NW-A30-serien

Mer av din favoritmusik

Lyssna på oändliga spellistor med dina favoritlåtar med vår senaste Walkman®. Med High-Resolution Audio och en snygg design ser NW-A30-serien lika bra ut som den låter. 

MP3-SPELARE

A30 Walkman® A-serien

NW-A30 SERIES

Bild på A30 Walkman® A-serien

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

Rek. Ca-pris

2 300,00 kr

(VAT)

16 GB och hörlurar

NW-A35HN

Rek. Ca-pris

2 800,00 kr

(VAT)
h.ear-logotyp

Hör dina färger

h.ear-enheter från Sony har High-Resolution Audio-funktioner med djärv och distinkt design. Fylligt ljud har aldrig sett så bra ut. 

Uttryck dig med ljud

Snygga färger, eleganta material och utmärkande utformning gör NW-A30-serien riktigt unik. Hitta den som passar dig perfekt.  

Minimal design

NW-A30-serien är inspirerad av enkelhet och ett utmärkt exempel på devisen ”less is more”. Den är designad för att komplettera din personliga stil med rena linjer och en enkel form.

Media Object

Se videon

Legendariska färger

NW-A30­serien finns i flera snygga färger – var och en har valts ut noggrant med en viss personlighet i åtanke. Vilken färg är du?

  • Limegul
  • Blågrön
  • Kolsvart
  • Vinröd/rosa
  • Cinnoberröd
Pekskärm

Intuitivt

Skärmen är 7,9 cm (3,1 tum), håller hög kvalitet och har pekfunktion, så du behöver bara peka på ikonen. Det är så intuitivt att du redan vet hur du ska göra. 

Hör bara de ljud som är intressanta

Brusreducerande hörlurar medföljer

Låt dig uppslukas av ljudet med NW-A30-seriens exklusiva medföljande brusreducerande hörlurar. Stäng ute störningar från omvärlden och fokusera enbart på musiken.  

Förstklassig stil och förstklassigt ljud

Få ut mesta möjliga av varje låt

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

High-Resolution Audio
DSEE HX

DSD-uppspelning

Upplev högkvalitativ uppspelning av innehåll konverterat med PCM (Pulse Code Modulation) som har samma värme som originalet i DSD.

S-Master HX

S-Master HX

Den digitala förstärkaren S-Master HX minskar distorsionen och bruset i en rad olika frekvenser vilket resulterar i fylligt och rikt ljud.

DSD

DSEE HX

Hör det du har saknat. Din befintliga musik skalas upp till nära High-Resolution Audio-kvalitet med DSEE HX.Bluetooth®-strömning när det är som bäst

Ta del av musikströmning av hög kvalitet tack vare LDAC, vår förstklassiga trådlösa kodek. Med 3x så hög bithastighet som vanlig Bluetooth® kan du lyssna på all musik med överlägsen kvalitet.

Batteritid

Lång batteritid

Få upp till 45 timmars uppspelningstid med förbättrad batteritid. Lägg mindre tid på laddning och mer på att lyssna på din favoritmusik

Minneslagring

Fler spellistor

NW-A30-serien har en utökningsbar lagringskapacitet. Lägg bara till ett microSD-kort så tar musiken aldrig slut.  

Specifikationer och funktioner
Lyssna på oändliga spellistor med dina favoritlåtar med vår senaste Walkman®. Med High-Resolution Audio och en slående design ser NW-A30-serien lika bra ut som den låter.
  • High-Resolution Audio

  • DSEE HX-uppskalning återställer kvaliteten på komprimerade filer

  • Den digitala förstärkaren S-Master HX för ren ljudkvalitet

  • Enkel Bluetooth®-anslutning med NFC One touch

  • Innehåller brusreducerande hörlurar

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger