Varför ska du skapa ett konto?

Erbjudanden och kampanjer
Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och erbjudandena

Din produkt
Få tips, råd och instruktionsvideor

Support från Sony
Ladda ned vår kostnadsfria mobilapp och få omfattande kundsupport

Läs mer och anslut
Gå med i diskussionen med vår Community

Behöver du hjälp?Se Vanliga frågor

Var med! Titta på videon om du vill veta mer.

Upptäck fördelarna med ett MySony-konto. Samla all information på samma ställe så blir den lätt att hitta.

Get involved! Watch the video to find out more.
 

Sammankopplade konton för tjänster från Sony

Om du kopplar ihop dina konton kan du få tillgång till flera onlinetjänster från Sony-koncernen med samma inloggningsuppgifter.

Varför ska du koppla ihop dina konton?
  • Använd samma inloggningsuppgifter (e-postadress och lösenord) till flera olika onlinetjänster från Sony
  • Med kontouppgifter som är synkroniserade mellan dina sammankopplade konton går det snabbt och smidigt att uppdatera alla dina konton
Vilka konton kan du koppla?
    Du kan koppla följande online-tjänster från Sony:

    Tjänster från Sony Europe
  • MySony
  • Community

  • Tjänster från andra företag inom Sony:
  • Xperia Lounge
  • Xperia Store
  • Xperia Care
  • Min support
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation™ Network
    • PlayStation™ Plus
    • PlayStation™ Video
    • PlayStation™ Music
    • PlayStation™ Now
    • PlayStation™ Vue

    Tjänsterna kanske inte är tillgängliga i alla länder/regioner.

    Om du vill koppla ihop konton måste e-postadressen som är registrerad för varje konto vara densamma.

    Din grundläggande kontoinformation kommer att synkroniseras

    Följande information kommer att synkroniseras mellan dina kopplade
    konton:

  • Inloggnings-ID (e-postadress)
  • Lösenord
  • Födelsedatum
  • Land/region där du är bosatt
  • Namn
  • Kön
  • Språk
  • Address
  • Telefonnummer
  • Säkerhetsfråga
  • Svar på säkerhetsfråga

  • Om du vill ändra kontoinformationen behöver du bara göra det en gång så uppdateras alla dina kopplade konton
Hur kopplar du dina befintliga konton?
    Första gången du loggar in på ett konto för en av ovanstående tjänster från Sony uppmanas du att uppgradera det.
    Du kan bli ombedd att ange ytterligare information innan du slutför uppgraderingen.

    När du har uppgraderat ett konto och loggar in på någon av de andra tjänsterna ovan blir du uppmanad att koppla ihop de två kontona (förutsatt att kontona har samma e-postadress). Vi kontrollerar att den grundläggande kontoinformationen är densamma. Om den inte är det får du ange aktuell information innan kontona kopplas ihop.
Hur använder du dina synkade inloggningsuppgifter för en annan tjänst från Sony?
    Om du har ett uppgraderat konto (eller flera kopplade konton) kan du använda en enda uppsättning inloggningsuppgifter för att enkelt komma åt alla tjänsterna från Sony som anges ovan.

    Första gången du loggar in blir du ombedd att fylla i ett kort kontoregistreringsformulär. Din kontoinformation hämtas automatiskt från ditt befintliga uppgraderade konto (eller kopplade konton) så du behöver inte ange den igen. Du kanske också blir ombedd att ange ytterligare information för att slutföra registreringen.

    Du kan visa och ändra din grundläggande kontoinformation när kontoregistreringen är klar.
Vilket företag inom Sony hanterar mina kopplade konton?
    De enskilda tjänsterna och kontona för dem (samt alla data som samlas in när du använder tjänsterna) hanteras även i fortsättningen av samma företag inom Sony som tidigare i enlighet med deras sekretesspolicy. Det förändras inte av att du kopplar ihop dina konton.

    Om du vill tillämpa personliga datarättigheter (t.ex. din rätt till åtkomst) i samband med ett konto måste du kontakta det företag inom Sony som hanterar det berörda kontot med uppgifterna i den här sekretesspolicyn.