Bilder på Premium 2-I-1-kabel för Lightning och mikro-USB
Bilder på Premium 2-I-1-kabel för Lightning och mikro-USB

Funktioner

Tillverkad för iPod/iPhone/iPad

Produkten är utformad för att fungera perfekt med Apple-enheter avseende kompatibilitet, specifikationer och design, certifierad av Apples MFi-program.

Kompatibel med USB typ A och Lightning/mikro-USB

Med denna 2-i-1-kabel kan du ladda enheter och överföra data från USB-standardportar av typ A till både Apple-enheter och en mängd olika mikro-USB-enheter som kameror, hörlurar, surfplattor och smartphones.

Exklusiv design och bra kvalitet

CP-ABLP150 är mycket hållbar, elastisk och slitstark tack vare sin högkvalitativa nylonkompositkonstruktion. Snygg design i tre olika färger – guld, grå och rosa.

Kabel med stor diameter för fem gånger snabbare laddning

Kablar från Sony med stor diameter ger snabbare laddning. Med kompatibla enheter ger USB-kablar från Sony en utsignal på upp till 2,4 A, vilket gör laddningshastigheten upp till fem gånger snabbare än med andra USB 2.0-kablar. 

Perfekt för alla platser och tillfällen

Finns med 1,5 m längd, vilket passar perfekt på kontoret, i hemmet eller i farten. Kan användas till dataöverföring på PC samt USB-laddning med väggansluten nätadapter, bärbar laddare eller billaddare.

Hållbar och slitstark

CP-ABLP150-kabeln har stor diameter och är tillverkad av högkvalitativa material, vilket innebär att den håller tre gånger så länge som vanliga USB-kablar. Den är testad för att klara av att böjas 10 000 gånger samt att klara av 10 000 anslutningscykler, och den fungerar säkert och pålitligt vid både laddning och dataöverföring.

Snabb dataöverföring 

Få snabb överföringshastighet på upp till 480 Mbit/s.

Utformad för säker laddning

USB-kablar från Sony uppfyller USB-IF:s (USB 2.0) certifieringskrav för produktsäkerhet, vilket innebär att risken för brand, överhettning och frånkoppling minskar drastiskt jämfört med om du använder andra USB-kablar.

Specifikationer
Anslut Apple-enheter eller mikro-USB-enheter till vanliga USB portar av typ A med den här adapterkabeln för snabb dataöverföring och laddning.
  • Kabel med stor diameter och 2,4 A utsignal för snabb laddning

  • Exklusiv design i guld, grått eller rosa så att du kan matcha din stil

  • Nylonkompositkonstruktion ger snabba och tillförlitliga prestanda

  • Ladda och överför data mellan USB-portar av typ A och mikro-USB-enheter

  • 1,5 m lång för mångsidig användning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön