Välkommen till ditt konto

Anpassa upplevelsen

Varför ska du skapa ett konto?

  • Unika erbjudanden
    Håll dig uppdaterad med nyheter & erbjudanden
  • Din produkter
    Få regelbundna uppdateringar om dina produkter
  • Enkel support
    Omfattande kundsupport
  • Lär och njut
    Delta i diskussioner i vårt “community”
 
 

Sammankopplade konton för Sony-koncernens tjänster

Om du kopplar ihop dina konton kan du få tillgång till flera onlinetjänster från Sony-koncernen med samma inloggningsuppgifter.

Stäng
Sammankopplade konton för tjänster från Sony
Varför ska du koppla ihop dina konton?

  • Du får tillgång till flera onlinetjänster från Sony med samma inloggningsuppgifter (e-postadress och lösenord)
  • Uppdatera alla dina konton snabbt och enkelt med kontoinformation som är synkroniserad med ditt kopplade konto

  • Vilka konton kan du koppla?

    Du kan koppla konton för följande online-tjänster från Sony:

    Tjänster från Sony Europe

  • My Sony
  • Medlemmar

  • Tjänster från andra företag inom Sony:

  • Xperia® Lounge
  • Xperia® Store
  • Xperia® Care
  • Min support
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation™ Network
    • PlayStation™ Plus
    • PlayStation™ Video
    • PlayStation™ Music
    • PlayStation™ Now
    • PlayStation™ Vue

    Tjänsterna kanske inte är tillgängliga i alla länder/regioner.

    Om du vill koppla ihop konton måste e-postadressen som är registrerad för varje konto vara densamma.

    Din grundläggande kontoinformation kommer att synkroniseras

    Följande information synkroniseras över alla dina kopplade konton:

  • Inloggnings-ID (e-postadress)
  • Lösenord
  • Födelsedatum
  • Land/region där du är bosatt
  • Namn
  • Kön
  • Språk
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Säkerhetsfråga
  • Svar på säkerhetsfråga

  • Om du vill ändra kontoinformationen behöver du bara göra det en gång så uppdateras alla dina kopplade konton.

    Hur kopplar du dina befintliga konton?

    Första gången du loggar in på ett konto för en av ovanstående tjänster från Sony uppmanas du att uppgradera det. Du kan bli ombedd att ange ytterligare information innan du slutför uppgraderingen. När du har uppgraderat ett konto och loggar in på någon av de andra tjänsterna ovan blir du uppmanad att koppla ihop de två kontona (förutsatt att kontona har samma e-postadress). Vi kontrollerar att den grundläggande kontoinformationen är densamma, och om den inte är det får du ange aktuell information innan kontona kopplas ihop.

    Hur använder du dina synkade inloggningsuppgifter för en annan tjänst från Sony?

    Om du har ett uppgraderat konto (eller flera kopplade konton) kan du använda en enda uppsättning inloggningsuppgifter för att enkelt komma åt alla tjänsterna från Sony som anges ovan. Första gången du loggar in blir du ombedd att fylla i ett kort kontoregistreringsformulär. Din kontoinformation hämtas automatiskt från ditt befintliga uppgraderade konto (eller kopplade konton), så du behöver inte ange den igen. Du kanske också blir ombedd att ange ytterligare information för att slutföra registreringen. Du kan visa och ändra din grundläggande kontoinformation när kontoregistreringen är klar.

    Vilket företag inom Sony hanterar mina kopplade konton?

    De enskilda tjänsterna och kontona för dem (samt alla data som samlas in när du använder tjänsterna) hanteras även i fortsättningen av samma företag inom Sony som tidigare Om du vill tillämpa personliga datarättigheter (t.ex. din rätt till åtkomst) i samband med ett konto måste du kontakta det företag inom Sony som hanterar det berörda kontot med uppgifterna som anges i den här sekretesspolicyn.