HDR TV-apparater med 4K

Förbättra visningsupplevelsen med 4K HDR-tv-apparater och få mer än fyra gånger så stor detaljrikedom som med Full HD. Fortsätt läsa om du vill veta mer om 4K-tekniken och om att köpa 4K HDR-tv-apparater.

Se fler detaljer med 4K HDR

4K HDR (High Dynamic Range)

Den här tv:n bjuder på det ultimata inom bildkvalitet och kombinerar 4K-skärpans briljans med ljusstyrkan, färgen och detaljerna hos HDR (High Dynamic Range). Tidigare dolda områden med mörka skuggor och solljus blir nu skarpa och detaljrika.

4K HDR
Gå steget längre än Full HD
4K-teknik: Gå steget längre än Full HD

Allt ser bättre ut på 4K-tv-apparater från Sony. Filmer, serier, foton, smartphoneinnehåll – allt skalas upp till 4K-kvalitet med banbrytande 4K X-Reality™ PRO-, X-tended Dynamic Range™ PRO- och TRILUMINOS™-skärmteknik. Framtida 4K-formatändringar är inte något problem, då våra Ultra HD-tv-apparater har stöd för HEVC-kodeken.

4K HDR-kompatibla modeller

Säg vad du vill titta på

Hitta ditt favoritinnehåll snabbare än någonsin med hjälp av rösten. Med Voice Search slipper du komplicerad navigering och tröttsamt skrivande – allt du behöver göra är att fråga.

Voice Search
Innehållsfält
Hitta allt omedelbart

Få nästa generations underhållning, där traditionella sändningskanaler och internetinnehåll är perfekt integrerat i ett enkelt användargränssnitt. Med en snabbknapp får du direktåtkomst till allt.

Gjord för att lyssna på

ClearAudio+

Få lika verklighetstroget ljud som bild. Med ClearAudio+ finjusteras tv-ljudet till en uppslukande, medryckande upplevelse som omsluter dig från alla håll. Lyssna på musik och dialog med större skärpa och distinktion.

ClearAudio+