Sonys TV A95L kommer nu med Remote Play

Nya appen för PS Remote Play Android TV är nu tillgänglig

Sony meddelar att PS Remote Play, utvecklad av Sony Interactive Entertainment (SIE), nu är tillgänglig på deras BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED-TV med nya appen PS Remote Play för Android TV.

En av de mest fascinerade aspekterna med PS Remote Play är att den möjliggör fjärråtkomst för PS5- och PS4-konsolerna. Oavsett var du befinner dig – så länge du har en kompatibel enhet eller tv:n A95L kopplad till en snabb internetuppkoppling – kan du nyttja kraften i ditt PlayStation och njuta av dina favoritspel1 för PS5 och PS4 som är installerade på din konsol. Detta öppnar en värld av möjligheter, som låter gamers komma åt sina konsoler och återuppta spelandet även när de inte är hemma.

Sonys TV A95L tillsammans med PS Remote Play låter gamers enkelt växla mellan enheter och återuppta spelandet precis där de slutade, vilket garanterar oavbruten spänning.

BRAVIA XR A95L HDR QD-OLED är en av de första Android-TV-apparaterna som drar nytta av PS Remote Play-funktionen och blir därmed inkörsport till en extraordinär spelresa med kraften av PS Remote Play. Låt dig slukas av fantastisk grafik, fängslande spelupplevelse och ett levande ljud på den vidsträckta QD-OLED-skärmen.

A95L har den uppdaterade Cognitive Processor XR tillsammans med all ny XR Clear Image-teknik, som förbättrar brusreducering och klarhet i rörelser, reducerar oskärpa och skapar scener fulla av action. ​

I tillägg kommer A95L med Acoustic Center Sync, som synkroniserar tv:ns ljudsystem med centerkanalen i en kompatibel soundbar från Sony, vilket förvandlar den till en centerhögtalare för den ultimata, slukande hemma-upplevelsen2. För konsumenter som letar efter en ännu mer fängslande ljudupplevelse fungerar alla modeller med Sonys soundbars som har 360 Spatial Sound Mapping, vilket genererar fantomhögtalare och ljudfältsoptimering. Tv:n har också Acoustic Surface Audio+ med ställdon som vibrerar för att skapa ljud från hela skärmen, vilket perfekt matchar scenen i bild.

Serien A95L gör det också möjligt för gamers att ta sitt spelande på PlayStation 5 till nästa nivå med exklusiva funktioner som inkluderar bland annat Auto HDR Tone Mapping och Auto Genre Picture Mode för optimerad bildkvalitet vid spelande och streamande. Andra funktioner inkluderar en lättnavigerad Game Menu där gamers kan skräddarsy sina inställningar enligt egna preferenser, som att sätta på eller stänga av VRR eller Motion Blur Reduction med snabb åtkomst. Game Menu låter också användare öka ljusstyrkan i mörka områden med hjälp av Black Equalizer. Det här för att enklare upptäcka objekt och motståndare samt, ta sikte på dem med sex olika typer av hårkors. Nytt för i år är möjligheten att anpassa storleken på skärmen med Screen Size-funktionen för att koncentrera spelandet med en mindre skärm som gör det lättare att fokusera3.

Website preview
PS Remote Play | Ladda ner PS Remote Play-appen och streama PS5- och PS4-spel till din enhet | PlayStation
Streama dina PS4- och PS5-spel på kompatibla iOS- eller Android-enheter, PC eller Mac, och spela med din trådlösa DualSense- eller DUALSHOCK 4-handkontroll. Hämta den kostnadsfria appen nu.
PlayStation
Website preview
Bild av en BRAVIA-tv från A95L-serien framifrån på stativ med en ansluten BRAVIA CAM
Upptäck A95L Series från Sony.Vår OLED-flaggskepps-tv med Cognitive Processor XR™ har vår bästa färgåtergivning och otrolig kontrast. Filmer, spel och allt annat blir en uppslukande upplevelse med 4K QD-OLED. Bioliknande ljud direkt från skärmen.
Sony Sverige

 

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett helägt dotterbolag till Sony Group Corporation och ansvarar för verksamheten Entertainment, Technology & Services (ET&S). Med visionen om att ”fortsätta leverera Kando och Anshin(*) till människor och samhällen över hela världen genom strävan efter teknik och nya utmaningar” kommer Sony Corporation stödja Sony Group med teknik för att skapa framtidens underhållning tillsammans med kreatörer.

För mer information, besök: http://www.sony.net/

* Båda är japanska ord, Kando betyder känslor och Anshin har olika betydelser som sinnesfrid, trygghet, tillförlitlighet och tillit.

 

Om Sony Europe B.V.

Sony Europe B.V. är ett dotterbolag till Sony Corporation och har sitt huvudkontor i Storbritannien. Vi driver Sonys ledande verksamhet inom Entertainment, Technology & Services för konsument- och professionella marknader, såväl som verksamheten Imaging & Sensing Solutions i Europa. Från F&U och ingenjörskonst, design, till försäljning, marknadsföring, distribution och kundservice, arbetar vi för att leverera Sonys syfte att fylla världen med känslor genom kraften av kreativitet och teknik.

För mer information, besök: www.sony.eu/presscentre

Presskontakt

Kommunikationsbyrå, Archetype


1 Titlar som kräver ett VR-headset (PlayStation VR eller PlayStation VR2) eller ytterligare kringutrustning (förutom en DUALSHOCK 4, DualSense eller DualSense Edge trådlös handkontroll) är inte kompatibla med PS Remote Play.

2 Kompatibla soundbars: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000.

3 Tillgänglig via en framtida firmware-uppdatering.

 

 

 

Få uppdateringar i din brevlåda

Genom att klicka på "Prenumerera" bekräftar jag att jag har läst och samtycker till Integritetspolicy.