Gå vidare till Innehåll

Smart Android TV

Din smart-tv har precis blivit smartare. Föreställ dig de upplevelser du älskar på din smartphone eller surfplatta: nu kan du uppleva dem större och bättre än någonsin med BRAVIA® Android TV.

Par som bläddrar bland Android TV-appar på en smart Android TV

Direktåtkomst till allt

Det här är nästa generations tv-apparater. Här integreras vanliga tv-kanaler, bra webbinnehåll och roliga Android TV-appar i ett enkelt gränssnitt. Med vårt utbud av smarta Android TV-apparater kan du smidigt använda olika typer av innehåll, och på så sätt se till att det finns underhållning som passar för hela familjen.

Med Voice Search behöver du bara säga vad du vill titta på

BRAVIA® Android TV är gjord för snabb och smidig navigering. Med Voice Search får du snabbare åtkomst till innehåll, så du kan lägga mindre tid på att leta. Du kan till och med be din Android TV om rekommendationer genom att säga vilken din favoritgenre är. Då visar den smarta Android TV:n en lista med förslag på program och filmer. 

Par som letar efter underhållning på en smart Android TV med hjälp av Voice Search
Smart enhet med Google Cast för anslutning till smart Android TV

Mer underhållning med Google Cast

Vårt nya utbud av smarta BRAVIA® Android TV-apparater kan hantera Google Cast™. Det innebär att du kan ansluta dina favoritenheter, inklusive bärbara datorer med Android och iOS, till din Android TV och se innehåll, lyssna på musik och spela spel.  

En värld full av innehåll och appar

Med det senaste BRAVIA®-utbudet får du mängder av Android TV-appar hem till vardagsrummet. Google Play™ är perfekt när du vill se filmer och tv-program, och du kan se de senaste videorna, spela roliga spel och mycket, mycket mer. Urvalet av appar utökas hela tiden, så du kan alltid få nya upplevelser på din smarta Android TV.

Smart-tv:ns gränssnitt visar tv-appar, Voice Search och underhållning
Personer som delar foton med vänner på Android TV via smartphones

Dela minnen på några ögonblick

Med Photo Sharing Plus i de nya smarta Android TV-modellerna från Sony kan du dela bilder och videor mellan smartphones och tv:n. Det krävs ingen internetanslutning eller Wi-Fi®-router, så du behöver inte oroa dig för ytterligare boxar eller ännu fler trassliga sladdar.