Våra bästa ljudupplevelser i bilen

Våra senaste produkter är konstruerade av experter för att ta fram det bästa i din musik och andas nytt liv och ny känsla i varje låt.

Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Upptäck den bästa konfigurationen för dig

Skapa ljuv musikåtergivning genom att kombinera våra förstklassiga komponenter

Vår nya GS-serie med ljudprodukter från 2015 har utformats för att klara de akustiska utmaningar som går hand i hand med lyssning i bilen, och tillsammans bjuder de på vår bästa möjliga ljudupplevelse. Se rekommendationerna för konfiguration nedan.

Se High-Resolution Audio med egna ögon

Titta på vår video om du vill se vilka tekniska innovationer och förstklassigt innehåll som ingår i High-Resolution Audio-utbudet.

Utformad för akustisk briljans

Förstklassiga komponenter bakom förstklassigt ljud

Varje aspekt av våra senaste produkter för bilen har utformats med ren ljudprecision i åtanke – från världens första mediereceiver med förlustfri DSD-ljuduppspelning till våra revolutionerande supertweetrar med stor spridning. Läs mer om varje produkt nedan.

Mediereceiver RSX-GS9

Med vår nya RSX-GS9 kan du para ihop makalöst ljud och snygg design för en riktigt hisnande ljudupplevelse i bilen.

Få uppspelning av högsta kvalitet

Få ut mesta möjliga av din musik med mottagaren RSX-GS9

RSX-GS9 förenar förstklassiga komponenter med fantastisk ljudteknik – däribland världens första funktion för inbyggd DSD-uppspelning – så att du får en överlägsen ljudupplevelse i bilen.

XM-GS4 4-kanalig förstärkare

Ge dina favoritlåtar ett lyft med vår sprillans nya XM-GS4 4-kanaliga stereoförstärkare.

Kraften bakom varje spår

Superladda dina favoritlåtar med XM-GS4

Få bättre musik i bilen med vår förstärkare XM-GS4. Förstärkarens extra stora frekvensomfång sträcker sig upp till 100 kHz, vilket gör den perfekt för alla musikkällor – som High-Resolution Audio-filer.

Supertweetrar i XS-GS1

Med våra fantastiska nya supertweetrar XS-GS1 med revolutionerande design för montering på instrumentbrädan kan du fylla hela bilen med enastående ljud.

En smidig lyssning

Få High-Resolution Audio överallt

För första gången kan du nu få samma enastående ljudkvalitet vart du än går. Vare sig du är i bilen, ute och rör på dig eller softar hemma kan du alltid lyssna på musik som artisten tänkte sig att det skulle låta.