Uppgradera gamingupplevelsen med Xperia

Oavsett om du spelar lite då och då för skojs skull, eller är en professionell e-sportspelare kommer du snabbt upptäcka varför Xperia är det självklara valet för mobilspelare.

Call of Duty®:s officiella mobila enhet: Mobile World Championship 2021

Call of Duty Mobile World Championship 2021 är öppen för kvalificerade deltagare över hela världen och kommer att genomföras i flera steg. Xperia 1 III är den officiella mobila enheten för de regionala slutspelen i steg 4 på utvalda marknader och finalerna i steg 5. Xperia 1 III erbjuder spelare möjligheten att njuta av en optimerad 120 bps-spelupplevelse.   


©2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION och CALL OF DUTY är varumärken som tillhör Activision Publishing, Inc. 

Den ultimata Asphalt 9-spelupplevelsen

Asphalt 9: Legends är Gamelofts senaste version av världens mest hämtade och flerfaldigt belönade mobilracing-spelfranchise som kombinerar hyperrealistiskt racinginnehåll med riktiga hyperbilar som fångar din fantasi. Och med sin snygga 21:9-skärm och höga BPS för mycket jämn rörelse erbjuder Xperia 1 III den ultimata Asphalt 9-spelupplevelsen. 


©2021 Gameloft. Med ensamrätt. Alla tillverkare, bilar, namn, varumärken och tillhörande bildmaterial är varumärken och/eller upphovsrättsskyddat material som tillhör dess respektive ägare.
 

Utformad för att ligga steget före

I synnerhet i FPS-spel är all bild- och ljudinformation om din motståndare viktig – och Xperia 1 III ger dig mer än någonsin tidigare. Som svar på professionella spelares krav har vi fokuserat både på kvaliteten på bild och ljud och möjligheten att anpassa dem. Så att du kan förbättra ditt spel och ta hem fler segrar. 

Gå bakom kulisserna på Xperia 1 III

Se hur ingenjörer utnyttjar professionella spelares kunskaper och expertis för att skapa en exceptionell spelupplevelse.

Teknik samutvecklad med professionella spelare
Sammansatt bild som visar en medlem av SCARZ professionella spelteam och en närbild av spel på en Xperia-telefon
Se fienden först genom att justera färg och ljusstyrka

Att hitta dina motståndare innan de hittar dig är nyckeln till seger. Med Xperia 1 III kan du justera bildskärmsinställningar som ljusstyrka för att se fiender och föremål som annars kan döljas i mörka scener. Med den kan du också förinställa färg och ljusstyrka för specifika spelsteg eller för att hjälpa till att läsa kartor lättare i utmanande miljöer.

Justerbart ljud hjälper dig att överlista dina motståndare

I spel kan det du hör vara lika viktigt som det du ser. Så med Xperia 1 III kan du använda ljudutjämnaren för att minimera onödiga ljud och fokusera på de som betyder något – från en motståndares fotsteg som närmar sig till ljudet av ett stift som dras ut ur en granat. Xperia 1 III har också förbättrad röstchattfunktion så att du kan kommunicera tydligare med dina lagkamrater.

Sammansatt bild som visar en medlem av SCARZ professionella spelteam och en närbild av användargränssnittet för ljudutjämnaren på en Xperia-telefon
Bild av en robotenhet som återskapar fingerrörelser på spelskärmen på en Xperia 1 III
Låt varje pekning räknas

Vi spelade in professionella spelares fingerrörelser och utförde sedan pekresponsjustering samtidigt som vi återskapade fingerrörelserna med en robot. Som ett resultat erbjuder Xperia exceptionell pekhastighet och -noggrannhet med en 240 Hz pekskanningshastighet för precisionskontroll.

Spelförbättrare gör att du får överhanden

Spelförbättrare innehåller funktioner och inställningar som förbättrar din spelupplevelse. Titta på videon nedan för att se mer.

Finjustera din spelupplevelse

Game enhancer är enkel och intuitiv att använda och låter dig anpassa och justera alla aspekter av spelupplevelsen efter dina behov. 

Anpassa bildskärmsinställningarna och se mer av det som betyder något

Med Xperia kan du anpassa dina skärminställningar från färg till vitbalans så att du kan se vad som händer tydligare och lättare upptäcka dina motståndare. Det är också bekvämare för dina ögon så att du kan spela längre utan att känna dig trött.

Ge dig själv en fördel genom att justera ljudet

Med ljudutjämnaren kan du fokusera på betydelsefulla ljud – fotsteg som närmar sig eller ljudet av ett specifikt vapen – så att du kan räkna ut var dina motståndare är, vilket hot de utgör och hur du ska slå dem. 

Anpassade inställningar

Olika spel innebär olika utmaningar för dig som spelare. Spelförbättrare låter dig anpassa viktiga inställningar efter dina behov, inklusive skärmens uppdateringsfrekvens, peksvarshastighet och känslighet för pekföljning.

En smidigare spelupplevelse

En annan viktig spelförbättringsfunktion är minskning av rörelseoskärpa med 240 Hz, vilket ger otroligt smidig action på skärmen. Spelen blir otroligt skarpa och inte ens vid stora riktningsändringar blir bilden suddig, vilket förhöjer hela spelupplevelsen.

Snabbare pekrespons

E-sport ställer speciella krav. Därför har Xperia en ökad Touch-skanningsfrekvens på 240 Hz för supersnabb pekrespons. I svåra lägen där marginalerna är små kan det göra stor skillnad.

Förhindra överhettning

Om du spelar spel när din Xperia är ansluten till en laddningsadapter bidrar värmehanteringskontrollen till att förhindra överhettning och skyddar ditt batteri från skada. Det innebär att du kan spela längre utan att få försämrade prestanda.

Fullt fokus på spelet

Aktivera konkurrensläget för att göra din Xperia till en särskild spelenhet där inget distraherar dig när du spelar. Notiser, varningar och inkommande samtal är alla inaktiverade så att du kan fokusera helt på spelet.

Justerbara ljudinställningar

Tänker du spela in och dela ditt spelande online? Med ljudmixern kan du justera röstvolymen och spelvolymen separat för att få ett balanserat ljud. Du kan även spela in med maximal volym även om du spelar på låg volym i ditt headset.

En Xperia-smarttelefonskärm som visar justerbara ljudinställningar
Tydligare samtal

När du använder ett 3,5 mm ljuduttag för att koppla in hörlurarna med mikrofon för röstchatt i spelet, minskar bakgrundsbruset avsevärt med Voice Chat-brusreducering. På så sätt kan du och dina lagkamrater höra varandra klart och tydligt.