PREMIUM

A100 Walkman® A-serien

NW-A100 SERIES
Bild på A100 Walkman® A-serien

greenblueblack

16 GB

NW-A105

Rek. Ca-pris

4 200,00 kr

(VAT)
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
Bilder på A100 Walkman® A-serien
h.ear-logotyp
Distinkt design
Logotyper för High-Resolution Audio och trådlöst High-Resolution Audio
Högkvalitativt ljud
Bild på kretskort
Förstklassig konstruktion
NW-A100 Walkman med Wi-Fi-hämtning och -streaming
Wi-Fi-hämtning och -streaming
NW-A100 Walkman med knappkontroller på sidan
Design och användbarhet
h.ear-logotyp
Skillnader som sammanför oss

I det nya h.ear-sortimentet förenas olika färger harmoniskt, vilket ger oväntade kombinationer där varje element har en egen plats och kompletterar de övriga.

Färger i harmoni

Det nya h.ear-sortimentet finns i flera olika färger så att du kan hitta en som passar just dig. Färgerna är olika nyanser. Testa dem till dina favoritkläder och se hur bra det blir. Otvunget och harmoniskt.

Högkvalitativt ljud

NW-A100-serien har utformats för att ta fram det bästa i din musik, med allt från Hi-Res Audio-kompatibilitet till avancerad digital uppskalning.

Hi-Res Audio-logotyp
High-Resolution Audio

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

S-Master HX™-logotyp
S-Master HX™ 

Hör alla subtila detaljer i musiken med den digitala S-Master HX™-förstärkaren, som ger High-Resolution Audio i bästa möjliga kvalitet och med minskad distorsion och mindre brus.

Logotyp för DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ använder AI-teknik för att återskapa fina, akustiska nyanser och klara höga frekvenser som ofta går förlorade vid ljudkomprimering.

DSD-logotyp
DSD-uppspelning

Tack vare NW-A100-seriens högkvalitativa PCM-konvertering kan du få det naturliga ljudet och de intensiva detaljerna från DSD-ljudformat på upp till 11,2 MHz.

Trådlöst med High-Resolution Audio 

Lyssna på musik med High-Resolution Audio tack vare LDAC, vår premiumkodek för trådlös teknik. Med tre gånger så hög bithastighet som vanlig BLUETOOTH® får du alltid suverän uppspelning. 

Logotyper för Bluetooth®, NFC™ och Qualcomm® aptX™ HD
Anslut direkt med NFC™ One touch och Bluetooth®

Trådlös teknik som NFC (Near Field Communication) och Bluetooth gör det snabbt och lätt att ansluta musik. Håll bara en NFC-aktiverad enhet mot NW-A100-serien så upprättas snabbt en smidig anslutning och du kan börja streama musik. Har du inte NFC? Inga problem, anslut via Bluetooth istället. LDAC- och aptX™ HD-ljudkompatibilitet finns.

Förstklassig konstruktion

Alla material och komponenter i NW-A100-serien har valts ut med ett enda mål i åtanke: att skapa en exceptionell lyssnarupplevelse.

Tålig ram i polerat aluminium för ännu bättre ljudkvalitet

Den förstklassiga ramen i polerat aluminium gör den extra tålig för låg impedans samtidigt som du får klart och stabilt ljud och stadig bas.

Kretskort med filmkondensator
Filmkondensator

Filmkondensatorer av hög kvalitet används under förstärkningssteget så att NW-A100-serien kan ge transparenta, heltäckande höga toner och naturliga ljud.

Kretskort med resistor för bra ljud
Resistor för bra ljud

Den ytmonterade resistorn för bra ljud säkerställer jämn, effektiv effektfördelning till kretsens komponenter för en jämn ljudkvalitet.

Optimerad kretskortlayout
Optimerad kretskortlayout

Genom att dela upp ljudblocket (markerat med rött) och strömblocket/det digitala blocket (i blått) har kretskortets layout optimerats, samtidigt som det säkerställer att ljudet inte påverkas av digitalt brus.

Avancerad lödning med guld för tydligare ljud

Guldets utmärkta ledningsförmåga gör så att signalförlusten blir så liten som möjligt. För att få tydligare ljud och sång har kretsen i NW-A100-serien kopplats samman med batteriet med förstklassig blyfri lödning som innehåller en liten mängd guld.

Avancerad lödning som innehåller guld
Wi-Fi-kompatibel för direkt hämtning och musikstreaming

NW-A100-serien stöds av Android™ och är Wi-Fi-kompatibel så att du kan lyssna på musik på ännu fler sätt. Använd dina favoritappar för streaming och musik direkt på din Walkman, eller anslut till en dator och få tillgång till hela din musiksamling.

Utformad för ren musikglädje

NW-A100-serien är ergonomisk och lätt att använda, så det är roligare än någonsin att lyssna på musik i farten.

Tillverkad för bekväm användning

Med dess rena linjer och matta finish har NW-A100-serien utformats för att ligga bekvämt i handen.

Större skärm i litet format

NW-A100-serien har en större skärm än föregångaren NW-A50, men är nästan exakt lika stor. Det gör det lättare att komma åt din musik utan att du behöver kompromissa med komforten.

Praktiska kontroller på sidan

Med noga utformade kontroller på sidan kan du välja dina favoritlåtar och reglera volymen utan att behöva ta upp den ur fickan.

USB Type-C™-port

NW-A100-serien har en USB Type-C™-port för enkel anslutning till flera olika slags enheter.

Ikon för microSD-kort
Minne som kan utökas

Gör det redan stora minnet i NW-A100-serien ännu större med ett microSD-kort. Sätt i ett på kortplatsen så kan du lyssna på otaliga spellistor och riktigt stora musiksamlingar i farten.

Batteriikon
Upp till 26 timmars batteritid

Med fulladdat batteri kan du lyssna på musik i upp till 26 timmar om du spelar mp3-filer vid 128 kbit/s. Perfekt för resan till och från jobbet eller när du är på språng.

Vinylprocessorikon
Vinylprocessor

Ge digitala låtar värmen och personligheten från vinylskivans tid. Njut av subtil återgivning av lågfrekvent resonans, tonarmsresistans och ytljud som ger en autentisk lyssnarupplevelse.

MQA™-logotyp
MQA™-filer spelas upp och avkodas

NW-A100-serien kan spela upp och avkoda MQA™-filer, så att du kan spela upp ännu mer musik i förlustfri kvalitet.

40-årsjubileumspaket för Walkman

För att fira 40-årsjubileet för den banbrytande Walkman-modellen TPS-L2, den första bärbara kassettbandspelaren från Sony, har vi tagit fram ett exklusivt 40-årsjubileumspaket för Walkman.

Res tillbaka i tiden med det mjuka TPS-L2-fodralet

Det här roliga mjuka fodralet ingår i 40-årsjubileumsutgåvan av Walkman. Det skyddar din Walkman från NW-A100-serien mot damm och repor, och får den dessutom att se ut som TPS-L2, den första Walkman®-modellen från 1979, speciellt i kombination med gränssnittet med kassettband.

NW-A100 Walkman i TPS-L2-fodralet
Innehåll i 40-årsjubileumspaketet för Walkman
Vad innehåller förpackningen?

Kartongen ser ut som TPS-L2-originalförpackningen, och inuti finns en Walkman från NW-A100-serien med logotypen för 40-årsjubileet på baksidan och ett mjukt fodral baserad på den klassiska TPS-L2. Du får även med ett ark klistermärken för 40-årsjubileet för Walkman.

Användargränssnitt med kassettband 

Som en lekfull blinkning till den ikoniska TPS-L2 har NW-A100-serien ett särskilt användargränssnitt och skärmsläckare med kassettbandsmotiv. Vilken kassettbandsbild som visas på Walkman®-skärmen varierar beroende på kodek för musiken du lyssnar på.

NW-A100 Walkman med användargränssnitt med kassettband
Så uppslukande. Så realistiskt.

Låt dig uppslukas av ljudet omkring dig, med samma känsla som på en livekonsert eller med en artist i en studio. Med 360 Reality Audio känns musiken mer uppslukande och äkta än någonsin förut. Med NW-A100-serien får du 360 Reality Audio.

Specifikationer och funktioner

Med High-Resolution Audio och färger som passar din livsstil gör NW-A100-serien med Android™ det möjligt för dig att använda dina favoritappar för streaming och musik direkt på din Walkman®. Eller så kan du koppla in den i datorn och komma åt din musiksamling där. Det har aldrig varit enklare att lyssna på sin favoritmusik.
  • Hitta harmonin med färgerna i h.ear-sortimentet

  • High-Resolution Audio

  • Den digitala S-Master HX-förstärkaren för ren ljudkvalitet

  • DSEE HX Al analyserar låttyp och återskapar komprimerade ljudfiler

  • Använd Wi-Fi till att streama och hämta musik med dina favoritappar i Android™

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger