Gå vidare till Innehåll
Tv-Apparater

4K-tv-apparater

Förbättra visningsupplevelsen med 4K-tv-apparater och få mer än fyra gånger så stor detaljrikedom som med Full HD. Fortsätt läsa om du vill veta mer om 4K-tekniken och om att köpa 4K-tv-apparater.

Par som tittar på 4K-tv

4K-teknik: Gå steget längre än Full HD

Allt ser bättre ut på 4K-tv-apparaterna från Sony. Filmer, program, foton, innehåll från din smartphone – allt skalas upp till 4K-kvalitet tack vare vår banbrytande 4K X-Reality PRO-, X-tended Dynamic Range PRO- och TRILUMINOS-teknik. Framtida 4K-formatändringar är inte heller något problem eftersom våra Ultra HD-tv-apparater har stöd för HEVC-kodeken.

Du har kontrollen

Med One-Flick Entertainment kan du utforska innehåll i handflatan. Sök bland musik och foton, surfa på nätet eller strömma filmer med enastående detaljrikedom med det här smidiga gränssnittet som finns på de bästa 4K-tv-apparaterna. Har du bråttom? Använd snabbstartsalternativet på våra 4K-tv-apparater och kom igång direkt.

Fjärrkontroll för 4K-tv-apparater
Par som tittar på Ultra HD-tv med Sony ClearAudio

Uppslukande bioljud

Varje ord i dialogen, alla ljudeffekter och all musik låter verklighetstroget på våra 4K-tv-apparater. Inbyggd teknik – inklusive ClearAudio+, Voice Zoom och Clear Phase – förbättrar distinktion och skärpa och tar fram det allra bästa i ljudet. Våra bästa 4K-tv-apparater har också Long Duct-högtalare som ger en kraftfullare bas.

Strömma, dela och anslut med en 4K-tv

Anslut till en värld med spännande innehåll på 4K-tv-apparater från Sony. Få åtkomst till webben och strömma filmer, musik och program med hjälp av 4K-teknikens kraft och detaljrikedom som överträffar kvaliteten hos Full HD-tv-apparater. Ring familj och vänner via Skype™ och titta på den viktiga matchen tillsammans, eller dela statusuppdateringar om ditt favoritprogram.

Delningsfunktion på 4K-tv-apparater från Sony
Ultra HD-tv med bilder fyra gånger så fylliga som med Full HD

Livfulla färger, jämnare bilder

Glänta på dörren till en ny visningsupplevelse med våra 4K-tv-apparater. TRILUMINOS-färgteknik gör alla nyanser mer naturliga och levande medan Motionflow gör att snabba actionsekvenser upplevs som smidigare. När alla bilder finjusteras med vår 4K X-Reality PRO-teknik kan du dessutom njuta av bildkvalitet som inte ens Full HD-tv-apparater kan erbjuda.