LinkBuds S

Sony introducerar ytterligare en modell till LinkBuds-serien, LinkBuds S, ett nytt hörlurskoncept

18 maj, 2022

LinkBuds S är perfekta för att strömma innehåll hela dagen. Du kan njuta av musik, video, ljudbok, podd, innehåll på sociala medier med mera, med Sonys hyllade brusreduceringsteknik och högupplösta kapacitet.

Världens minsta och lättaste helt trådlösa hörlurar med Hi-Res Audio och brusreducering[1]

Sony har utformat dessa anmärkningsvärt små och lätta helt trådlösa hörlurar, med en vikt på cirka 4,8 g per öronsnäcka, med bekvämlighet i åtanke. LinkBuds S kombinerar en form som passar det mänskliga örat perfekt med en ergonomisk design, så att du kan fortsätta lyssna på din favoritunderhållning utan att dina öron blir irriterade.

Var närvarande i alla dina världar med naturligt omgivande ljud

LinkBuds S ger dig det bästa av båda världar. Hörlurarna kombinerar LinkBuds innovativa omgivande ljudkoncept med högkvalitativ brusreducering som låter dig att fokusera på innehållet du älskar. Du kan kliva in på ett café och snabbt göra en beställning, för att sedan lika snabbt sätta dig ner och njuta av din favoritunderhållning, utan distraktioner. Hörlurarna kan anpassas med hjälp av Adaptive Sound Control, en smart funktion som anpassar inställningen för omgivande ljud beroende på var du befinner dig, vilket skapar den ideala ljudupplevelsen. Med denna teknologi kan du sömlöst röra dig mellan olika miljöer samtidigt som du låter dina favoritartister och din favoritunderhållning spela vidare.

Kristallklara samtal

Det har aldrig varit enklare att ringa ett samtal på en trafikerad gata eller när det blåser som med LinkBuds S, tack vare Sonys Precise Voice Pickup-teknologi som optimalt styr mikrofonerna på båda öronsnäckorna – där mikrofonerna skyddas av nätstrukturer.

Uppslukande ljud, autentisk musik

LinkBuds S skapar ett uppslukande ljud och autentisk reproduktion, så att du kan njuta av din favoritunderhållning.

Med hjälp av ett nytt 5mm-högtalarelement träffar dessa hörlurar mitt i prick. De producerar kraftfull bas kombinerat med fantastiskt tydlig sång trots sin storlek, vilket tar fram det bästa i vilken underhållning du än lyssnar på, oavsett genre. Allt medan Sonys Integrated Processor V1 förbättrar brusreduceringen, ljudkvalitén samt minskar distorsionen med mindre energiförbrukning, för ett distraktionsfritt lyssnande, perfekt för pendling i rusningstrafik. Tack vare Sonys branschanpassade ljudkodningsteknik, LDAC, tillåter de nya hörlurarna dig att uppleva High-Resolution Audio Wireless[2]. All din musik kommer att återställas till sina ursprungliga höga ljudintervaller med hjälp av DSEE Extreme[3], som skalar upp digitala musikfiler i realtid, vilket tillåter dig att uppleva alla fina detaljer som artisten berikat dina mest älskade låtar med.

Enkel handsfree-kontroll

Livet borde vara fyllt av interaktioner, så med hjälp av Speak-to-Chat[4], baserat på precis Voice Pickup-teknologi, kommer din musik och liknande automatiskt pausas när du pratar med någon, vilket gör det enklare än någonsin att ha en konversation samtidigt som du har händerna fulla med annat. Dessa nya hörlurar är också kompatibla med Google Assistant och Alexa, vilket hjälper dig med vardagliga sysslor helt handsfree, när du är på språng[5].

Full kontroll med fingerspetsarna

Tack vare den intuitiva peksensorn kan du ändra dina ljudinställningar, aktivera Quick Attention och till och med återuppta musikuppspelningen från Spotify[6], med endast några tryck på öronsnäckan.

Enkel Bluetooth-parkoppling med Fast och Swift Pair

LinkBuds S stöder Googles nya Fast Pair funktion, vilket innebär att du kan parkoppla hörlurarna snabbt och enkelt med din Androidenhet. Swift Pair gör att du snabbt och enkelt kan parkoppla dina hörlurar med din bärbara dator med Windows 11 eller Windows 10, stationära PC eller läsplatta.

Nästa generations Bluetooth-ljud

Hörsnäckorna är redo för LE Audio, nästa generation av Bluetooth-ljud som möjliggör låg latens som är ideal för spelande[7].

Skapad med miljön i åtanke

LinkBuds S är inte enbart designade för att vara smidiga och snygga, utan även med miljön i åtanke. Som resten av LinkBuds serien, är hörlurarnas förpackning plastfri[8] och hörlurarna består delvis av återvunnet material från bildelar, vilket återspeglar Sonys engagemang att minska sina produkters miljöpåverkan.

Håll kontakten länge med lång batteritid

Sony har försett LinkBuds S med 6 timmars batteritid med den aktiva brusreduceringen aktiverad och ytterligare 14 timmars batteritid finns tillgängligt i det snygga kompakta laddningsfodralet. Endast 5 minuters snabbladdning ger upp till 60 minuters speltid, vilket är perfekt när du har bråttom.

Pris och tillgänglighet

[1] Från och med 9:e maj 2022. Enligt undersökningar från Sony Corporation, mätt med hjälp av Strategy Analytics-riktlinjer i Truly Wireless-stilen som stöder brusreducering och är kompatibel med LDAC hörlursmarknad. LDAC är en certifierad codec för “Hi-Res Audio Wireless“

[2] Fuktionen behöver ställas in på “Priority on Sound Quality” i Sony | Headphones Connect-appen. Kompatibla enheter som stöder LDAC behövs.

[3] Aktivera DSEE Extreme från Sony | Headphones Connect-appen.

[4] I sällsynta fall kan Speak-to-Chat oavsiktligt starta som svar på vibrationer orsakade av enheter som eltandborstar, elektriska massageapparater och elektriska rakapparater och aktiviteter som att borsta tänder, hosta eller brumma. Ställ in funktionen på “ON” i Sony | Headphones Connect-appen. För att inaktivera Speak-to-Chat och återgå till din musik omedelbart, tryck på antingen den vänstra eller högra pekpanelen. Annars kommer musiken att spelas upp igen.

[5] Hörlursfunktioner för Google Assistant, inklusive ordidentifieringen “Ok Google”, är endast tillgängliga vid anslutning till en Androidenhet som stöds. Google och Android är varumärken som tillhör Google LLC. Amazon, Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Google Assistant och Alexa är inte tillgängliga på alla språk och i alla länder/regioner. Installera Google Assistant-appen och konfigurera med Sony | Headphones Connect-appen. För Amazon Alexa, installera Amazon Alexa-appen och konfigurera med Sony | Headphones Connect-appen.

[6] Installera Spotify-appen och konfigurera med Sony | Headphones Connect-appen. Tjänsten Spotify är möjligtvis inte tillgänglig i vissa länder/regioner. Funktion kräver anslutning till en kompatibel smarttelefon.

[7] Funktion kräver firmware-uppdatering, tillgänglig 2022. 

[8] Beroende på geografisk region. Beläggning och vidhäftande material exkluderas. Återvunnen plast har kanske inte använts för delar beroende på tidpunkt för tillverkning.

Om Sony Corporation

Sony Corporation ansvarar för verksamheten Entertainment, Technology & Services (ET&S) inom Sony Group. Med visionen om ”att fortsätta leverera Kando (känslor) och Anshin (fridfullhet) till människor och samhällen över hela världen genom strävan efter teknik och nya utmaningar” kommer Sony skapa produkter och tjänster inom hemunderhållning & ljud, bild och mobil. För mer information, besök: http://www.sony.net/

About Sony Group Corporation

Sony Corporation är ett helägt dotterbolag till Sony Group Corporation och ansvarar för verksamheten Entertainment, Technology & Services (ET&S) inom Sony Group. Med visionen om ”att fortsätta leverera Kando (känslor) och Anshin (fridfullhet) till människor och samhällen över hela världen genom strävan efter teknik och nya utmaningar” kommer Sony skapa produkter och tjänster inom hemunderhållning & ljud, bild och mobil.

För mer information, besök: http://www.sony.net/

Registrera dig för att få Sonys pressmeddelanden via epost
Du har nu registrerat dig för Sonys pressmeddelanden
Klar!
Ogiltig mejladress