Få ut det mesta av din tv
Strömningstjänster

Med din BRAVIA-tv får du det bästa vad gäller innehåll och underhållning. Ta del av hundratals appar och spel med tillgång till de största 4K-leverantörerna genom ett enda knapptryck.

Få ut mesta möjliga av våra streamingtjänster med tre olika typer av startskärmar.


Startskärmar

Startskärmen som visas för BRAVIA med Google TV™-funktionen varierar beroende på din internetanslutning och huruvida du är inloggad på ditt Google-konto eller inte.


1. I ”huvudläget” kan du använda alla funktioner

Om du ansluter till internet och loggar in på ditt Google-konto är du i huvudläget. I huvudläget visas rekommenderat favoritinnehåll på startskärmen baserat på tittarhistoriken.Vi rekommenderar att använda ”huvudläge” för att maximera användningen av BRAVIA med Google TV™-funktionen.


2. ”Appläget” lämnar ingen tittarhistorik

I det här läget visas och sparas inte tittarhistoriken för innehållet på startskärmen. Du har tillgång till varje app direkt. Aktivera läget genom att gå till [Settings] (inställningar) - [Accounts and Login] (konton och inloggning) och välj konto och sedan App Only Mode (endast appläge).3. ”Standardläge” med begränsade funktioner

Röstsökning är inte tillgänglig i standardläge. Om du inte är ansluten till internet eller inloggad på ditt Google-konto är vissa funktioner begränsade.Med BRAVIA kan du länka innehåll du hittar på din smartphone

Logga in på BRAVIA med Google TV ™ med samma Google-konto som på din smartphone. Du kan enkelt söka på din smartphone och lägga till innehåll i din önskelista så visas innehållet på tv:n också (*), vilket besparar dig besväret att behöva söka efter det senare.

* Du måste söka med Google Engine för att lägga till i önskelistan

* Länkat material visas i tv:ns biblioteksflik