Sony presenterar nytt portabelt bioljudsystem som levererar uppslukande rumsligt ljud var som helst

HT-AX7
HT-AX7
  • Upplev cinematiskt ljud var som helst med 360 Spatial Sound Mapping
  • Förvandla stereo till surround med Sonys unika upmix
  • Rikt ljud som fyller rummet för det dagliga livet
  • Skapad för att flyttas mellan rum och fungera var som helst

Sony presenterar stolt HT-AX7 – ett portabelt bioljudsystem som erbjuder ett nytt sätt att njuta av underhållning med rumsligt ljud som fyller rummet, var som helst i hemmet. Genom att enkelt placera de tre högtalarna runt omkring kan användaren njuta av en fängslande ljudupplevelse, inte bara i vardagsrummet utan även i andra rum som i sovrummet, på balkongen eller andra utrymmen som önskas.

Cinematiskt ljud var som helst

Slukas av en surroundljudsupplevelse med Sonys 360 Spatial Sound Mapping. Tekniken 360 Spatial Sound Mapping skapar flera fantomhögtalare framför, bakom och ovanför användaren, vilket skapar ett omslutande rumsligt ljud. Tack vare dessa tre omgivande högtalare kan användare uppleva en surroundljudssensation som liknar den i en biosalong, helt utan att behöva några specialinstallationer som inbyggda högtalare.

HT-AX7 har även Sonys algoritm för upmix, som kan förvandla stereoljud till tredimensionellt surroundljud. Funktionen upmix analyserar ljud i realtid och separerar individuella ljudobjekt och omfördelar dem för att skapa en mer uppslukande lyssningsupplevelse. För att få en surroundljudsliknande effekt kan effekten för ljudfält aktiveras, även med tvåkanaligt innehåll från exempelvis streamingtjänster.

Rikt, rumsfyllande ljud för ditt dagliga liv

Genom att placera de tre högtalarna i hörnen av rummet kan HT-AX7 producera rumsfyllande ljud som förstärker alla vardagliga aktiviteter, från hushållsarbete till fester, vilket gör användares favoritmusik och innehåll ännu mer berikat. Högtalarna är enkla att installera utan några särskilda konfigurationer. Placera bara ut högtalarna och stäng av effekten för ljudfältet för en problemfri upplevelse. Med dess helt trådlösa anslutning kan användare enkelt sätta upp installationen utan komplikationer.

Smidig portabilitet

Med upp till 30 timmars batteritid[i] och trådlös anslutning via Bluetooth kan HT-AX7 enkelt tas med till vilket rum som helst i hemmet och anslutas till användares favoritenheter. Till skillnad från traditionella hemmabiosystem som kräver att användaren sitter framför TV:n, låter den bärbara designen användare njuta av innehåll på ett helt nytt sätt, via vilken Bluetooth-aktiverad enhet som helst.

Dessutom behövs inga kablar som annars kan störa rummets interiör. HT-AX7:s eleganta och mångsidiga design smälter sömlöst in i inredningsdetaljerna och ger ett stilfullt och sammanhållet intryck. De löstagbara bakre högtalarna har en lätt design, kan bäras med en hand och placeras enkelt var som önskas.

Inget krångel, bara nöje

HT-AX7 är också lätt att installera med appen Sony | Home Entertainment Connect. Efter nedladdning av appen guidar den användaren genom de första inställningarna samt felsökningar, för att ge fullständig kontroll över volym, ljudfält och mer, allt via en smartphone.

Tack vare Bluetooth går det sömlöst att ansluta HT-AX7 till enheter. De trådlösa bakre högtalarna kopplas automatiskt ihop med huvudenheten. Därefter är det bara att placera dem runt om i rummet, trycka på play och försvinna in i ljudet.

Miljön i åtanke

Sonys ljudprodukter för hemmet är designade inte bara för en utmärkt ljudupplevelse utan även med miljön i åtanke. Sony har åtagit sig att använda mindre plast i sina produkter och förpackningar. Högtalarkroppen har ett material i tyg tillverkat av 100 procent återvunna PET-flaskor[ii] och innehåller återvunnen plast[iii]. Den individuella förpackningen innehåller Sonys egenutvecklade Original Blended Material[iv], som kommer från bambu, sockerrör och återvunnet papper som samlats in från marknaden. Original Blended Material har gjort det möjligt för Sony att eliminera användningen av plast i sina förpackningar.

Allt detta hjälper till att minska den ekologiska påverkan samtidigt som dess suveräna akustiska prestanda och eleganta design bibehålls. För mer information, besök: https://www.sony.net/electronics/eco-hav

Pris och tillgänglighet

HT-AX7 kommer att finnas tillgänglig från september 2023 till ett rekommenderat cirkapris på 7500 kr.

Website preview
HT-AX7 | Bärbart biosystem | Hemmabio och soundbarer | Sony Sverige
Upptäck HT-AX7 från Sony.Upplev rumsligt ljud var som helst med detta bärbara biosystem med 360 Spatial Sound Mapping.
Sony Sverige

 

[i] När ljudfältseffekten används vid en volym på cirka 24 kan det vara nödvändigt att byta från fabriksinställningarna. Se hjälpguiden för instruktioner om hur dessa ändras. Observera att den faktiska varaktigheten kan variera beroende på faktorer som vilket innehåll som spelas och omgivningstemperatur.

[ii] Polyetentereftalat.

[iii] Användningen av återvunnen plast i delar av produkten kan variera beroende på tidpunkten för tillverkning.

[iv] Beläggning och vidhäftande material exkluderas.

 

 

Få uppdateringar i din brevlåda

Genom att klicka på "Prenumerera" bekräftar jag att jag har läst och samtycker till Integritetspolicy.