Perfect for PlayStation®5

BRAVIA XR™-tv-modeller är utformade för att passa ihop med PlayStation®5-konsoler. Tillsammans skapar BRAVIA XR och PS5™ en otrolig upplevelse med uppslukande bild och ljud som får det att kännas som om du befinner dig i handlingens mitt.

PERFEKT FÖR PLAYSTATIONTM5
Exklusiva BRAVIA-funktioner för PS5TM-konsoler
Vi bjuder på spel för 1000 kr

Se varför BRAVIA XR fungerar bäst med PS5™ 

Det är bara BRAVIA XR-tv-apparater som kan justera och optimera bilden automatiskt till de bästa inställningarna för PlayStation®5, oavsett om du spelar eller tittar på film.

Delad skärm med ett bilspel som visar skillnaden när automatisk färgkartläggning med HDR är på eller av
Få med fler detaljer i motiv med hög kontrast

Automatisk HDR-Tone Mapping

Med automatisk färgkartläggning med HDR optimeras HDR-inställningarna direkt när du konfigurerar PS5™-konsolen för första gången. PS5™ identifierar automatiskt olika BRAVIA XR-tv-modeller och väljer den bästa HDR-inställningen för din tv. Så även i scener med hög kontrast kan du se alla viktiga detaljer och enskilda färger även på skärmens ljusaste och mörkaste delar   

Programvaruuppdatering krävs på både PlayStation®5 och BRAVIA och släpps i slutet av 2021.

Två BRAVIA-tv-apparater med en PS5™ i mitten. Vänster tv har spelläget på. Höger tv har spelläget av.
Använd PS5™-konsolen till spel och mycket mer

Automatisk bildläge efter genre

BRAVIA XR växlas automatiskt över till spelläge så att signalfördröjningen minimeras och för ett mer responsivt flöde. När du tittar på tv och film växlar den tillbaka till standardläge och fokuserar på bildbehandling för mer expressiva motiv.    

Programvaruuppdatering krävs på både PlayStation®5 och BRAVIA och släpps i slutet av 2021.

Med 4K/120 bilder/s är du en vinnare

Med våra tv-apparater, som har 4K/120 bilder/s tack vare HDMI 2.1, får du jämna och tydliga rörelser för en responsiv spelupplevelse.

Jämförelsebild som visar skillnaden i bildrutor mellan 4K 60 bilder/s (över) och 4K 120 bilder/s (under)
Smidigt, responsivt spelande i 4K med 120 bilder/s och120 Hz

Med HDMI 2.1 kan du få upp till 120 bilder/s med kompatibla spel och få övertaget i skjutspel, sportspel och högpresterande spel med närapå direkt respons på skärmen. Du får även otroligt följsamt spelande med minskad ingångsfördröjning på 8,5 ms med 4K/120 bilder/s och ett särskilt Game Mode.

Responsivt spel, enkel kontroll

Kom igång på nolltid. Du behöver bara sätta in HDMI-kabeln så känner BRAVIA XR av när en konsol är ansluten och byter automatiskt till spelläge. Du får en smidig och responsiv spelupplevelse. 

Hitta en BRAVIA XR som är rätt för din spelstil