SRS-NS7

Sony introducerar SRS-NS7-din bärbara personliga arena

04 okt., 2021

Sony lanserar idag en ny trådlös nackhögtalare, SRS-NS7, som tillsammans med den trådlösa sändaren WLA-NS7 gör det möjligt att njuta av en uppslukande personlig ljudupplevelse utan att störa andra.

 

Förlora dig i din favoritfilm eller favoritlåt
SRS-NS7 är världens första trådlösa nackhögtalare som är kompatibel med Dolby Atmos och Sonys BRAVIA XR-modeller[2]. Den levererar Sonys unika 360 Spatial Sound upplevelse som ger en perfekt optimerad filmupplevelse tillsammans med appen 360 Spatial Sound Personalizer.

 

SRS-NS7 fungerar med den medföljande trådlösa sändaren för BRAVIA XRs tv-apparater[3], och skapar den perfekta uppsättningen virtuella Dolby Atmos-högtalare runt dig[4] – upplev scenen som om du var där. För att använda den, anslut den medföljande trådlösa sändaren till tv:n med en optisk kabel och USB-kabel, para sedan ihop SRS-NS7 med sändaren via Bluetooth – enkelt!

För en sann personlig upplevelse, använd 360 Spatial Sound Personalizer-appen för att ta foton av dina öron och analysera dina unika hörselegenskaper för att sedan integrera dess egenskaper i din SRS-NS7-ljudupplevelse.

Förutom att njuta av Dolby Atmos-innehåll på din TV, har SRS-NS7 också stöd för 360 Reality Audio[5] för smartphones när du lyssnar på musik – så att du kan njuta av atmosfären på en livekonsert. Tillgängligt via din smartphone, från kompatibla musiktjänster som Deezer, nugs.net och TIDAL, kan du omge dig med musik.

Förutom att vara den perfekta partnern till BRAVIA XRs tv-apparater, passar SRS-NS7 också med enheter som TV:s som inte är BRAVIA[6], bärbara datorer, surfplattor och smartphones[7]. Med denna personliga trådlösa nackhögtalare kan du njuta av din favoritunderhållning med 2-kanalsstereo för en ännu mer intensiv upplevelse.

 

Rafflande ljud, bara runt dig

Med hjälp av Sonys berömda ljudteknik levererar SRS-NS7 kristallklar akustik och kraftfullt tryck på ljudet för att skapa ett rikare och djupare ljud för den ultimata personliga bioupplevelsen. Detta tack vare en X-Balenced speaker som ger optimal högtalarstorlek i en kompakt design och ökar trycket på ljudet och minskar brus för tydliga röster och musik. Utöver detta ger den uppåtvända högtalaren klart ljud direkt mot dig utan att störa andra, så att du kan uppslukas av filmer och musik även på natten. Dessutom ökar den passiva radiatorn det låga frekvensomfånget för klart basljud som ger dunkande musikljudseffekter och djupa beats.

 

Bilder och ljud, perfekt synkroniserade
Den medföljande trådlösa sändaren hjälper till att förbättra ljudsynkronisering för SRS-NS7 och andra kompatibla Sony hörlurar. När de är anslutna till BRAVIA XRs tv-apparater, så att du kan vara totalt uppslukad av Dolby Atmos-filmer med ljud och bilder exakt synkade[8].

 

Bekväm passform för konstant underhållning
Om filmmaraton hela natten eller att sträckkolla på dina favorittv-program är din grej, har SRS-NS7 dina underhållningsbehov täckta.

 

SRS-NS7 ger timmar med bekväm visning av dina favoritfilmer, tv-program eller konserter tack vare sin flexibla och ergonomiska design som sitter stadigt runt nacken. Det flexibla bandet på baksidan av högtalaren hjälper dig att hitta den perfekta passformen för total komfort medan du njuter av din underhållning.

Dessutom behöver du inte oroa dig för batteritiden. SRS-NS7 ger upp till 12 timmars[9] batteritid och upp till 5 timmar[10] med maximal volym, så att även de längsta filmerna och tv-programmen bara fortsätter strömma. Om batteriet skulle börja ta slut, ger en 10-minuters snabbladdning med USB typ-C dig upp till 60 minuters extra speltid[11].

Det är inte bara TV, filmer och musik där SRS-NS7 utmärker sig, den trådlösa nackhögtalaren är också utmärkt för hemarbete med enkla handsfree-samtal. Optimal mikrofonplacering gör att SRS-NS7 kan fånga upp och leverera din röst i utmärkt kvalitet, medan en X-Balanced speaker återger kollegornas röster tydligt. Plus att med dämpning av eko minimeras rundgång så att alla i samtalet kan höra och höras tydligt.

SRS-NS7 är utformad med total komfort i åtanke och har även Multipoint Connection[12] vilket innebär att du kan ansluta två enheter på samma gång, som exempelvis din laptop eller smartphone[13]. Om ett samtal kommer in via din laptop samtidigt som du lyssnar på musik på din smartphone kan du ta samtalet genom ett klick på Play/Call-knappen som sitter på vänster sida av nackhögtalaren. När samtalet sedan är slut ansluts du automatiskt och din favoritmusik börjar återigen spela.

Genom IPX4[14]-stänkskyddet så kan du njuta av ditt favoritprogram eller din favoritmusik överallt i huset utan oro även när du gör dina vardagliga sysslor som exempelvis att diska. Dessutom är du hela tiden medveten om vad som pågår i omgivningen även när du är i ett samtal eftersom öronen inte är täckta.

 

Snygg och praktisk design

SRS-NS7 har en ytfinish i tyg som ger en bekväm känsla som är ett nöje att bära och äga. Med ett nackband i silikon och en mjuk beläggning är SRS-NS7 perfekt för daglig användning och lätt att rengöra.

SRS-NS7 är inte bara utformad för att vara snygg, utan också med miljön i åtanke. Mindre än 5% av förpackningsmaterialet är plast, vilket återspeglar Sonys engagemang i att minska produkternas och verksamhetens miljöpåverkan

 

360 Spatial Sound upplevelse med dina hörlurar

Sonys 360 Spatial Sound upplevelse kommer också att vara tillgänglig med utvalda Sony-hörlurar[15] när de är ihopkopplade med WLA-NS7 trådlösa sändare[16] och BRAVIA XRs tv-apparater[17].

 

[1] Programvaruuppdatering tillgänglig januari 2022 och krävs för att kunna njuta av 360 Spatial Sound på BRAVIA XR. Nätverksanslutning krävs för programvaruuppdatering av BRAVIA XR.

[2] Programvaruuppdatering tillgänglig januari 2022 och krävs för att kunna njuta av 360 Spatial Sound på BRAVIA XR. Nätverksanslutning krävs för programvaruuppdatering av BRAVIA XR.

[3] Programvaruuppdatering tillgänglig januari 2022 och krävs för att kunna njuta av 360 Spatial Sound på BRAVIA XR. Nätverksanslutning krävs för programvaruuppdatering av BRAVIA XR.

[4] För att njuta av den personliga Dolby Atmos-upplevelsen behövs anslutning med den medföljande trådlösa sändaren och BRAVIA XR.

[5] Sony | Headphones Connect-appen behövs för att njuta av personligt anpassat 360 Reality Audio på smartphones. Kräver prenumeration på en musikstreamingtjänst – prenumerationsavgifter tillkommer. Vissa tjänster kanske inte är tillgängliga i vissa länder/regioner. Besök www.sony.net/360RA/ för att kontrollera kompatibiliteten mellan applikationen och tjänsten.

[6] När den är ihopkopplad med WLA-NS7 via optisk kabel till TV

[7] Personlig Dolby Atmos-upplevelse är inte tillgänglig vid anslutning till enheter förutom BRAVIA XR-TV:s.

[8] Minimering av ljudfördröjning är endast tillgänglig vid anslutning till SRS-NS7, medföljande trådlös sändare och BRAVIA XR TV. När du ansluter till annan TV minimeras det inte.

[9] När volymen är inställd på cirka 16 nivåer. Kan faktisk prestanda variera från den angivna tiden på grund av volymen, vilka låtar som spelas, omgivande temperatur och användningsförhållanden

[10] När volymen är inställd på cirka 31 nivå. Kan faktisk prestanda variera från den angivna tiden på grund av volymen, vilka låtar som spelas, omgivande temperatur och användningsförhållanden.

[11] När volymen är inställd på cirka 16 nivåer. Kan faktisk prestanda variera från den angivna tiden på grund av volymen, vilka låtar som spelas, omgivande temperatur och användningsförhållanden.

[12] En enhet för musikuppspelning med A2DP-protokoll, en annan enhet för kommunikation med HFP-profil. Kräver att enheten motsvarar Bluetooth-anslutningen. Kombination av Mac OS-dator och iPhone är inte tillgänglig.

[13] Funktionens tillgänglighet kan variera beroende på operativsystem för dator och smartphone.

[14] Vattentäthet är endast effektivt när locket är stängt. Garanteras inte för alla situationer. Den medföljande trådlösa sändaren är inte IPX4-kompatibel.

[15] Kompatibla hörlurar: WH-1000XM3, WF-1000XM3, WI-1000XM2, WH-1000XM4, WF-1000XM4, WH-XB900N, WH-XB700, WH-H910N, WH-H810, WF-C500 och WH-XB910N

[16] WLA-NS7 trådlös sändare säljs separat för hörlurar.

[17] För att njuta av den personliga Dolby Atmos-upplevelsen behövs anslutningen med den trådlösa sändaren WLA-NS7 och BRAVIA XR. Programvaruuppdatering är tillgänglig januari 2022 och krävs för att kunna njuta av 360 Spatial Sound på BRAVIA XR. Nätverksanslutning krävs för programvaruuppdatering av BRAVIA XR.

Om Sony Corporation

Sony Corporation ansvarar för verksamheten Electronics Products & Solutions (EP&S) inom Sony Group. Med visionen om ”att fortsätta leverera Kando (känslor) och Anshin (fridfullhet) till människor och samhällen över hela världen genom strävan efter teknik och nya utmaningar” kommer Sony skapa produkter och tjänster inom hemunderhållning & ljud, bild och mobil. För mer information, besök: http://www.sony.net/

About Sony Group Corporation

Sony Group Corporation is a creative entertainment company with a solid foundation of technology. From Game & Network Services to Music, Pictures, Electronics Products & Solutions, Imaging & Sensing Solutions and Financial Services – Sony’s purpose is to fill the world with emotion through the power of creativity and technology.

For more information, visit: www.sony.com

Registrera dig för att få Sonys pressmeddelanden via epost
Du har nu registrerat dig för Sonys pressmeddelanden
Klar!
Ogiltig mejladress