Festa högre och längre – var du än är: Sony presenterar nya partyhögtalaren SRS-XV500 med kraftfullt partyljud

  • Förhöj festupplevelsen med SRS-XV500 och dess kvalitativa ljud och imponerande bas
  • Lång batteritid och bärbar design levererar energi till festen oavsett var du är
  • Håll liv i festen med roliga partyfunktioner som omgivande ljus och karaoke

 

Sony presenterar idag att de lanserar nya SRS-XV500, en högtalare som ska hjälpa människor att festa högre och längre, oavsett var de befinner sig. I högtalaren paketeras kraftfullt ljud, inbyggt ljus och ett batteri med lång batteritid – du kan även koppla in en karaokemikrofon och sjunga natten lång. Med SRS-XV500 har du allt du behöver för att underhålla vänner och familj.

Kraftfullt partyljud

Tack vare två X-Balance Speaker Units som levererar stark, kraftfull bas med minimal distorsion och två tweeters som bidrar till klara stämmor och en större ljudbild kan du uppleva fantastisk musik i SRS-XV500.

Festa var som helst

SRS-XV500 är en högtalare som aldrig sviker dig tack vare dess långa batteritid. Efter att ha laddats fullt har den upp till 25 timmars1 speltid. Med bara 10 minuters laddning får du upp till 2,5 timmars ytterligare speltid1. Med funktionen Battery Care behöver du aldrig oroa dig för att ladda högtalaren för länge, vilket gör den pålitlig under en längre tid.

SRS-XV500 är vattenresistent2 enligt IPX4, så att du kan använda den utomhus även om det skulle komma några regnstänk. ​

SRS-XV500 byggdes med portabilitet i åtanke. Det inbyggda handtaget gör det enkelt att transportera högtalaren.

Dessutom är högtalaren lättplacerad oavsett miljö, eftersom den flexibelt kan placeras både vertikalt och horisontellt.

Roliga och underhållande funktioner

Det roliga är inte över – du kan även framföra dina favoritlåtar med hjälp av karaokefunktionen. För att sjunga din favoritlåt behöver du bara enkelt plugga in en karaokemikrofon och trycka på play. Knappen för Echo och Key på panelen på baksidan låter dig justera ljudet enligt din preferens. Högtalaren har två portar, vilket innebär att du kan koppla in ytterligare en mikrofon och sjunga duetter med dina vänner – eller till och med plugga in en gitarr för att trappa upp stämningen ännu mer. De två portarna har individuell mixning.

I tillägg till att SRS-XV500 levererar musikaliskt hjälper den också till att skapa feststämning tack vare funktionen för omgivande ljus. Oavsett om du vill använda högtalaren dagligen eller i festsammanhang kan du anpassa belysningen via mobilappen Fiestable.

Sony| Music Center och Fiestable

Nya SRS-XV500 är kompatibel med både Sony | Music Center och Fiestable. Med Sony | Music Center kan du välja spellistor, ändra ljusmönstret och ljudinställningarna från dansgolvet. Fiestable ger dig tillgång till roliga funktioner som hjälper till att skapa den ultimata feststämningen genom exempelvis att skapa spellistor, använda karaokefunktioner med Voice Changer och Echo, plus att du kan lägga till ljudeffekter med DJ-kontrollen.

Miljön i åtanke

Sonys produkter är inte bara designade för att erbjuda enastående ljudkvalitet, utan också för att vara snälla mot miljön. Återvunnen plast3, utvecklad för Sony, är delvis använd för högtalarens Chassi. Detta speglar Sonys mål att reducera produkternas påverkan på miljön.

For The Music

Sony har etablerat varumärkesplattformen “For The Music” för sina främsta produkter och tjänster inom såväl konsumentsegmentet som det professionella segmentet. Med ”For The Music” positionerar sig Sony som det främsta ljudvarumärket som kopplar samman musikskapare och konsumenter, med målet att skapa autentiska musikupplevelser och överföra känslor till fansen, genom att stödja kreatörens vision över allt annat. ​

Klicka på länken nedan för att läsa mer om varumärkesplattformen ”For The Music”.

Website preview
High Quality Audio | For The Music | Sony UK
Enjoy your music the way it is meant to be heard with Sony. From headphones to wireless speakers, hear every detail of your favourite artist's music.
Sony UK

Pris och tillgänglighet

SRS-XV500 kommer bli tillgänglig under våren 2024 till ett rekommenderat cirkapris på 5500 kronor.

För bilder, klicka här.

För mer information om SRS-XV500, klicka på länken nedan.

Presskontakt

Kommunikationsbyrå, Archetype

 

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett helägt dotterbolag till Sony Group Corporation och ansvarar för verksamheten Entertainment, Technology & Services (ET&S) inom Sony Group. Med visionen om att ”fortsätta leverera Kando och Anshin(*) till människor och samhällen över hela världen genom strävan efter teknik och nya utmaningar” kommer Sony Corporation stödja Sony Group med teknik för att skapa framtidens underhållning tillsammans med kreatörer.

För mer information, besök: http://www.sony.net/

* Båda är japanska ord, Kando betyder känslor och Anshin har olika betydelser som sinnesfrid, trygghet, tillförlitlighet och tillit.

 

1 När funktionen MEGA BASS är i gång och volymen inställd på 18 med avstängd belysning. Den faktiska prestandan kan variera beroende på volym, spelade låtar, omgivande temperatur och användning.

2 Vattenresistensen är endast effektiv när locket är stängt. Garanteras inte för alla situationer.

3 Den återvunna plasten används kanske inte för vissa delar, beroende på tid för tillverkning.

 

 

Få uppdateringar i din brevlåda

Genom att klicka på "Prenumerera" bekräftar jag att jag har läst och samtycker till Integritetspolicy.