Sony lanserar nya HT-S2000 3.1ch Dolby Atmos Soundbar som ger filmiskt surroundljud

ucrw6Cqyn

Sony presenterar idag sin nya soundbar HT-S2000. Soundbaren med 3.1-kanalig Dolby Atmos / DTS:X levererar filmiskt surroundljud med Vertical Surround Engine och S-Force PRO Front Surround. Tack vare en nyutvecklad mixer ger HT-S2000 en tredimensionell surroundupplevelse, även vid spelande av stereoinnehåll. Centerhögtalaren säkerställer tydlig dialog, medan den inbyggda dubbla subwoofern levererar djup bas. Denna soundbar är också den första kompatibla enheten för den nya appen Sony Home Entertainment Connect.

 

En uppslukande surroundupplevelse

Med Vertical Surround Engine och S-Force Pro Front Surround skapar HT-S2000 filmiskt surroundljud som låter användaren njuta av spänningen med Dolby Atmos och DTS:X. Tack vare Sonys unika virtuella teknik producerar HT-S2000 en uppslukande ljudupplevelse utan behov av extra högtalare. Med Vertical Surround Engine som placerar ljud ovanför användaren och S-Force Pro som skapar ljud från sidorna, skapas känslan av att ha en egen bio hemma.

Med Sonys nyutvecklade mixer kan användaren uppleva tredimensionellt surroundljud, inte bara med innehåll i surroundljudsformat, utan även med stereoinnehåll såsom video- eller musikinnehåll streamat från en internet- eller Bluetooth-aktiverad enhet. Genom att analysera spåret i realtid, separerar Sonys unika teknik ljudet i dess individuella delar (såsom röster, ljudeffekter eller musikinstrument) och omsveper användaren, vilket skapar en spännande och uppslukande upplevelse oavsett vad som tittas på.

 

Tydlig dialog, kraftfull rik bas

HT-S2000 inkluderar en dedikerad mitthögtalare för tydlig dialog och inbyggd dubbel subwoofer för kraftfull bas. Tillsammans arbetar de för att leverera ett klart och brett ljud i hela rummet. Sonys X-balanserade högtalarenhet är den huvudsakliga tekniken för att uppnå högre ljudtryck med mindre distorsion och tydligare röster.

 

Sony presenterar den nya appen Home Entertainment Connect

Att installera och använda soundbaren är enklare än någonsin med appen Sony Home Entertainment Connect. Appen guidar användaren genom initiala inställningar, hjälper till att felsöka och ger full kontroll över volym, ljudfält och mer – direkt från en smartphone. Den erbjuder också användbar information såsom att rekommendera funktioner, nya programvaruuppdateringar och mer.

 

Uppgraderad hemmabioupplevelse

Den valbara trådlösa subwoofern (SA-SW5 / SA-SW3) adderar till ett fylligt basljud. Lägg till Sonys valbara trådlösa bakre högtalare (SA-RS3S)1 för att fullända filmupplevelsen och göra den ännu mer uppslukande. Vid användning tillsammans med en kompatibel BRAVIA-TV1, visas ljudinställningarna för soundbaren automatiskt på BRAVIA Quick Settings-menyn för enkel kontroll.

 

Hållbarhet i åtanke

Hemmaljudsprodukterna från Sony är inte bara designade för en utmärkt ljudupplevelse utan även med miljön i åtanke. Sony har åtagit sig att använda mindre plast i sina produkter och förpackningar. HT-S2000 använder specialutvecklad återvunnen plast i flera delar av produkten, vilket gör att Sony kan återge suverän akustisk prestanda med återvunnen plast. För att minimera användningen av plast5 är cirka 95 procent av förpackningarna tillverkade av återvunnet papper och pappersbaserat material.

 

Pris och tillgänglighet

HT-S2000 kommer vara tillgänglig från juni till ett cirkapris på 6 000 SEK.

 

 

Ladda ner appen på Google Play och App Store. Nätverkstjänster, innehåll, operativsystem och programvara är föremål för villkor och kan ändras, avbrytas eller avslutas när som helst och kan kräva avgifter, registrering och kreditkortsinformation.

Produkttillgängligheten varierar beroende på land och region.

Integrerat användargränssnitt fungerar med kompatibla modeller. https://www.sony.net/hav_faq

Beläggning och vidhäftande material är exkluderade.

Få uppdateringar i din brevlåda

Genom att klicka på "Prenumerera" bekräftar jag att jag har läst och samtycker till Integritetspolicy.