PREMIUM

A50 Walkman® A-serien

NW-A50 SERIES
Bild på A50 Walkman® A-serien

blueblack

16 GB

NW-A55L

Rek. Ca-pris

2 600,00 kr

(VAT)
Bilder på A50 Walkman® A-serien
Bilder på A50 Walkman® A-serien
Bilder på A50 Walkman® A-serien
Bilder på A50 Walkman® A-serien
Bilder på A50 Walkman® A-serien
Bilder på A50 Walkman® A-serien
h.ear-logotyp
Hör dina färger

Hitta harmonin med färgerna i h.ear-sortimentet. De finns i fem unika nyanser som passar din stil.

Hitta din stil. Förbättra ditt ljud.

Med dess förstklassiga, smidiga design ger NW-A50 dig High-Resolution Audio-ljudets otroliga återgivning – och dessutom ljuduppskalning med en förbättrad DSEE HX- och vinylprocessor.

Färger i harmoni

Produkterna i det nya h.ear-sortimentet finns i flera olika färger så att du kan hitta en som passar just dig.. Färgerna är olika nyanser. Testa dem till dina favoritkläder och se hur bra det blir. Otvunget och harmoniskt.

Hör skillnaden
Hi-Resolution Audio-logotyp med ikoner för 24 bitar and 16 bitar

3,2 gånger mer överförda data

High-Resolution Audio ger autentiskt ljud

Få känslan av att artisten uppträder precis framför dina ögon tack vare High-Resolution Audio, som återger studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd.

DSD-ikon
 DSD-uppspelning

Tack vare NW-A50-seriens högkvalitativa PCM-konvertering kan du få det naturliga ljudet och de intensiva detaljerna från DSD-ljudformat.

DSEE HX-logotyp
Ljuduppskalningen med nya DSEE HX 

Med vår avancerade DSEE HX-processor, som använder AI för att exakt analysera låttyp, instrumentation och musikgenrer, kan du ge kraftigt komprimerade ljudformat tillbaka dess fulla ljudåtergivning. 

S-Master HX™-ikon
S-Master HX™, optimerad för High-Resolution Audio 

Hör alla subtila detaljer i musiken med S-Master HX™, som ger High-Resolution Audio i bästa möjliga kvalitet och med minskad distorsion och mindre brus.

Utformad med precision för oslagbart ljud
Tålig ram i polerat aluminium för ännu bättre ljudkvalitet

Den förstklassiga ramen i polerat aluminium gör den extra tålig för låg impedans samtidigt som du får klart och stabilt ljud och stadig bas.

Avancerad lödning med guld för tydligare ljud

Guldets utmärkta ledningsförmåga säkerställer att signalförlusten blir så liten som möjligt. För att få tydligare ljud och sång har kretsen i NW-A50 kopplats samman med batteriet med förstklassig blyfri lödning som innehåller en liten mängd guld. 

Lödning som innehåller guld
Guldpläterat kretskort
GULDPLÄTERAT KRETSKORT
Kontaktfjädrar
kontaktfjädrar
Guldpläterat kretskort och kontaktfjädrar för låg impedans

NW-A50-modellens inbyggda platta och kontaktfjädrar, vilka kopplar kretskortet till ramen i polerat aluminium är båda guldpläterade. Tack vare detta får du ett ljud med kraftfull bas och klart mellanregister.

Snygg välvd design, utvecklade knappar

NW-A50 är ergonomisk, har ett förstklassigt, välvt aluminiumhölje och passar perfekt i handen. Kontrollera musiken smidigt med de intuitiva sidoknapparna. Spela upp/pausa-, musikväljar- och volymknapparna på sidopanelen är formade och placerade så att de är enkla att hantera, enbart med känseln. 

Gammal knappdesign
TIDIGARE UTFORMNING
Nytt hölje och ny knappdesign
NYTT HÖLJE OCH NYA KNAPPAR
LDAC BLUETOOTH®-ikon
Bättre BLUETOOTH®-strömning 

LDAC™ använder vanlig BLUETOOTH® men har en högsta dataöverföringshastighet på upp till 990 kbit/s – ungefär tre gånger mer än andra ljudprofiler. Resultatet är förbättrad uppspelning som ligger närmare det artisten tänkt sig. Kompatibilitet med HD-ljudformatet aptX™ kommer med en uppdatering av den inbyggda programvaran.

Brusreducering minskar omgivande ljud

Vill du ha egentid med din musik? Om du aktiverar brusreducering samverkar de kompatibla IER-NW500N/NE-hörlurarna med produkterna i NW-A50-serien och stänger ute omgivande ljud. 

Med läget Omgivningsljud släpps viktiga ljud in

När du använder de kompatibla IER-NW500N/NE-hörlurarna kan du aktivera läget Omgivningsljud. Då kan du höra både omgivande ljud och musiken.

USB DAC-funktion
Musik som spelas från datorn låter ännu bättre med USB DAC-funktionen 

Använd NW-A50 som en USB-DAC (digital-till-analog-omvandlare) genom att parkoppla den till en PC eller Mac. När den är ansluten och aktiverad via den medföljande USB-kabeln ersätter NW-A50 din dators ljudbehandling med den egna, specialjusterade, hårdvarubehandlingen. 

LDAC-ikon
BLUETOOTH®-mottagarläge som förhöjer musiken på din smartphone

Strömma musik med NW-A50 via Bluetooth® och en smartphoneanslutning och ge musiken ett lyft med NW-A50. Med S-Master HX- och DSEE HX-uppskalning och vinylprocessorn och -equalisern blir dina favoritlåtar ännu bättre.

Specifikationer och funktioner

Ta din musik till nästa nivå med High-Resolution Audio med otrolig ljudåtergivning och färger som passar din livsstil. NW-A50 är tillverkad med precision av kvalitetsdelar som en styv ram i polerat aluminium och blyfri lödmetall med tillsatt guld på kretskortet, vilket ger kristallklart ljud. Den förbättrade DSEE HX-uppskalningen återställer komprimerade ljudfiler gör att du kan strömma via Bluetooth® med LDAC för att höra alla detaljer i alla låtar.
  • High-Resolution Audio

  • Den digitala S-Master HX-förstärkaren för ren ljudkvalitet

  • DSEE HX Al analyserar låttyp och återskapar komprimerade ljudfiler

  • Bluetooth®-teknik med LDAC för bättre ljudkvalitet vid trådlös uppspelning

  • Bluetooth®-mottagningsfunktion

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger