Skip to Content

Kraften hos bilder

Var du än är får du precision, stil och bekvämlighet med en Sony α- eller Cyber-shot™-kamera. Fånga stunden på ditt sätt.

Stifta bekantskap med utbudet från Sony

Oavsett om du fotar vänner på en picknick, ditt barns första steg eller en solnedgång från Kilimanjaros topp är det enkelt med en kamera från Sony. Frågan är bara vilken du ska välja. I den här kortfattade guiden presenteras utbudet av Cyber-shot™- och α-kameror med E- och A-fattning.

Enastående EXMOR®-fullformatssensor

Fantastiska sensorer

Branschledande sensorer från Sony ger stort dynamiskt omfång, hög känslighet och lågt bildbrus. Du får detaljrikedom och bildkvalitet som aldrig tidigare varit tillgänglig i mobiltelefoner, kompaktkameror och SLT-kameror.

Professionella objektiv

Professionella objektiv

Skarpa detaljer, jämn färggradering och snygg bokeh. Det breda utbudet av högpresterande objektiv från Sony har distinkt optisk teknik som ger exceptionell bildkvalitet.

Kraftfull processormotor

Kraftfulla bildprocessorer

Snabba Hifi BIONZ™- och BIONZ X™-bildprocessorer fångar varje nyans i motivet, även vid fotografering i sekvensbildtagningsläge. Du får även bästa möjliga kontroll vid efterbearbetning.

  • Ursnygga bilderUrsnygga bilder
  • Intuitiva kontrollerIntuitiva kontroller
  • Överlägsen designÖverlägsen design
  • Större kreativitetStörre kreativitet

Kameror med utbytbart objektiv

Låt fantasin flöda med flexibiliteten med olika objektiv.

  • A-fattningA-fattning
  • E-fattningE-fattning

Precisionsverktyg för förstklassigt resultat.

Föreställ dig bilden och välj sedan objektiv.

Från zoom till makro – ett annat objektiv ger dig andra fotomöjligheter. Tack vare det breda utbudet från Sony är det enkelt att välja ett objektiv som gör din vision möjlig. Vill du välja ut en slående arkitektonisk detalj, fyra våningar upp? Välj ett zoomobjektiv. Eller har ett daggtäckt grässtrå fångat din uppmärksamhet? Fota världen med ett makroobjektiv.

Hitta rätt

Den här kompatibilitetsöversikten kan hjälpa dig att hitta rätt, oavsett om du letar efter ett andra objektiv till din kamera eller ett nytt kamerahus till dina objektiv.

Automatkameror

På många sätt är de lika bekväma som kameran på en mobiltelefon, men de erbjuder bättre bildkvalitet och mer kreativitet.

  • Smartphone-partnerSmartphone-partner
  • Spontan fotograferingSpontan fotografering
  • Stor zoomStor zoom
  • ExpertkapacitetExpertkapacitet

Utökad kreativitet

Visst kan du göra mycket med en kamera från Sony i det skick den levereras, men du kan få ännu bättre resultat med ett antal utvalda tillbehör. Fäst en sökare, extern blixt, mikrofon eller något annat i den inbyggda tillbehörsskon och låt kreativiteten flöda. De är inte bara tillbehör – de är förlängningar av din tanke.

Gjord för minnen

Med PlayMemories-paketet från Sony är det enkelt att visa foton och videoklipp – på en smartphone, överfört till Facebook med mera.

Sony World Photography Awards

Sony World Photography Awards

Är du en ivrig student eller ett etablerat proffs? Det finns en kategori för alla, och det är kostnadsfritt.

Sonys fotogemenskap

Sonys fotogallerier

Dela dina bästa foton, bli inspirerad och involverad.

Sonys europeiska fotowebbplats

Capture One Express (för Sony)

Utmärkt kvalitet, färg och detaljrikedom med den här RAW-omvandlaren.

FÖR ÄGARE