Den ultimata spelupplevelsen

Redo för PlayStation®5

Vi står inför en ny era av spelande. Spela i 4K-upplösning med 120 bilder/s – helt nytt med PS5 och de kompatibla BRAVIA-modellerna ZH8 och XH90/92.

4K 120-bild
Med 4K/120 bilder/s är du en vinnare

Förvandla din spelupplevelse. Våra tv-apparater med snabba 4K/120 bilder/s HDMI­ingång ger dig skarpare rörelser för ett responsivt spel.

PlayStation®5 och ZH8/XH90 stödjer spelande med 4K/120 bilder/s.

Ge liv åt spelet med 8K

Låt dig uppslukas av världar fulla av otroligt djup och fantastiska detaljer med våra högupplösta 8K-tv-apparater.

8K‑upplösning finns tillgängligt med PlayStation®5 och ZH8.

Lejonhuvud i 4K- och 8K‑upplösning för jämförelse.
Fängslande spelkontrast

Konventionella tv-apparater har bara en rad med lysdioder. Med Full Array LED från Sony placeras de ut över hela skärmen. Varje zon styrs individuellt för att göra mörka områden mörkare, ljusa områden ljusare och återge alla detaljer i den parallella värld som du kliver in i.

Flerdimensionellt ljud

Vår uppskattade teknik Acoustic Multi-Audio™ använder ljudpositioneringstweetrar för att återge exakt, högkvalitativt ljud precis när det ska höras i scenen. Resultatet är ett uppslukande, dynamiskt spelande där bild och ljud alltid matchar exakt.

Acoustic Multi Audio är tillgängligt för skärmstorlekar på 55 tum och uppåt för XH95 och skärmstorlekar på 65 tum och uppåt för XH90.

Se modellerna
som är redo för PlayStation 5
XH90-serien – spela som spelutvecklarna avsåg

Upptäck detaljerna i skuggorna och få otrolig ljusstyrka med Full Array LED. Hör ljudet precis när det händer i scenen med Acoustic Multi-Audio™. Upplev varje del av spelet på max med XH90.

Acoustic Multi Audio är endast tillgängligt för skärmstorlekar på 55 tum och uppåt för XH90.

* Vilka funktioner som är tillgängliga beror på modell.* PS5™‑spel med stöd för 8K krävs.* Visning av spelbilder i 8K från PS5™ blir tillgängligt via kommande uppdatering av den inbyggda programvaran på BRAVIA-tv-apparater.  

ZH8 – Blås liv i spelet med 8K

Se spelen komma till liv på ZH8 i spektakulär 8K-upplösning. Full Array LED framhäver de minsta detaljerna med ett brett spektrum av naturtrogna färger och djup kontrast. Med Acoustic Multi Audio kommer ljudet direkt från skärmen för att matcha händelserna.

Perfekt för PlayStation®

Sony BRAVIA® ger liv åt spelet med avancerad bild- och ljudteknik. Bilden är klar och livfull medan ljudet är tredimensionellt och omslutande.

Perfekt för PlayStation

FUNKTIONER FÖR SPEL

Våra bästa 4K LCD – XH95-serien

Drivs av X1 UltimateTM – samma kraftfulla processor som våra 8K-modeller har. XH95 har suverän bildkvalitet och vår Sound-from-Picture-teknik som maximerar din upplevelse.  11

A8-serien – kraftfull och vacker OLED

Över 8 miljoner självlysande OLED-pixlar som styrs individuellt ger A8-modellerna klart ljus och djup svärta. Spelen får en helt ny nivå av djup, struktur och realism.