MP3-SPELARE

A100 Walkman® A-serien

NW-A100 SERIES

Bild på A100 Walkman® A-serien

greenblueblack

16 GB

NW-A105

Rek. Ca-pris

4 200,00 kr

(VAT)
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien

40-årsjubileum för Walkman® 

I år är det 40-årsjubileum för Walkman®. Den första Walkman-modellen TPS-L2 lanserades 1979 och blev en design- och teknikikon som innebar ett helt nytt sätt att lyssna på musik på. För första gången någonsin kunde man lyssna på sina favoritlåtar, favoritalbum och favoritartister med ljud med hög kvalitet när som helst och var som helst. Och det har vi gjort sedan dess.

h.ear-logotyp

Distinkt design

Logotyper för High-Resolution Audio och trådlöst High-Resolution Audio

Högkvalitativt ljud

Bild på kretskort

Förstklassig konstruktion

NW-A100 Walkman med Wi-Fi-hämtning och -streaming

Wi-Fi-hämtning och -streaming

NW-A100 Walkman med knappkontroller på sidan

Design och användbarhet

h.ear-logotyp

Skillnader som sammanför oss

I det nya h.ear-sortimentet förenas olika färger harmoniskt, vilket ger oväntade kombinationer där varje element har en egen plats och kompletterar de övriga.

En modell som gör intryck, en hyllning till musik.

Den iögonfallande NW-A100 fungerar med Android™ och har funktioner för direkt hämtning och streaming via Wi-Fi så att du kan lyssna på musik på ett sätt som passar dig.

 • Röd
 • Svart
 • Ljusgrön
 • Orange
 • Blå

Färger i harmoni

Det nya h.ear-sortimentet finns i flera olika färger så att du kan hitta en som passar just dig. Färgerna är olika nyanser. Testa dem till dina favoritkläder och se hur bra det blir. Otvunget och harmoniskt.

 • Röd
 • Svart
 • Ljusgrön
 • Orange
 • Blå

Högkvalitativt ljud

NW-A100 har utformats för att ta fram det bästa i din musik, med allt från Hi-Res Audio-kompatibilitet till avancerad digital uppskalning.

Hi-Res Audio-logotyp

High-Resolution Audio

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

S-Master HX™-logotyp

S-Master HX™ 

Hör alla subtila detaljer i musiken med den digitala S-Master HX™-förstärkaren, som ger High-Resolution Audio i bästa möjliga kvalitet och med minskad distorsion och mindre brus.

DSEE HX™-logotyp

DSEE HX™

DSEE HX™ återuppbygger ljud som gått förlorat under digital komprimering så att du alltid får full ljudåtergivning, även när du streamar musik.

DSD-logotyp

DSD-uppspelning

Tack vare NW-A100:s högkvalitativa PCM-konvertering kan du få det naturliga ljudet och de intensiva detaljerna från DSD-ljudformat på upp till 11,2 MHz.

Trådlöst med High-Resolution Audio 

Lyssna på musik med High-Resolution Audio tack vare LDAC, vår premiumkodek för trådlös teknik. Med tre gånger så hög bithastighet som vanlig BLUETOOTH® får du alltid suverän uppspelning. 

Logotyper för Bluetooth®, NFC™ och Qualcomm® aptX™ HD

Anslut direkt med NFC™ One touch och Bluetooth®

Trådlös teknik som NFC (Near Field Communication) och Bluetooth gör det snabbt och lätt att ansluta musik. Håll bara en NFC-aktiverad enhet mot NW-A100 så upprättas snabbt en smidig anslutning och du kan börja streama musik. Har du inte NFC? Inga problem, anslut via Bluetooth istället. LDAC- och aptX™ HD-ljudkompatibilitet finns.

Förstklassig konstruktion

Alla material och komponenter i NW-A100 har valts ut med ett enda mål i åtanke: att skapa en exceptionell lyssnarupplevelse.

Tålig ram i polerat aluminium för ännu bättre ljudkvalitet

Den förstklassiga ramen i polerat aluminium gör den extra tålig för låg impedans samtidigt som du får klart och stabilt ljud och stadig bas.

Kretskort med filmkondensator

Filmkondensator

Filmkondensatorer av hög kvalitet används under förstärkningssteget så att NW-A100 kan ge transparenta, heltäckande höga toner och naturliga ljud.

Kretskort med resistor för bra ljud

Resistor för bra ljud

Den ytmonterade resistorn för bra ljud säkerställer jämn, effektiv effektfördelning till kretsens komponenter för en jämn ljudkvalitet.

Optimerad kretskortlayout

Optimerad kretskortlayout

Genom att dela upp ljudblocket (markerat med rött) och strömblocket/det digitala blocket (i blått) har kretskortets layout optimerats, samtidigt som det säkerställer att ljudet inte påverkas av digitalt brus.

Avancerad lödning med guld för tydligare ljud

Guldets utmärkta ledningsförmåga säkerställer att signalförlusten blir så liten som möjligt. För att få tydligare ljud och sång har kretsen i NW-A100 kopplats samman med batteriet med förstklassig blyfri lödning som innehåller en liten mängd guld.

Avancerad lödning som innehåller guld

Wi-Fi-kompatibel för direkt hämtning och musikstreaming

NW-A100 har stöd för Android™ och är Wi-Fi-kompatibel så att du kan lyssna på musik på flera sätt. Använd dina favoritappar för streaming och musik direkt på Walkman, eller anslut till en dator och få tillgång till hela din musiksamling.

Utformad för ren musikglädje

NW-A100 är ergonomisk och lätt att använda, så det är roligare än någonsin att lyssna på musik i farten.

Tillverkad för bekväm användning

Med dess rena linjer och matta finish har NW-A100 utformats för att ligga bekvämt i handen.

Större skärm i litet format

NW-A100 har en större skärm än föregångaren NW-A50, men är nästan exakt lika stor. Det gör det lättare att komma åt din musik utan att du behöver kompromissa med komforten.

Praktiska kontroller på sidan

Med noga utformade kontroller på sidan kan du välja dina favoritlåtar och reglera volymen utan att behöva ta upp den ur fickan.

USB Type-C™-port

NW-A100 har en USB Type-C™-port för enkel anslutning till flera olika slags enheter.

Ikon för microSD-kort

Minne som kan utökas

Gör det redan stora minnet i NW-A100 ännu större med ett microSD-kort. Sätt i ett på kortplatsen så kan du lyssna på otaliga spellistor och riktigt stora musiksamlingar i farten.

Batteriikon

Upp till 26 timmars batteritid

Med fulladdat batteri kan du lyssna på musik i upp till 26 timmar om du spelar mp3-filer vid 128 kbit/s. Perfekt för resan till och från jobbet eller när du är på språng.

Vinylprocessorikon

Vinylprocessor

Ge digitala låtar värmen och personligheten från vinylskivans tid. Njut av subtil återgivning av lågfrekvent resonans, tonarmsresistans och ytljud som ger en autentisk lyssnarupplevelse.

MQA™-logotyp

MQA™-filer spelas upp och avkodas

NW-A100 kan spela upp och avkoda MQA™-filer, så att du kan spela upp ännu mer musik i förlustfri kvalitet.

40-årsjubileumspaket för Walkman

För att fira 40-årsjubileet för den banbrytande Walkman-modellen TPS-L2, den första bärbara kassettbandspelaren från Sony, har vi tagit fram ett exklusivt 40-årsjubileumspaket för Walkman.

Res tillbaka i tiden med det mjuka TPS-L2-fodralet

Det här roliga mjuka fodralet ingår i 40-årsjubileumsutgåvan av Walkman. Det skyddar din NW-A100 Walkman mot damm och repor, och får den dessutom att se ut som TPS-L2, den första Walkman®-modellen från 1979, speciellt i kombination med gränssnittet med kassettband.

NW-A100 Walkman i TPS-L2-fodralet
Innehåll i 40-årsjubileumspaketet för Walkman

Vad innehåller förpackningen?

Kartongen ser ut som TPS-L2-originalförpackningen, och inuti finns en NW-A100 Walkman med logotypen för 40-årsjubileet på baksidan och ett mjukt fodral baserad på den klassiska TPS-L2. Du får även med ett ark klistermärken för 40-årsjubileet för Walkman.

Användargränssnitt med kassettband 

Som en lekfull blinkning till den ikoniska TPS-L2 har NW-A100 ett särskilt användargränssnitt och skärmsläckare med kassettbandsmotiv. Vilken kassettbandsbild som visas på Walkman®-skärmen varierar beroende på kodeken för musiken du lyssnar på.

NW-A100 Walkman med användargränssnitt med kassettband
Specifikationer och funktioner
Med High-Resolution Audio och färger som passar din livsstil gör NW-A100 med Android™ det möjligt för dig att använda dina favoritappar för streaming och musik direkt på din Walkman®. Eller så kan du koppla in den i datorn och komma åt din musiksamling där. Det har aldrig varit enklare att lyssna på favoritljud.
 • Hitta harmonin med färgerna i h.ear-sortimentet

 • High-Resolution Audio

 • Den digitala S-Master HX-förstärkaren för ren ljudkvalitet

 • DSEE HX Al analyserar låttyp och återskapar komprimerade ljudfiler

 • Använd Wi-Fi till att strömma och hämta musik med dina favoritappar i Android™

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön