NW-WM1A

Upptäck kvalitetsljudets storhet

NW-WM1A är en förstklassig Walkman® som är utformad för optimal ljudkvalitet. Känn varje ton och nyans med High-Resolution Audio, och hör skillnaden i musiken med balanserat ljud, vart du än går. 

128 GB

NW-WM1A

Rek. Ca-pris

12 500,00 kr

(VAT)
Signature Series

One Signature Sound

Förbättra upplevelsen med högupplöst ljud från något du lyssnar på till något du känner.

Hi-Res Audio-logotyp
Skapad för High-Resolution Audio 

Få subtila nyanser i studiokvalitet hos ljud med bättre än cd-kvalitet med High-Resolution Audio. Passion för musiken märks i varje komponent från signal till högtalare, så det känns som om artisten uppträder precis framför ögonen på dig. NW-WM1A Walkman® har också stöd för den allra senaste 384 kHz/32 bithastigheten och inbyggd DSD-uppspelning.

DSD
Inbyggd DSD

NW-WM1A stöder inbyggda DSD-ljudfiler som hämtas tidigt i produktionsprocessen. Det innebär att de behåller alla autentiska detaljer från originalinspelningen.

S-Master HX
S-Master HX

Den nya digitala förstärkaren S-Master™ HX har utvecklats fristående för Walkman®. Den minskar distorsionen och bruset i en rad olika frekvenser vilket resulterar i fylligt och rikt ljud.

DSEE HX
DSEE HX

Uppskalningstekniken DSEE HX använder en algoritm för att analysera musiken och ersätta förlorad information så att kvaliteten nästan är på högupplöst nivå. Välj mellan fem lägen för att få ut det bästa av din musik. 

Balanserat ljud
Med en balanserad standardanslutning med diametern 4,4 mm

Få klart och balanserat precisionsljud. Med en ny balanserad standardkontakt på 4,4 mm i diameter minskar brus som fångas upp från kabeln till förstärkaren. Resultatet blir överlägset och klart ljud.

Förstklassig design för förstklassig ljudkvalitet

NW-WM1A Walkman® är byggd med en aluminiumram och skräddarsydda elektriska komponenter, och den är utformad för hög kvalitet och kraftfullt ljud. 

Aluminiumram

Ett hölje i aluminiumlegering ger dig ett väldigt stabilt fodral som kan stå emot elektriskt brus och andra störningar. Det ger dig stabilt ljud med hög kvalitet.

OFC-kabel
Syrefri kopparkabel

Med en syrefri kopparkabel med låg resistans får du mindre förvrängning och överlägsen kanalseparation.

MELF-resistorer
MELF-resistorer

Minska ljud och minimera distorsion i ljudsignalvägen med resistorer av MELF-typ.  

FT-SKYDD
Strömlinjeformad kraft

Nyutvecklade FT CAP (högpolymer kondensator) reglerar effektflödet och optimerar det för omedelbar, förbättrad ljudkvalitet.  

DC-faslinjärisering

Ren ljudöverföring

Vår DC-faslinjärisering återger effektivt en rad karakteristiska ljud. Den använder digital signalbehandling för att matcha fasegenskaperna för olika typer av analoga förstärkare för att ge ett renare, mer analoglikt ljud. Välj mellan sex inställningar för fasegenskaper.

DC-faslinjärisering
Bevarar känslan

Fånga varje ton och nyans med DSEE HX™

Få konsertkänsla hemma och upplev musiken som artisten tänkte sig, med nästan High-Resolution Audio-kvalitet. I vår uppskalningsteknik DSEE HX™ används en algoritm som analyserar musiken och ersätter förlorad information, så att kvaliteten nästan blir högupplöst. Välj bland fyra extra lägen utöver standardläget och få ut mesta möjliga av musiken.

Perfekt för ditt dagliga liv

NW-WM1A är utformad för att passa i vardagen. Den är lätt och har en kompakt storlek, så den är lätt att ta med sig när du behöver lite högkvalitativ musik.

Produktbild på NW-WM1A som visar den pekkänsliga skärmen
Intuitivt

Skärmen är 10 cm (4,0 tum), håller hög kvalitet och har pekfunktion, så du behöver bara peka på ikonen. 

Sidoknappar
Praktiska knappar

Spela upp/pausa-, musikväljar- och volymknapparna på sidopanelen är formade och placerade på ett sätt som gör den enkel att hantera.

Njut ännu mer av musiken med avancerad teknik 
Filformat
Spela upp olika filformat

Vår Walkman® NW-WM1A kan hantera en mängd olika filtyper.

Batteritid
Lång batteritid

Få upp till 30 timmars kontinuerlig High-Resolution Audio-uppspelning (FLAC 96 kHz/24 bitar) och 33 timmars mp3 (128 kbit/s).

Minne som kan utökas
Inbyggt och utbyggbart minne

Få aldrig slut på musik med 128 GB inbyggt minne, och få mer med en Micro SD-minneskortplats.

Bluetooth®-strömning när det är som bäst

Ta del av musikströmning av hög kvalitet tack vare LDAC, vår förstklassiga trådlösa kodek. Med 3x så hög bithastighet som vanlig Bluetooth® kan du lyssna på all musik med överlägsen kvalitet.

Mer om Signature Series

Nöj dig inte med något annat än uppslukande perfektion med hela utbudet av Signature Series-produkter. De har utformats för oslagbar ljudkvalitet och överträffar vanligt ljud eftersom de förbättrar varenda ton.

Specifikationer och funktioner

NW-WM1A är en förstklassig Walkman® som utformats för oslagbar ljudkvalitet. Känn varje ton och nyans med High-Resolution Audio och hör skillnaden i musiken med balanserat ljud, var du än är.
  • High-Resolution Audio

  • DSEE HX skalar upp musik till High Resoultion Audio kvalitet

  • Den digitala förstärkaren S-Master HX för ren ljudkvalitet

  • 128 GB kapacitet (upp till 800 spår med High-Resolution Audio)

  • Cirka 33 timmars uppspelningstid för High-Resolution Audio-filer

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger