MP3-SPELARE

A100 Walkman® A-serien

NW-A100 SERIES

Bild på A100 Walkman® A-serien

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

Inga tillgängliga prisuppgifter

Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien

Funktioner

Färger i harmoni

Det nya h.ear-sortimentet finns i flera olika färger så att du kan hitta en som passar just dig. Färgerna är olika nyanser. Testa dem till dina favoritkläder och se hur bra det blir. Otvunget och harmoniskt.

En modell som gör intryck, en hyllning till musik.

Den iögonfallande NW-A100 fungerar med Android™ och har funktioner för direkt hämtning och streaming via Wi-Fi så att du kan lyssna på musik på ett sätt som passar dig.

High-Resolution Audio

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Trådlöst med High-Resolution Audio

Strömma musik med högupplöst ljud tack vare LDAC, vår premiumkodek för trådlöst. Tre gånger så hög bithastighet som vanlig BLUETOOTH®-teknik gör att du får suverän uppspelning av all musik.

DSD-uppspelning

Tack vare NW-A100:s högkvalitativa PCM-konvertering kan du få det naturliga ljudet och de intensiva detaljerna från DSD-ljudformat på upp till 11,2 MHz.

S-Master HX™ levererar High-Resolution Audio med maximal ljudkvalitet

Hör alla subtila detaljer i musiken med den digitala S-Master HX™-förstärkaren, som ger High-Resolution Audio i bästa möjliga kvalitet och med minskad distorsion och mindre brus.

DSEE HX™

Ljuduppskalningen förbättras ännu mer av vår DSEE HX™-processor som känner igen instrument, röster och musikgenrer. Genom att identifiera dessa och ljudets relativa energi kan den med exakthet återskapa ljud som förloras under digital komprimering, vilket ger fullständig trovärdighet också med komprimerade format. DSEE HX-processorn fungerar även när du strömmar musik.

Anslut direkt med NFC™ One touch och Bluetooth®

Near Field Communication- (NFC) och Bluetooth®-teknik gör det snabbt och enkelt att ansluta musiken. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot din NW-A100 så upprättas en snabb och smidig anslutning och du kan börja strömma musik. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång. LDAC- och aptX™ HD-ljudkompatibilitet finns.

Tålig ram i polerat aluminium för ännu bättre ljudkvalitet

Den förstklassiga ramen i polerat aluminium gör den extra tålig för låg impedans samtidigt som du får klart och stabilt ljud och stadig bas.

Filmkondensator

Filmkondensatorer av hög kvalitet används under förstärkningssteget så att NW-A100 kan ge transparenta, heltäckande höga toner och naturliga ljud.

Resistor för bra ljud

Den ytmonterade resistorn för bra ljud säkerställer jämn, effektiv effektfördelning till kretsens komponenter för en jämn ljudkvalitet.

Optimerad kretskortlayout

Genom att dela upp ljudblocket (markerat med rött) och strömblocket/det digitala blocket (i blått) har kretskortets layout optimerats, samtidigt som det säkerställer att ljudet inte påverkas av digitalt brus.

Avancerad lödning med guld för tydligare ljud

Guldets utmärkta ledningsförmåga säkerställer att signalförlusten blir så liten som möjligt. För att få tydligare ljud och sång har kretsen i NW-A100 kopplats samman med batteriet med förstklassig blyfri lödning som innehåller en liten mängd guld.

Stöds av Android™

NW-A100 stöds av Android™, så du kan enkelt komma åt flera olika medieappar och musiktjänster.

Wi-Fi-kompatibel för direkt hämtning och streaming

NW-A100 stöds av Android™ och är Wi-Fi-kompatibel så att du kan lyssna på musik på ännu fler sätt. Använd dina favoritappar för streaming och musik direkt på din Walkman, eller anslut till en dator och få tillgång till hela din musiksamling.

Användargränssnitt med kassettband

Som en lite lekfull hint till den ikoniska TPS-L2, den första Walkman®-modellen från 1979, har NW-A100 ett särskilt användargränssnitt och skärmsläckare med kassettband. Vilken bild på ett kassettband som visas på Walkman®-skärmen varierar beroende på kodeken för musiken du lyssnar på.

USB Type-C™-port

NW-A100 har en USB Type-C™-port för enkel anslutning med flera olika slags enheter.

Lagra ännu mer musik tack vare microSD-kortplatsen

Gör det redan stora minnet i NW-A100 ännu större med ett microSD-kort. Sätt i ett på kortplatsen så kan du lyssna på otaliga spellistor och riktigt stora musiksamlingar i farten.

Upp till 26 timmars batteritid

Perfekt när du pendlar eller när du vill lyssna på musik. Vid full laddning får du upp till 26 timmars batteritid när du spelar upp mp3 i 128 kbit/s.

Vinylprocessor

Ge digitala låtar värmen och personligheten från vinylskivans tid, och uppslukas av dina favoritalbums fylliga melodier och dynamik. Njut av subtil återgivning av lågfrekvent resonans, tonarmsresistans och ytljud som ger en autentisk lyssnarupplevelse.

40-årsjubileum för Walkman

I år är det 40-årsjubileum för Walkman®. Den första Walkman-modellen TPS-L2 lanserades 1979 och blev en design- och teknikikon som innebar ett helt nytt sätt att lyssna på musik på. För första gången någonsin kunde man lyssna på sina favoritlåtar, favoritalbum och favoritartister med ljud med hög kvalitet när som helst och var som helst. Och det har vi gjort sedan dess.

Läs mer om historian om Walkman®

40-årsjubileumspaket för Walkman

För att fira 40-årsjubileet för den banbrytande Walkman-modellen TPS-L2 har vi tagit fram ett exklusivt 40-årsjubileumspaket med Walkman. Inuti lådan, som är baserad på TPS-L2-originalförpackningen, finns en NW-A100 Walkman med logotypen för 40-årsjubileet på baksidan och ett särskilt mjukt fodral som är utformat efter självaste TPS-L2. Den innehåller även ett ark med klistermärken för 40-årsjubileet för Walkman.

Specifikationer
Med High-Resolution Audio och färger som passar din livsstil gör NW-A100 med Android™ det möjligt för dig att använda dina favoritappar för streaming och musik direkt på din Walkman®. Eller så kan du koppla in den i datorn och komma åt din musiksamling där. Det har aldrig varit enklare att lyssna på favoritljud.
  • Hitta harmonin med färgerna i h.ear-sortimentet

  • High-Resolution Audio

  • Den digitala S-Master HX-förstärkaren för ren ljudkvalitet

  • DSEE HX Al analyserar låttyp och återskapar komprimerade ljudfiler

  • Använd Wi-Fi till att strömma och hämta musik med dina favoritappar i Android™

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön