VAIO Inspiration Stream™

Smidig utformning

VAIO Inspiration Stream™ väcker liv i kreativiteten med en serie kraftfulla program och funktioner med oändliga möjligheter att samla in material, redigera och dela.

Låt arbetet flöda

Utan papper, utan ansträngning.

Med VAIO Inspiration Stream™ kan företagsproffs, studenter och kreativa tänkare arbeta smidigare, bättre och snabbare. Ta en bild av din senaste snilleblixt, anteckna den, ändra den och dela den med alla. Och det utan att vidröra ett enda papper.

Verktyg för moderna arbetsplatser

Oavsett vilka behov som finns på din arbetsplats är VAIO Inspiration Stream™ oumbärlig. Den ger förbättrad produktivitet och mer tid för kreativitet.

Se hur arbetsflödet förbättras

Med VAIO Inspiration Stream™ blir det enklare att utföra dagliga arbetsuppgifter som ändring av pappersdokument och sammanställande av grafik för presentationer.

Skapa, redigera och dela dina idéer

VAIO Inspiration Suite är en kombination av tre viktiga appar: VAIO Paper, VAIO Clip och Camscanner. Tack vare den smidiga, intuitiva upplevelsen kan du kliva in i en ny värld: VAIO Inspiration Stream™.

VAIO® Paper
VAIO Paper

VAIO Paper ger smidiga möjligheter till anteckningar, konvertering av handskrift till text, inspelning av röstmeddelanden och delning till andra enheter.

VAIO® Clip
VAIO Clip

Skapa fängslande presentationer med VAIO Clip. Du kan markera, kopiera och beskära bilder med pekskärmspennan och sedan lägga in dem i nya dokument.

CamScanner
VAIO Scan

Gör whiteboardsessioner mer användbara med VAIO Scan. Du kan snabbt redigera och dela dina skannade anteckningar och dokument.

Adobe-kraft, mobil bekvämlighet

Njut av datorns eller surfplattans bärbarhet för att skapa var som helst.

Pekskärmspennan fungerar med den inbyggda tryckkänsligheten i Adobe® Illustrator® CC och Adobe® Photoshop® CC. Du kan ändra en rads bredd genom att använda mer eller mindre tryck – så att du kan skapa ett mer nyanserat verk. Eller skriv bara med fingret!
Och om du dessutom har Adobe® Photoshop® Elements förinstallerat kan du genast börja organisera, redigera och skapa fantastiska foton som du kan skriva ut och dela.

Förbättrat med Adobe® Photoshop® Elements

Redigera och förbättra dina foton med användarvänliga program och pekskärmspennan.

Media Object

Se genomgångsvideo

Förbättrat med Adobe® Photoshop® CC

Upptäck avancerade retuscheringsmöjligheter och använd dig av funktionerna i Photoshop® på ett bättre sätt.

Media Object

Se genomgångsvideo

Förbättrat med Adobe Illustrator® CC

Utnyttja pennverktygets fulla potential genom att rita vektorer på ett naturligare sätt än någonsin tidigare.

Media Object

Se genomgångsvideo

Var kreativ

Lika enkelt som papper och penna – fast bättre.

Skissa på dina idéer eller anteckna lite snabbt med den här avancerade pekskärmspennan med oöverträffad precision och känslighet. Eller ta bara en bild med den bakre kameran med 8 MP och visa den på TRILUMINOS™-skärmen för mobil.