Xperia-galleri

Ta fotografering och videoinspelning till en helt ny nivå. Med Xperia-smartphones får du tillgång till den avancerade tekniken i Sonys Alpha-kameror direkt i din hand. Ta en titt på några av de fantastiska bilderna som har tagits med Xperia.

Fånga ögonblicket

Rikta kameran och fota och låt sedan Xperia göra resten. Ta vackra foton varje gång, även i tuffa lägen med svag belysning. Få enastående bildkvalitet i varje foto.

Ögonautofokus

Med Eye AF-teknik från Sonys Alpha-kameror kan du snabbare låsa fast motivet och skapa oförglömliga bilder.

16 mm lins för supervidvinkel

16 mm vidvinkellins

Mångsidig 26 mm lins

26 mm lins

52 mm porträtt- och telelins

52 mm porträtt- och telelins

Kamera med tre linser

Få enastående bildkvalitet i varje foto med en trippellinskamera för alla lägen.

Makrobokeh med suddig bakgrund

Makrobokeh

Var kreativ och få ditt motiv att stå ut med en suddig bakgrund.

Porträttbokeh med en mjuk, suddig bakgrund

Porträttbokeh

Ta vackra porträtt med en mjuk, suddig bakgrund.

Få fullständig kontroll

Det manuella läget erbjuder flera inställningar för att ge dig mer kreativ kontroll över den slutliga bilden. Från slutartid till exponeringsvärde har du kontrollen så att du kan skapa den perfekta bilden.

Konstgalleri

Dominika Koszowska, professionell fotograf

Dominika Koszowska, professionell fotograf

Dominika är vinnare av åttonde årliga Mobile Photography Award för årets MPA-fotograf och har en examen i grafisk design från Katowice Institute of Information Technologies & Department of Graphics vid Academy of Fine Arts i Polen.

Med hjälp av årstider, stadsmiljöer och smart bildkomposition för att förhöja sina foton tar Dominika otroliga landskapsbilder som ger både ett tekniskt och känslomässigt djup. Hennes verk har medverkat vid över ett dussin konstutställningar runtom i världen.

Fotografi av Dominika Koszowska
Fotografi av Dominika Koszowska
Fotografi av Dominika Koszowska
Fotografi av Dominika Koszowska

Cinema Pro

Spela in filmer med biokänsla. Tillsammans med Sonys ingenjörer som arbetar med digitala filmkameror har vi skapat Cinema Pro baserat på kamerorna som används av de verkliga skaparna. Det ger dig tillgång till professionella förinställningar med Stil-färghantering, 21:9 bildförhållande, 4K HDR och 24 bps.

Upplev den innovativa kortfilmen ”TASTE”

Filmad med Cinema Pro från Xperia

Låt sinnena översköljas av ”TASTE” – en kortfilm av Shep Films som helt och hållet filmats med hjälp av Xperias avancerade kamerateknik och som producerats i samarbete med Sony Innovation Studios. ”TASTE” är historien om en kock som använder splitterny teknik för att fånga smaker med en toppmodern optisk sensor. Vi följer kocken under hennes internationella expedition där hon skaffar nya ingredienser i jakten på att laga en rätt som inte liknar något som serverats förut.

Skriven och regisserad av Chris Caldwell och Zeek Earl, regissörer, Shep FilmsVärldspremiär vid CinefestOZ Film Festival, presenterad av Glenn Gainor, President, Sony Innovation Studio

Regissörerna Zeek Earl och Chris Caldwell

Se hur ”TASTE” gjordes

Från stadens starka belysning till den lugna landsbygden får du följa med på en episk resa med Zeek Earl och Chris Caldwell från Shep Films med uppdraget att skapa Xperia-kortfilmen ”TASTE”. Med ett mindre team och den smidiga Xperia-kameran diskuterar regissörerna Zeek Earl och Chris Caldwell den unika historia de kunde berätta genom att filma i häftiga nya miljöer som annars skulle vara svåra att komma åt med vanlig kamerautrustning.

Skriven och regisserad av Chris Caldwell och Zeek Earl, regissörer, Shep FilmsVärldspremiär vid CinefestOZ Film Festival, presenterad av Glenn Gainor, President, Sony Innovation Studio

Shinya Tsukamoto, filmregissör

Shinya Tsukamoto, filmregissör

Shinya Tsukamoto vann 1988 års PIA Film Festival Grand Prize för ”The Adventures of Electric Rod Boy”. År 1989 vann han Grand Prize vid Fantafestival (Italien) samma år i samband med biopremiären av ”Tetsuo: The Iron Man”. Sedan dess har hans filmer spridits över hela världen, vilket har gjort honom till en återkommande gäst på internationella filmfestivaler. Han har vunnit många utmärkelser både i Japan och utomlands.

”Japans äldsta kvarvarande biograf”

Plats: Takada Sekaikan, Niigata-prefekturen

En av Japans äldsta biografer, Takada Sekaikan, filmad med Cinema Pro på Xperia 1. Njut av de smakfulla bilderna från Cinema Pro, som har fångat den unika skönheten och stilen i den här historiska byggnaden. Se hur mångsidigheten hos Xperia 1 fångar scener som bara kan tas med en smartphone.

Venedig, Italien – Filmat med Cinema Pro

Adam Nicholas, professionell filmskapare

Vissa funktioner är kanske inte tillgängliga i vissa produkter.