Gå vidare till Innehåll
TV-APPARATER

152 cm (60-tums) BRAVIA®-tv-apparater

Allt faller på plats i våra 152 cm (60-tums) tv-apparater. Innovativ design, suveränt ljud och hisnande bildkvalitet skapar förutsättningarna för spänning på en helt ny nivå. 

Precis som du vill ha det

Med våra bästa 152 cm (60-tums) tv-apparater kan du välja bland en mängd olika spännande funktioner och anpassa visningen. Höj volymen med kraftfullt ljud som blåser nytt liv i musik, spel och filmer. Njut av visningen på en Full HD-skärm eller kontakta vänner med Photo Share och synkroniserad visning. Det är du som väljer.

Par som tittar på en 152 cm (60-tums) LED-tv från Sony
Skarpa bilder på 152 cm (60-tums) tv från Sony

Biokänsla hemma

Full HD-skärm och surroundljud förvandlar filmkvällen till en intim biovisning med familj och vänner. Den enorma storleken på våra 152 cm (60-tums) smart-tv-apparater ger riktig biokänsla mitt i vardagsrummet, och därför är de utmärkta val för dig som vill visa dina favoritserier, -filmer och -spel på bästa sätt.

Ljusstark och skarp

Allt syns tydligare på våra 152 cm (60-tums) LED-tv-apparater. Varmt ljus bakom skärmen lyser upp varje tum och skapar suveräna kontraster. Detaljer du inte såg tidigare dyker upp ur skuggorna och allt du ser på blir mer intensivt och verklighetstroget.

Skarpa bilder på de bästa 152 cm (60-tums) tv-apparaterna från Sony
3D-kapacitet med en 152 cm (60-tums) smart-tv med LED-skärm från Sony

Kasta dig in i 3D-världen

Stig in i en ny underhållningsdimension med våra 152 cm (60-tums) 3D smart-tv-apparater. Ta på dig glasögonen och upplev spänningen med 3D Blu-ray Disc™, webbvideor och tv-sändningar med verkligt skärpedjup. När du är klar kan du ansluta till internet och dela innehåll, strömma videor och surfa till dina favoritwebbplatser.

HD är bättre än någonsin

Med X-Reality PRO i våra bästa 152 cm (60-tums) tv-apparater får du alltid hög bildkvalitet. Den kraftfulla processorn analyserar varje bild, minskar bruset och finjusterar fel. Det ger ett suveränt slutresultat där du verkligen kan känna kraften i Full HD-visningen.

Suverän tv-spelsgrafik med våra bästa 152 cm (60-tums) modeller
Futuristisk design på 152 cm (60-tums) tv från Sony

Modern design möter en hel värld av media

Wedgedesignen förenar form och funktion i våra 152 cm (60-tums) tv-apparater. De är slimmade och stabila och lämnar plats för ett kraftfullt högtalarsystem för fylligt ljud. Med One-Flick Entertainment kan du utforska en hel värld av media genom att söka bland filmer, tv-program och webbinnehåll.