Bilder på USB-C™; till mikro-USB-kabel
Bilder på USB-C™; till mikro-USB-kabel

Funktioner

Kabel med stor diameter för snabbare laddning

Kablar från Sony med stor diameter ger snabbare laddning. Med kompatibla enheter stödjer USB-kabeln från Sony insignaler/utsignaler på upp till 3 A, vilket gör laddningshastigheten upp till sex gånger snabbare än med andra kablar.

Överföringshastighet på upp till 480 Mbit/s (USB2.0)

Du får supersnabb dataöverföring till USB 2.0-enheter med hastigheter på upp till 480 Mbit/s.

Hållbar och slitstark

USB-kablar från Sony har en stor diameter och är tillverkade med högkvalitativa material, vilket innebär att de håller dubbelt så länge som andra märken. De är testade för att klara av att böjas 3 000 gånger samt att klara av tiotusentals anslutningscykler och ger säker, pålitlig prestanda både vid laddning och dataöverföring.

Passar för många olika typer av användning

USB-kabeln har en behändig längd på 1,0 m och är perfekt för användning på jobbet, i hemmet eller på resan. Kan användas till dataöverföring på PC samt USB-laddning med väggansluten nätadapter, bärbar laddare eller billaddare.

Kompatibel med USB av typ C och mikro-USB

CP-CB100-kabeln används till laddning och dataöverföring mellan USB-enheter av typ C och mikro-USB-enheter.

Hög säkerhet

USB-kabeln från Sony uppfyller USB-IF:s stränga certifieringskrav för produktsäkerhet, vilket innebär att risken för brand, överhettning och frånkoppling minskar drastiskt jämfört med om du använder andra USB-kablar.

Specifikationer
  • Kabel med stor diameter för snabb laddning

  • Överföringshastighet på upp till 480 Mbit/s (USB 2.0)

  • Mycket tålig, vilket gör att den håller länge

  • Kompatibel med USB av typ C och mikro-USB

  • Lång kabel som kan användas till mycket, 1,0 m

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön