Kom närmare artisterna

Upplev 360 Reality Audio. Detta fantastiska genombrott i musikskapande och -återgivning för artisterna och lyssnarna närmare varandra än någonsin tidigare. Musik har aldrig upplevts så verklig och uppslukande.

Musik som upplevs närmare artisterna

Konceptet bakom 360 Reality Audio

Konventionellt stereoformat

Konventionellt stereoformat

Med konventionellt stereoljud är högtalarna fasta när det gäller antal och position.

360 Reality Audio

360 Reality Audio

Spatialt ljud flödar runt dig genom att skapa flera virtuella högtalare

Artister och innehåll

Kom närmare artisterna och skaparna

Se den första reaktionen hos en artist som upplever 360 Reality Audio och se hur det kommer att förändra ditt sätt att lyssna på musik.

MAX

(Sony Music Entertainment)

MAX, en pop-/soul-artist, skådespelare och dansare från New York som är känd för sin kraftfulla akrobatiska tenorstämma på den RIAA-certifierade platinasingeln ”Lights Down Low” ft gnash och den aktuella hitsingeln ”Still New York” ft Joey Bada$$. 

Teknik

Spatial ljudteknik som gör 360 Reality Audio verkligt

Det kan låta som magi, men det finns genuin teknik bakom skillnaden du hör.

Konventionellt, kanalbaserat ljud

Konventionellt, kanalbaserat ljud

Med konventionellt stereoljud eller 5.1-surroundljud kan instrument bara höras kring ett fast högtalarmönster och på ett horisontellt plan.

Spatial ljudteknik

Spatial ljudteknik

Konverterar instrument till självständiga ”objekt” som kan placeras var som helst i ett verkligt 360-graders utrymme. Vid uppspelning på flera virtuella/verkliga högtalare kan de höras exakt framför, bakom och till och med ovanför eller under dig.

Teknik som revolutionerar hörlursupplevelsen

En ny dimension för ljud i hörlurar

Konventionell uppspelning via hörlurar

Konventionell uppspelning via hörlurar

Med konventionell uppspelning av stereoljud via hörlurar återges musik från en fast position i ditt huvud. Det gör det omöjligt att på ett korrekt sätt återge riktningen och ljudbilden i ett framträdande.

Teknik för en ny hörlursupplevelse

Teknik för en ny hörlursupplevelse

Bakom tekniken för en naturlig hörlursupplevelse ligger en lång akustisk och fysiologisk studie kring hur vi hör och placerar ljud. Den digitala bearbetningen från Sony kan skapa spatiala ljudbilder när som helst och var som helst vid dina öron.