Njut, anslut och skapa.

Oavsett om du twittrar, delar foton eller spelar in en singel kan VAIO-appar förvandla din dator till en kraftfull dator som låter kreativiteten flöda.

Föreställ dig, gör det

Låt Imagination Studio™ VAIO Edition ge bränsle åt nästa projekt.

Tänk stort med det här bekväma paketet med fyra kraftfulla VAIO-appar. Skapa originalmusik. Gör professionella ljudredigeringar. Gör en strålande dvd. Och framför allt – gör det enkelt för dig med snabbstartsjälvstudiekurser och ett omfattande hjälpcenter.

Visa dina favoritfoton och -videor

PlayMemories från Sony är en tjänst som gör att du kan få ut mer av dina minnen. Praktisk visning av foton och videor överallt, oavsett enhet. Ordna dem snabbt och skapa sedan fotoböcker och dela dem via din telefon, surfplatta eller dator.

PlayMemories Home med dator från Sony
Dra dig till minnes med PlayMemories Home

Foton och filmer ordnas efter datum och tid. Hitta och visa allt snabbt.

PlayMemories Online med dator från Sony
Dela nöjet med PlayMemories Online

Bekväm, molnbaserad tjänst (5 GB lagringsutrymme) synkroniserar dina foton med flera enheter.

Lägg upp dina minnen direkt med appen Album

Det tar tid att skicka runt enskilda bilder. Med den här VAIO-appen kan du genast dela foton eller videor i offentliga eller privata album, eller överföra dem direkt till sociala nätverk.

Album-app med Sony Tablet
Socialisera med Socialife

Var på fler ställen enklare

Den största utmaningen med sociala medier är att hinna med och hålla koll på olika bloggar, uppdateringar, tweets, inlägg, nyheter och videor med pianospelande katter. Helt omdesignade Sociallife från Sony är lösningen.

Socialife med Sony Tablet
Pekskärmssökning på VAIO

Snabbt och enkelt

Gör smidiga sökningar utan att störa arbetsflödet. Sök bara efter ord på skärmen så visas en lättavläst skärm med resultat från webben, dina program, filer och mappar.

En smartare tv-guide

Med appen TV SideView kan du förvandla din surfplatta, smartphone eller bärbara dator till en fulländad fjärrkontroll. Bläddra igenom innehåll, hojta till vännerna om de senaste tv-programmen eller växla mellan hundratals kanaler med en fingerrörelse – eller till och med med ett enkelt röstkommando.

Gå direkt på de bra grejerna med Sony Select

Glöm irrelevanta marknadsföringsmeddelanden. Med Sony Select kan du kolla in specialerbjudanden, appar, tips och mer som endast gäller din VAIO-modell.

VAIO Care-logotyp
Håll din VAIO i toppskick

Med omfattande VAIO Care från Sony får du automatiska prestandautvärderingar, felsökning, lättanvända diagnostikverktyg och mycket mer för att hålla din VAIO i gott skick.