Trådlösa högtalare och hörlurar

ULT POWER SOUND-SERIEN

Det ultimata kraftfulla ljudet för dig som är besatt av basgångar. ULT-högtalarna och -hörlurarna levererar orubblig energi, kraftfulla basgångar och kristallklar ljudkvalitet – även på högsta volym. Känn det explosiva ljudtrycket och klarheten i sångrösterna, precis som om du befann dig i inspelningsbåset.

 • ULT TOWER 10

  Den ultimata Bluetooth-festen
  Högtalare

 • ULT FIELD 1

  Trådlös och bärbar enhet med Bluetooth
  Högtalare

 • ULT FIELD 7

  Trådlös och bärbar enhet med Bluetooth
  Högtalare

 • ULT WEAR

  Trådlös enhet med Bluetooth
  Hörlurar

ULT TOWER 10

Den ultimata Bluetooth-partyhögtalaren

Med golvskakande ljudtryck och kraftfullt, djupt ljud som är utformat för att få ditt hjärta att pumpa, är detta den ultimata högtalaren för de som är besatta av kraftfullt ljud

Massivt ljud, ultimata basgångar

Den väldiga X-Balanced Speaker Unit-enheten är unikt utformad för bra tryck, tydliga röster och pulshöjande bas, medan våra högkvalitativa tweetrar sprider ljudet till varje hörn av festlokalen.

Tryck på knappen.
Känn basen

Från ögonblicket musiken börjar spela får du med ULT TOWER 10 ett ljud som är tydligt, kraftfullt och fullt av energi. Men för att frigöra högtalarens verkliga kraft behöver du bara trycka på ULT-knappen för två ytterligare ljudlägen: Deep Bass och Attack Bass.

Håll igång festbelysningen

360-graders LED-belysning i flera färger synkroniseras automatiskt till takten för att sätta stämningen.

ULT FIELD 7

Trådlös och bärbar Bluetooth-högtalare

Denna bärbara ULT POWER SOUND-högtalare är extremt hållbar och levererar oslagbart ljudtryck, djup bas och kristallklar ljudkvalitet, oavsett om du är hemma eller ute på språng.

Kraftfullt ljud, ultimata basgångar

Med två kraftfulla X-Balanced Speaker Unit-enheter ger ULT FIELD 7 kompromisslös Sony-ljudkvalitet med ett ljudtryck, ett djupt basljud och en röstskärpa som är oslagbar, även på högsta volym. ULT FIELD 7 har två ULT-ljudlägen, tillgängliga med en knapptryckning, som frigör högtalarens verkliga kraft: Deep Bass och Attack Bass.

Det ultimata ljudet, dygnet runt

Håll musiken igång dygnet runt med det här långvariga 30-timmarsbatteriet. Högtalaren kan också placeras vertikalt eller horisontellt.

Var som helst, oavsett väder

Den här bärbara högtalaren är vattentät/dammtät (IP67) och rostskyddad. Den har två bärhandtag så att du enkelt kan ta den med dig.

ULT FIELD 1

Trådlös och bärbar Bluetooth-högtalare

Den minsta, mest bärbara högtalaren i ULT POWER SOUND-serien.

Spela högt, packa lätt

Med årtionden av ljudexpertis från Sony i ryggen levererar ULT FIELD 1 ett kraftfullt ljud med imponerande bas och enorm detaljrikedom och du får 12 timmars uppspelning. Allt detta i en otroligt liten och mycket kompakt design. Tryck på ULT-knappen för att uppleva ULT FIELD 1:s verkliga kraft.

Finns i olika färger.

Var som helst, oavsett väder

Den här bärbara högtalaren är vattentät och dammtät (IP67) och klarar nästan vilka förhållanden som helst. Ta den med till stranden, till parken… möjligheterna är oändliga.

Skyddad från det oväntade

ULT FIELD 1 är stöttålig och utformad för att klara oundvikliga smällar, slag och repor som daglig användning innebär.

ULT WEAR

Wireless Bluetooth Headphones

Med ett enormt mäktigt och kraftfullt basljud, klarhet på nästa nivå och otroligt imponerande brusreducering kan du ta med dig ULT POWER SOUND-upplevelsen vart du än beger dig.

Utformade för rejält tryck

Med ULT-knappen aktiverar du två nya ljudlägen – Deep Bass lägger till mer tyngd i de där svängiga låga frekvenserna, medan Attack Bass ökar energin. Med hjälp av Integrated Processor V1, som är samma processor som finns i de prisbelönta Sony-hörlurarna från 1000X-serien, återger ULT WEAR ett otroligt, autentiskt ljud.

Finns i olika färger.

Kraftfullt ljud under perfekt tystnad

Stäng ute distraktioner och fokusera helt och hållet på musiken med de här brusreducerande hörlurarna som har samma Integrated Processor V1 som produkter från vår branschledande 1000X-serie. Läget för omgivningsljud är tillgängligt när du behöver hålla koll på omgivningen.

Lyssna bekvämt och med stil

De mjuka örondynorna fördelar varsamt trycket runt öronen (inte mot dem) och de mjuka justerbara huvudbandsreglagen kan justeras för den perfekta passformen för dig. Hörlurarna med öronbygel finns i tre olika färger och har en elegant hopvikbar design. De levereras med ett hållbart förvaringsfodral.

ULT POWER SOUND-SERIEN

 • ULT TOWER 10

  Den ultimata Bluetooth-festen
  Högtalare

 • ULT FIELD 1

  Trådlös och bärbar enhet med Bluetooth
  Högtalare

 • ULT FIELD 7

  Trådlös och bärbar enhet med Bluetooth
  Högtalare

 • ULT WEAR

  Trådlös enhet med Bluetooth
  Hörlurar