Spelutrustning

Spelutrustning

Bild på INZONE H9-spelheadset från Sony med VALORANT-figurer och INZONE- och VALORANT VCT23-logotyper Bild på INZONE H9-spelheadset från Sony med VALORANT-figurer och INZONE- och VALORANT VCT23-logotyper

Den officiella spelheadsetpartnern till VALORANT Champions Tour

Porträttbild av Neli från EXCEL ESPORTS med ett INZONE H9-headset

”INZONE H9-spelheadsetet har varit mycket bekvämt att ha på sig ända sedan jag började använda det. Det här headsetet är som att ha en egen radar. Dessutom har anpassningsmöjligheterna via INZONE HUB gjort mitt spelande mer realistiskt, uppslukande och precist.”

Neli – Spelare i EXCEL ESPORTS VALORANT Game Changers

Bild på ethos från NRG vid ett skrivbord med en affisch i bakgrunden och ett NZONE H9-headset på bordet

”INZONE H9-headsetet är perfekt för taktiska förstapersonsskjutspel som VALORANT eftersom det isolerar ljud i spelet på ett mycket effektivt sätt. Dess brusreducering i världsklass gör det enkelt att höra minsta lilla ljud i spelet tydligt, vare sig du är ensam hemma eller i en LAN-turnering med hundratals jublande entusiaster. INZONE H9-headsetet är den perfekta kringutrustningen för den som vill ta spelandet till nästa nivå.”

ethos | NRG

VCT Americas International League Team

Bild på en man i ett rum med lila belysning som spelar VALORANT på en dator med ett INZONE H9-spelheadset på sig Bild på en man i ett rum med lila belysning som spelar VALORANT på en dator med ett INZONE H9-spelheadset på sig

Den Immortal-rankade Sony-teknikern förklarar hur INZONE H9 hjälper honom att vinna i VALORANT

Krossa allt motstånd i tävlingsläget

Jag är väktare och in-game leader (IGL), vilket gör det viktigt för mig att ha en övergripande kontroll över situationen. INZONE H9 har ökat min förmåga att urskilja ljud samt mängden information jag kan använda för att skapa strategier. Det här har medfört att min uppsättning av strategier blivit bredare och noggrannheten i mina instruktioner till teammedlemmarna förbättrats.

Vid små ljud som avlägsna fotsteg kan jag nu få en känsla av avståndet, till och med bakom mig, vilket jag inte kunde med det headset jag använde tidigare. Jag kan också bättre uppfatta vilket golvmaterial motståndarteamet rör sig på och identifiera varje individs fotsteg. Ljudet av dessa små fotsteg försvinner ofta i röstchatten, men även de minsta ljuden från installationsbaserade förmågor kan nu höras tydligt. Brusreduceringen minskar ljudet utifrån, vilket hjälper mig att koncentrera mig på spelljuden, oavsett hur svaga de är.

Stödjande teknik
360 Spatial Sound för spel/360 Spatial Sound Personalizer/brusreducering

Bild med en skärmbild från VALORANT-spelet och en man med INZONE H9-spelheadsetet på sig

I Unrated-läge och vid uppvärmning

Det jag tycker mest om med INZONE H9 är att jag kan lyssna på min favoritmusik från min smartphone som bakgrundsmusik under en Deathmatch och på skjutbanan, med samma musikapp som jag vanligtvis använder. Jag kan också justera volymen med kontrollerna på min smartphone.

Stödjande teknik
Samtidig 2,4 GHz- och Bluetooth®-anslutning

Bild på H9-headsetet med linjer som leder till en dator via en symbol för trådlöst 2,4 GHz och en mobiltelefon via en Bluetooth-symbol

När du är ute i farten och när du tar en paus

När jag lämnar min stol en stund under en match så kan jag röra mig fritt utan att behöva ta av headsetet. Det gör headsetet praktiskt eftersom det inte är i vägen när jag vill sträcka på mig eller ge utlopp för mina känslor. Ljudfördröjning, som vanligtvis är ett bekymmer med trådlösa headset, är inget problem med INZONE H9. Nu när jag bytt till trådlöst kommer jag aldrig att återgå till trådbundet.

Stödjande teknik
Kort fördröjning med trådlös anslutning på 2,4 GHz

Bild på en man med INZONE H9-spelheadsetet som dricker ur en metallmugg samt en dator i bakgrunden

Modell på den här sidan

INZONE H9

Trådlöst brusreducerande spelheadset

Prova INZONE H9 själv och se vilken skillnad det gör.
Bild på spelheadsetet INZONE H9

INTO YOUR ZONE

Förstärk dina sinnen och bered dig på vinst. Med våra INZONE-spelheadsetet hör du allt tydligare och kan reagera snabbare så att du fullständigt äger spelet.
Bild på INZONE H9-spelheadsetet mot en tonad lila och rosa bakgrund