Bilder på ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder på ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder på ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder på ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder på ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder på ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder på ZX500 Walkman® ZX-serien

Funktioner

Varje ton precis som artisten avsåg

Ta din digitala musiksamling till en ny nivå med högupplöst ljud. Med High-Resolution Audio registreras och återges digitalt ljud i högre bithastighet än på cd (24 bitar/192 kHz och därutöver), vilket gör att du får ett ljud som ligger närmare originalinspelningen.

Inbyggd 11,2 MHz DSD-uppspelning/PCM 384 kHz

Suverän kvalitet med 11,2 MHz inbyggd DSD-uppspelning med balanserade hörlurar och stöd för PCM 384 kHz/32 bitar.

S-Master HX™

Den digitala förstärkaren S-Master HX™ minskar distorsionen och bruset i en rad olika frekvenser vilket resulterar i fylligt och rikt ljud.

DSEE HX™

Ljuduppskalningen förbättras ännu mer av vår DSEE HX™-processor som känner igen instrument, röster och musikgenrer. Genom att identifiera dessa och ljudets relativa energi kan den med exakthet återskapa ljud som förloras under digital komprimering, vilket ger fullständig trovärdighet också med komprimerade format. DSEE HX-processorn fungerar även när du strömmar musik.

Anslut direkt med NFC™ One touch och Bluetooth®

Near Field Communication- (NFC) och Bluetooth®-teknik gör det snabbt och enkelt att ansluta musiken. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot din NW-ZX500 så upprättas en snabb och smidig anslutning och du kan börja strömma musik. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång. LDAC- och aptX™ HD-ljudkompatibilitet finns.

Trådlöst med High-Resolution Audio

Strömma musik med högupplöst ljud tack vare LDAC, vår premiumkodek för trådlöst. Tre gånger så hög bithastighet som vanlig BLUETOOTH®-teknik gör att du får suverän uppspelning av all musik.

Balanserad uteffekt

Balanserad uteffekt

En balanserad anslutning med en diameter på 4,4 mm levererar fullständigt separerade vänster- och högerkanaler i kompatibla hörlurar för mindre brus och renare ljud.

Ram i polerat aluminium

En stadig ram i polerat aluminium skyddar effektivt mot elektriskt brus, vilket gör att NW-ZX500 kan ge klara och stabila bastoner.

Polerat kopparblock

Inuti det kompakta Walkman-höljet är komponenter monterade på ett polerat block som är gjort i koppar. Eftersom blocket i NW-ZX500 är större än dem i tidigare modeller har det mindre motstånd och bättre elektrisk jordning för den digitala sektionen. Det gör ljudet från NW-ZX500 ännu tydligare.

Nyutvecklad FT CAP

Den nyutvecklade FT CAP-kondensatorn (högpolymerkondensatorn) är särskilt framtagen för Sony och har justerats av ingenjörer på Sony. Den stärker strömkällan till förstärkningsblocket för en balanserad utgång. Därför kan NW-ZX500 fyllig sång och instrumentation och kraftfulla bastoner.

Avancerad lödning som innehåller guld

Guldets utmärkta ledningsförmåga säkerställer att signalförlusten blir så liten som möjligt. För att få tydligare ljud och sång har kretsen i NW-ZX500 kopplats samman med batteriet med förstklassig blyfri lödning som innehåller en liten mängd guld.

Kristalloscillator

Två kompakta kristalloscillatorer med lågt fasbrus garanterar precisionsklockstabilitet på flera samplingsfrekvenser på 44,1 kHz och 48 kHz. Med de dubbla kristalloscillatorerna kan NW-ZX500 uppnå ljudkvalitet med bra signalbrusförhållande.

POSCAP för förbättrade lågfrekventa prestanda

POSCAP inuti NW-ZX500 används till att stärka förstärkningsblockets strömkälla för obalanserad utsignal. Det förbättrar den låga återgivningsprestandan, vilket ger en heltäckande lyssnarupplevelse.

Elektrisk kondensator med dubbla lager

En elektrisk kondensator med dubbla lager har använts som huvudströmkälla för ström från batteriet. Eftersom den kan leverera stora mängder ström på en gång och på så sätt förhindra plötsliga spänningsfall kan den sända ut signaler mer exakt. Resultatet är klar, kraftfull bas.

Optimerad kretskortlayout

Genom att dela upp ljudblocket (markerat med rött) och strömblocket/det digitala blocket (i blått) har kretskortets layout optimerats, samtidigt som det säkerställer att ljudet inte påverkas av digitalt brus.

Filmkondensatorer

Högkvalitativa filmkondensatorer ger spänning med linjär respons vid alla frekvenser, vilket ger mindre distorsion och brus.

Vinylprocessor

Ge digitala låtar värmen och personligheten från vinylskivans tid, och uppslukas av dina favoritalbums fylliga melodier och dynamik. Njut av subtil återgivning av lågfrekvent resonans, tonarmsresistans och ytljud som ger en autentisk lyssnarupplevelse.

Wi-Fi-kompatibel för direkt hämtning och streaming

NW-ZX500 stöds av Android™ och är Wi-Fi-kompatibel så du kan lyssna på musik på ännu fler sätt. Använd dina favoritappar för streaming och musik direkt på din Walkman, eller anslut till en dator och få tillgång till hela din musiksamling.

Stöds av Android™

NW-ZX500 stöds av Android™, så du kan enkelt komma åt flera olika medieappar och musiktjänster.

USB Type-C™-port

NW-ZX500 har en USB Type-C™-port för enkel anslutning med flera olika slags enheter.

Liten och praktisk

Walkman-modellen NW-ZX500 ger ljud med hög kvalitet i en kompakt enhet, så du kan ta med dig din favoritmusik överallt. 

Användargränssnitt med kassettband

NW-ZX500 har ett särskilt användargränssnitt och skärmsläckare med kassettband. Vilken bild på ett kassettband som visas på Walkman®-skärmen varierar beroende på kodeken för musiken du lyssnar på.

20 timmars batteritid

Spela upp mp3 i upp till 20 timmar i 128 kbit/s.

Stor pekskärm för enkel hantering

Den 3,6 tum stora pekskärmen på NW-ZX500 är 16 procent större än pekskärmen på föregångaren NW-ZX300. Det har aldrig varit lättare att hantera och lyssna på musik.

Utbyggbar lagring för spellistor som aldrig tar slut

Förutom det inbyggda minnet på 64 GB finns det också en microSD-kortplats så att du kan ta med dig stora musiksamlingar på resan.

Förstklassig design

Det välvda höljet på NW-ZX500 har en finish i högkvalitativt aluminium och är utformat för att ligga bekvämt i din hand och enkelt komma ner i fickan.

Intuitiva knappkontroller på sidan

Kom enkelt åt knapparna för uppspelning/paus, byt låt och ändra volymen med de behändigt placerade kontrollerna på sidorna.

40-årsjubileum för Walkman

I år är det 40-årsjubileum för Walkman®. Den första Walkman-modellen TPS-L2 lanserades 1979 och blev en design- och teknikikon som innebar ett helt nytt sätt att lyssna på musik på. För första gången någonsin kunde man lyssna på sina favoritlåtar, favoritalbum och favoritartister med ljud med hög kvalitet när som helst och var som helst. Och det har vi gjort sedan dess.

Läs mer om historian om Walkman®

Specifikationer
NW-ZX500 är kompatibel med High-Resolution Audio och precisionstillverkad för att ge ett väldigt autentiskt ljud från flera olika musikkällor. Med Android™ och Wi-Fi kan du njuta av dina favoritappar för streaming och musik direkt på din Walkman®. Du kan också koppla den till datorn och komma åt din musiksamling på det sättet. Det har aldrig varit enklare att lyssna på favoritljud.
  • High-Resolution Audio

  • Den digitala S-Master HX-förstärkaren för ren ljudkvalitet

  • DSEE HX™-uppskalning återställer kvaliteten på komprimerade filer

  • Mindre brus och tydligare ljud med 4,4 ohm

  • Använd Wi-Fi till att strömma och hämta musik med dina favoritappar i Android

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön