Sonys nya kompakta trådlösa högtalare SRS-XB100 blir tillgänglig i Europa

 

  • Njut av kraftfullt och klart ljud i en kompakt design med SRS-XB100
  • Lyssna längre med den långa batteritiden på upp till 16 timmar
  • Bärbar och hållbar för en vardag på språng

 

Sony Europe meddelar idag att dess nya kompakta trådlösa högtalare – SRS-XB100 – är tillgänglig i hela Europa. I SRS-XB100 paketeras kraftfullt, klart ljud i en bärbar enhet. För de som älskar bra musik och att lyssna med vänner är SRS-XB100 den perfekta partnern.

Kraftfullt ljud överallt

Högtalaren XB100 är allt som behövs för ett liv på resande fot. Den innehåller en passiv radiator för kraftfullt ljud och erbjuder klart ljud även vid höga volymer tack vare dess off-center-membran. Men luras inte av den kompakta storleken, den här lilla högtalaren ger en imponerande spridning av ljudet och dess Sound Diffusion Processor expanderar ljudet oavsett utrymme, tack vare sin DSP-teknik.

 

Låt ingenting hålla dig tillbaka

Njut av musiken längre tack vare högtalarens långa batteritid på upp till 16 timmar1. Att den är vatten- och dammresistent med en IP67-klassificering2 och kommer med en slittålig yta och flervägsrem, gör den perfekt för livet på språng. Oavsett om användaren är hemma eller ute och går, möjliggör den inbyggda mikrofonen handsfreesamtal via högtalaren. Räkna med bättre, tydligare samtal tack vare Echo Cancelling, som gör att två personer kan prata samtidigt utan att någon av rösterna avbryts.

Miljön i åtanke

Sonys produkter är inte bara skapade med ljudkvaliteten i åtanke, utan tar även hänsyn till miljön. Högtalarens kropp och rem är delvis tillverkade i återvunnet plastmaterial3. Ingen plast används i materialet SRS-XB100 förpackas i. Detta återspeglar hur Sony strävar efter att minska miljöpåverkan från sina produkter.

Pris och tillgänglighet

SRS-XB100 kommer finnas tillgänglig från och med augusti till ett rekommenderat cirkapris på 800 kronor.

 

För bilder se här.

För mer information om SRS-XB100 besök:

Website preview
SRS-XB100 Bärbar Bluetooth®-högtalare | Trådlösa högtalare | Sony Sverige
Upptäck SRS-XB100 från Sony.Gör dig redo för kraftfullt och tydligt ljud i en kompakt enhet. Högtalaren XB100 är allt du behöver för ett liv på språng. Den är hållbar, har gott om batteritid och är perfekt att lyssna på hemma eller när du är ute med dina vänner. Det är den perfekta allroundenheten oavsett hur du gillar att lyssna.
Sony Sverige

 

1 När volymen är inställd på 36. Faktisk prestanda kan variera från den angivna tiden beroende på volym, vilka låtar som spelas, omgivande temperatur och förhållanden för användning.

2 Enheten, med locket förseglat, är vattenresistent enligt specificeringen i IPX7*1 som specificeras i ”Degree of protection against water immersion” i IEC60529 “Ingress Protection Rating (IP Code)” och dammresistent enligt IP6X*2 som specificerat i “Degrees of protection against solid foreign objects”. *1 IPX7 innebär: Högtalaren har testats för att klara av att försiktigt sänkas en meter under vatten i 30 minuter. *2 IP6X innebär: Högtalaren har testats för att klara av att blockera damm efter att ha utsatts för dammpartiklar som är upp till 75 μm i diameter i en testmaskin under 8 timmar.

3 Den återvunna plasten kanske inte används i vissa delar, beroende på när de tillverkats.

 

 

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett helägt dotterbolag till Sony Group Corporation och ansvarar för verksamheten Entertainment, Technology & Services (ET&S) inom Sony Group. Med visionen om ”att fortsätta leverera Kando (känslor) och Anshin (fridfullhet) till människor och samhällen över hela världen genom strävan efter teknik och nya utmaningar” kommer Sony skapa produkter och tjänster inom hemunderhållning & ljud, bild och mobil.

För mer information, besök: http://www.sony.net/

 

 

Få uppdateringar i din brevlåda

Genom att klicka på "Prenumerera" bekräftar jag att jag har läst och samtycker till Integritetspolicy.