Applikation och programvara
Programvaror, appar och tjänster som utvecklar din kreativitet
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile

Mobilapplikation

Med denna mångsidiga mobilapp kan du automatiskt överföra alla stillbilder medan du fotograferar med funktionen Automatisk bakgrundsöverföring till smartphone via Wi-Fi® och dela via SNS – enkelt och direkt. Du kan även skicka 4K-videor från kameran till mobilen, kontrollera kamerans realtidsvy från mobilen och lägga till platsdata i bildfiler.

Tillägget Movie Edit
Tillägget Movie Edit

Mobilapplikation

Det här filmredigeringstillbehöret gör det enklare att skapa jämna filmer, som när man filmar med kardansk upphängning. Du kan dessutom komponera om rörliga motiv i en film eller beskära olika bildförhållanden, så att du får optimal matchning med bildförhållanden i SNS-filmer.

Illustration
Imaging Edge-webbkamera

Skrivbordsprogram

Ett program som gör det enkelt för dig att ansluta till dina kameror från Sony som webbkameror med hög kvalitet för liveströmning och webbkonferenser.

Remote/Viewer/Edit
Remote/Viewer/Edit

Skrivbordsprogram

Utveckla fotograferingen med Imaging Edge. Använd ”Remote” för att styra fotograferingen i realtid på datorskärmen, ”Viewer” för att förhandsgranska, betygsätta och välja bilder från stora bildbibliotek och ”Edit” för att göra om RAW-data till kvalitetsbilder för leverans. Få ut mesta möjliga av RAW-filer från Sony och hantera produktionerna mer effektivt.

IPTC
Förinställda IPTC-metadata

Skapa och exportera IPTC-metadata för α9 för att automatiskt tagga bilder du tar som upphovsrättsskyddade och annat.

Capture One för Sony
Capture One för Sony

Capture One Express (Sony) är ett kostnadsfritt, prisbelönt redigeringsprogram för RAW-bearbetning, enkel hantering och kraftfulla redigeringsverktyg. Capture One Pro (Sony) kan köpas för ytterligare redigeringsverktyg samt fotografering direkt till datorn.

PlayMemories
Annan användbar programvara
Action Cam-logotyp
Action Cam Movie Creator

Skapa och dela fantastiska actionvideor med den kostnadsfria programvaran. Med funktioner som slowmotion, GPS-information och redigering med flera kameror kan du skapa ett eget mästerverk.

Logotyp för musikvideospelare
MVR studio

Med MVR studio kan du snabbt importera och enkelt redigera ljud- och videoinspelningar med musikvideospelaren HDR-MV1. Lägg till ljudeffekter och redigera vågformer, och dela sedan filmerna direkt på YouTube.