Gå vidare till Innehåll
TV-APPARATER

81 till 94 cm (32- till 37-tums) tv-apparater

Bra ting kommer i litet format med 81 till 94 cm (32- till 37-tums) tv-apparater från Sony. De passar för små utrymmen och ger fantastiskt ljud, fylliga färger och kraften från Full HD i en kompakt storlek.

HD kommer till små skärmar 

Bra bildkvalitet även på små tv-apparater. Våra 81 cm (32-tums) smart-tv-modeller har HD- och HD Ready-skärmar, klart ljud via ClearAudio+ och andra spännande funktioner. Det bästa av allt är att det går snabbt och enkelt att hitta filmer, program och webbinnehåll med One-Flick Entertainment-fjärrkontrollen.

Actionfilm på en 81 cm (32-tums) LED-tv från Sony
81 cm (32-tums) tv från Sony

Litet format, stora funktioner 

Få underhållning i köket, studentkorridoren eller enrumslägenheten med våra 81 cm (32-tums) LED-tv-apparater. Titta i Full HD eller HD Ready, få bra ljud och spännande funktioner som synkroniserad visning och Live Football-läget till ett bra pris. Till och med spel blir mer intensiva och drar in dig i handlingen som aldrig förr.

Ljusstark och skarp

Vita LED-lampor bakom skärmarna på våra 81 cm (32-tums) tv-apparater lyser hela skärmen, vilket ger en slående kontrast. Bilderna blir mer verklighetstrogna, och till och med detaljer i skuggiga partier går att urskilja. Upplösningsförstärkning reducerar brus, vilket ger skarp och ren bild med större djup.

Ljusstark och skarp bild på 81 cm (32-tums) smart-tv-apparater från Sony
Strömningsfunktion på 81 cm (32-tums) LED-tv-apparater från Sony

Anslut tv:n till internet

Med våra 81 cm (32-tums) smart-tv-apparater ansluter du enkelt till webben. Använd Photo Share och byt bilder med vänner, titta på FIFA-videor med Live Football-läget eller utforska innehåll från din smartphone via Wi-Fi®. Gillar du Twitter™? Ange ett sökord och strömma relaterade tweets på skärmen via synkroniserad visning.

Gör dig redo för verkligheten 

Allt från kvällsnyheterna till den senaste storfilmen på Blu-ray-Disc™ ser bättre ut med X-Reality PRO. Våra 81 cm (32-tums) LED-tv-apparater har en kraftfull processor som minskar bildbrus, och varje bildpunkt finjusteras så att du får oslagbar bildkvalitet. Detaljerna är bättre även när du strömmar video och foton från din smartphone.

Verklighetstrogna bilder på en 81 cm (32-tums) tv från Sony
Fjärrkontroll för smart-tv från Sony med 81 cm (32-tums) skärm

En enda rörelse

Ta kontroll med One Flick Entertainment-fjärrkontrollen till våra 81 cm (32-tums) tv-apparater. Med den här fjärrkontrollen, som drivs av gränssnittet för BRAVIA®, kan du enkelt söka bland kanaler, foton, videor och webbinnehåll. Du kan använda snabbstartsfunktionen och starta tv-program och filmer på bara några sekunder.