obegränsat antal ljudobjekt som anpassar sig efter dina högtalare i realtid. På så sätt får du ut det mesta möjliga av varje filmsoundtrack.

En bildskön matchning 

Parkoppla UBP-X800M2 med STR-DN1080-mottagaren för ultimat hemunderhållning. Skönheten ligger i detaljerna, från den snygga koordinerade utformningen till den förbättrade bild- och ljudkvaliteten.

High-Resolution Audio-exempeldiagram

3,2 gånger mer överförda data

Få ut mesta möjliga av varje låt

Precis som vid övergången från HD-video till 4K har High-Resolution Audio-spår mycket bättre kvalitet än mp3-filer och cd-skivor. Du hör varje andetag, varje taktslag, varje ton.

DSEE HX-uppskalning

Skala upp frekvensen och det dynamiska omfånget för mp3-spår och annan komprimerad musik – till och med dina cd-skivor – till nästan högupplöst ljud, så att du får upplevelsen från originalinspelningen.

DSEE HX-uppskalningsdiagram
UBP-X800M2-enhetens ram- och balkkonstruktion
Höljen som är unika för Sony

Vår unika ram- och balkkonstruktion är en stabil struktur som eliminerar mikrovibrationer samt ger effektivt skydd, så att du inte får något annat än den högsta ljud- och bildkvaliteten.

Kylare och diskenhet

Kylaren och diskenheten är tillverkade av kvalitetsmaterial som förbättrar ljudkvaliteten. De håller dina skivor och UBP-X800M2-chassit svala, så att du kan titta på samlingsboxar dagen lång. 

Kylare och diskenhet
Spela upp vad som helst

UBP-X800M2-enhetens uppspelningskraft sträcker sig mycket längre än 4K UHD Blu-ray-skivor. Du kan titta på, lyssna på och strömma nästan vad du vill – inklusive de flesta högupplösta video- och ljudformaten samt en drös populära strömningstjänster.

Logotyper för kompatibla skivformat
Den ultimata skivenheten

Vill du dansa till din sacd-samling? Inga problem. Om det är en skiva kan UBP-X800M2 med stor säkerhet spela upp den.

Logotyp med kompatibla ljudformat
Ljud nästan helt utan gränser

UBP-X800M2 har funktioner för mängder av 24-bitars ljudformat av hög kvalitet, från AAC och WAV till DSD 11,2 MHz och mycket mer.

Logotyp med kompatibla format för strömning
Strömma och spela vad du vill

Spela upp filmer via USB och hemnätverket. Den här Blu-ray-spelaren stöder de populäraste videofiltyperna, så att du alltid kan titta på dina favoritfilmer.

Där din bästa utrustning hör hemma

Mångsidiga anslutningsmöjligheter för alla dina högteknologiska enheter

Sammanför all din AV-teknik och anslut den till UBP-X800M2. Det är perfekt för hemvideor och musik, med anslutningar av hög kvalitet som även passar teknikfantasten.

All underhållning på ett ställe

Njut av snabb och stabil strömning från en mängd olika tjänster. UBP-X800M2 ger upp till 4K-videoströmning tack vare trådlös anslutning med MIMO-teknik med dubbla band och en stark signal – även i utkanten av det trådlösa nätverkets räckvidd.

Privat visning med hörlurar

The 5th Wave finns nu i 4K Ultra HD

Gräv djupare i dina favoriter

Trådlöst BLUETOOTH®-ljud för privat visning

Förstärk effekten för varje bioögonblick när du kollar privat. UBP-X800M2 har funktioner för Bluetooth®-ljudöverföring, så du kan använda de Bluetooth®-hörlurar du gillar bäst när du vill titta privat utan sladdar.

Hör dialoger tydligt

Samtidig HDMI- och Bluetooth®-ljudöverföring

Få total skärpa för dialoger och soundtrack, nära eller långt bort. UBP-X800M2 kan skicka ljud till tv:n via HDMI och till en trådlös högtalare via Bluetooth® samtidigt.

Ett par som tittar på tv, en på nära håll, en på långt avstånd

7 vågade livet finns nu i 4K Ultra HD

LDAC-logotyp
LDAC

LDAC sänder 3x så mycket data som vanliga Bluetooth®-anslutningar och ger ljud av hög kvalitet.

Specifikationer och funktioner

Få en äkta bioupplevelse hemma med den här 4K Ultra HD Blu-ray-spelaren. Med 4K UHD-upplösning får du stor bild, medan Dolby Atmos® och DTS®:X skapar en äkta bioupplevelse.
  • Få oöverträffad klarhet med 4K UHD Blu-ray

  • Hör fler detaljer med High-Resolution Audio och DSEE HX

  • Antivibrationskonstruktion för klarare ljud

  • Spela nästa alla skiv- och filformat

  • Imponerande bildkvalitet med 4K-uppskalning upp till 60p

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger