ALLT-I-ETT-SYSTEM

Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

BDV-N9200W / N9200WL
Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

whiteblack

Börjar på

Rek. Ca-pris

11 400,00 kr

(VAT)
Bilder på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®
Bilder på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®
Bilder på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®
Bilder på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®
Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Ljudet i hemunderhållningen på ett nytt sätt

5.1-kanaligt hemmabiosystem med High-Resolution Audio

Med BDV-N9200W kan du känna kraften från biosalongen hemma i vardagsrummet. Se alla dina favoritfilmer med hisnande detaljskärpa tack vare 4K-uppskalning och -signalsändning. Allt från explosioner till viskningar får nytt liv med 5.1-kanaligt surroundljud och Magnetic Fluid-högtalare, och med High-Resolution Audio låter musiken nästan som originalinspelningen.

1 200 W total RMS-effekt
Kraftfullt surroundljud

En subwoofer med fem högtalare och 1 200 W total RMS-effekt ger livfullt och mångbottnat ljud som inte missar några detaljer.

4K-uppskalning och Blu-ray Disc™-spelare
Detaljrik bildkvalitet

Detaljerna i allt du tittar på blir verklighetstrogna tack vare 4K-videouppskalning och 3D Blu-ray Disc™-uppspelning.

Trådlös anslutning
Trådlös strömning

Det är enkelt att strömma film och musik trådlöst med NFC, Miracast™, Bluetooth® och Wi-Fi®.

Så här fungerar High-Resolution Audio
Så här fungerar High-Resolution Audio

Precis som om du befann dig i inspelningsstudion

High-Resolution Audio konverteras från analogt till digitalt snabbare och med större precision än för cd. High-Resolution Audio har högre samplingsfrekvens än 24 bitar/96 Hz med fler detaljer och nyanser och därmed blir musiken så verklig den kan bli.

Skala upp din musiksamling

Med Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) uppskalas komprimerade, digitala musikfiler (mp3-, ACC-, ATRAC- och WMA) till cd-kvalitet. DSEE återställer diskant som förlorats vid komprimering och ger digitala musikfiler fylligt och naturligt ljud.

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)
Digital S-Master HX-förstärkare
Njut av varje ton

Många signalkonverteringar påverkar kvaliteten. S-Master HX från Sony är 100 % digital. Med DSP analyseras en digital fil, och signalen konverteras med S-Master HX till närmare högupplöst. Signalen går genom ett lågpassfilter för precist ljud.

ClearAudio+
Klart och tydligt ljud

Med ClearAudio+ justeras tv:ns ljudinställningar automatiskt så att du får en uppslukande upplevelse. Du får ett renare och tydligare ljud för musik, dialog och surroundeffekter oavsett vad du tittar på.

Inget ljud är ouppnåeligt

Få verklighetstroget ljud för filmer med fem Magnetic Fluid-högtalare och en subwoofer. WD-supertweetrar hanterar ultrahöga frekvenser för skarp diskant och mullrande bas. Med High-Resolution Audio låter musiken som allra bäst.

MICA-förstärkt kon
MICA-förstärkt glasfiberkon

Glasfiber är ett perfekt material för högtalarkoner. Det ger större frekvensomfång, kortare svarstider och förbättrad ljudskärpa.

WD-supertweetrar
WD-supertweetrar

Två supertweetrar med stor spridning (WD) ger ett brett lyssnarområde samtidigt som de återger höga frekvenser med samma skärpa och detaljrikedom som High-Resolution Audio.

Magnetic Fluid-högtalare
Magnetic Fluid-högtalare

Magnetic Fluid-högtalare ger förbättrat, kristallklart ljud genom användningen av vätskedämpning istället för traditionella dämpare. På så sätt minskas även energiförbrukningen.

Kraftfull subwoofer
Kraftfull subwoofer

Den MICA-förstärkta konen fördelar ljudtrycket från subwoofern jämnt och ger större expansion av frekvensegenskaperna.

Fyra gånger så hög detaljnivå som med Full HD

Verklighetstrogen skärpa med 4K-uppskalning

Nu börjar en ny epok för hemmabio. Med fyra gånger högre upplösning än Full HD har 4K åtta miljoner bildpunkter och så verklighetstrogen bildvisning att det känns som att det är på riktigt.

Smidig strömning

Dela filmer och musik via NFC, Miracast, Bluetooth® och Wi-Fi®

Spegla din smartphones skärm på tv:n och dela filmer, videor och foton. Håll bara en NFC-aktiverad enhet mot BDV-N9200W så upprättas en omedelbar trådlös anslutning med Miracast. Strömma musik trådlöst med Wi-Fi®, Bluetooth® och One touch-lyssning via NFC.

Låt dig ryckas med av ljudet

Upplev ljudet från legendariska platser hemma i vardagsrummet

Känn hur det känns att stå längst fram på O2 Arena i London eller att heja på favoritlaget från läktarna. Komplettera den visuella upplevelsen med surroundljud.

Fotbollsläge
Fotbollsläge

Få arenastämning hemma. Tryck på en knapp för att förhöja publikens jubel eller ta bort voiceover-kommentarer – och njut av matchen precis som du vill.

Digital musikarena-läge
Digital musikarena-läge

Med Digital musikarena-läget kan du återskapa den typiska akustiken från O2 Arena i London hemma i soffan.

Skapa stämning

Högtalare med LED-belysning skapar stämning

Sätt lite färg på din hemunderhållningsupplevelse med en snygg vit design och 48 inbyggda LED-lampor. Låt lamporna synkas automatiskt med din musik och dina videor, eller välj mellan fyra förprogrammerade mönster och skapa en skön stämning.

Det bästa från webben på din tv

Gå ut på webben och se vad du hittar där. Utforska Sony Entertainment Network och få åtkomst till de senaste filmerna, ny musik, webb-tv och mycket mer. Bläddra bland en mängd onlinekanaler och lyssna på dina favoritlåtar.

Filmer med bättre bild än någonsin

Full HD 3D och 3D-uppskalning

Titta på 3D Blu-ray™ Disc-filmer i Full HD-kvalitet genom att ansluta via HDMI till en 3D HD-tv. Blu-ray Disc™-spelaren kan även spela upp dvd och skala upp 2D-filmer till simulerad 3D, så att du får mer djup och fler detaljer i bilderna på skärmen.

3D och 3D-uppskalning

Specifikationer och funktioner

  • High-Resolution Audio

  • DSEE-uppskalning återställer kvalitet till komprimerade filer

  • Den digitala förstärkaren S-Master HX för ren ljudkvalitet

  • Upplev livekänslan från arenan med fotbollsläget

  • Fantastisk musik i ett steg med ClearAudio+

Högtalarsystem
3-vägs
Band (FM/AM)
FM
Förinställd kanal (FM/AM)
20 (FM)
Uteffekt
1200 W
Formfaktor
5,1
Ingångs- och utgångsterminaler
Analog ljudingång: Stiftanslutning (1), Ethernetanslutning (1), HDMI®-in- och utgång (2/1), Mikrofoningång för automatisk kalibrering (1), Optisk ljudingång (1), USB-ingång (1), USB-tangentbord
Blu-ray Disc™
JA
Blu-ray 3D™
JA
Dvd
JA

Vad innehåller förpackningen

Instruktionshandbok, Trådlös förstärkare, FM-antenn (Pigtail-typ/T-typ), Batterier, Garantikort, Snabbinstallationsguide, Mikrofon med automatisk kalibrering

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger