Gå vidare till Innehåll
All elektronik

Vattentäta kameraenheter

Peka och tryck dig fram till fantastiska foton och filmer med våra bästa vattentäta kameror. Vi har allt från kompakta videokameror till slimmade surfplattor, så det finns något för alla.

Dyk rakt in i händelsernas centrum

Oavsett om du surfar på vågorna eller på webben kan du göra det utan vattenskador. Våra vattentäta kameror, videokameror och utvalda smarta enheter har både kraft – ZEISS-objektiv, Exmor®-sensorer och höghastighetsprocessorer – och tålig design.

Man som paddlar kajak med en vattentät kamera från Sony
En vattentät digitalkamera från Sony under vatten

Redo för livet

Med våra bästa vattentäta kameror kan du fotografera när och var som helst, så du missar ingenting. Oavsett om du överraskas av hällregn eller vill spela in varje sekund av surfingresan är du redo om du har en av våra vattentäta kameror i handen.

Ge dig ut på äventyr med en Action Cam

Action Cam är en videokamera för äventyr. Den är kompakt och lätt, kan läggas i ett vattentätt fodral och monteras så att du kan filma i förstapersonsperspektiv. Allt du filmar blir skarpt och tydligt med inbyggda SteadyShot och Exmor®-sensorer.

Man i bergen med vattentät Action Cam från Sony

Surfplattor som lever upp till förväntningarna

Surfplatta med det senaste inom vattentät teknik. Våra senaste surfplattor har några av våra bästa vattentäta kameror, så med en enhet kan du fota och dela online. Våta händer skadar den inte, och den klarar upp till 30 minuter under vattnet.

Vattentät surfplatta från Sony
Den bästa vattentäta kameran från Sony

Kraft. Tålighet. Bekvämlighet.

Vårt utbud vattentäta produkter har en perfekt balans av form och funktion. De är en kombination av snygg men tålig design och den bästa tekniken, inklusive Exmor®-sensorer, ZEISS-objektiv och ledande ljud- och bildteknik. Kompromisslöst med Sony.